ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سریعترین رشد میان شبکه های اجتماعی متعلق به Tumblr است

با 1 میلیارد و 350 میلیون کاربر فعال ماهانه، فیسبوک بزرگ ترین شبکه اجتماعی به حساب می آید اما زمانی که بحث بر سر جذب کاربر باشد، به نظر می رسد این شبکه اجتماعی اشباع شده ...

محسن وفانژاد
نوشته شده توسط محسن وفانژاد | ۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۰

با 1 میلیارد و 350 میلیون کاربر فعال ماهانه، فیسبوک بزرگ ترین شبکه اجتماعی به حساب می آید اما زمانی که بحث بر سر جذب کاربر باشد، به نظر می رسد این شبکه اجتماعی اشباع شده باشد. تحقیقات Global Web Index نشان می دهد که میزان کاربران فعال Tumblr طی 6 ماه گذشته، 120 درصد افزایش یافته در حالی که این رقم برای فیسبوک 2 درصد است.

رکورد مجموع رشد ماهانه کاربران با 57 درصد در اختیار Pinterest است و فیسبوک تنها 6 درصد رشد داشته.

Capture

ستون های فیروزه ای نشانگر افزایش تعداد کاربران هستند در حالی که ستون های بنفش رنگ، کاربران فعال ماهانه را نمایش می دهند.

در ادامه مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا بررسی دقیق تری از آمار پیشرفت و پسرفت شبکه های اجتماعی ارائه دهیم.

اینستاگرام، لینکداین، یوتوب، گوگل پلاس و پینترست، همگی سریع تر از فیسبوک در حال رشد و فراگیر شدن هستند.

در زمینه اپلیکیشن های موبایل، فیسبوک هم بزرگ ترین اپ به حساب می آید در حالی که Snapchat با تاکید بر نسل جوان کاربران و با 56 درصد افزایش کاربر فعال ماهانه، سریع ترین رشد میان دیگر اپلیکیشن های موبایل را دارد.

screen-shot-2014-11-25-at-16-57-51

پیام رسان فیسبوک و اینستاگرام بسیار نزدیک Snapchat هستند و این نشان از قدرت کلی فیسبوک در این زمینه دارد. با جدا شدن پیام رسان از اپ اصلی، فیسبوک رقابت را در بازار برنامه های کاربردی تلفن های هوشمند هم حفظ کرده است.

اوایل امسال، اینستاگرام سریع ترین رشد را میان شبکه های اجتماعی داشت اما حالا به رتبه سوم رسیده، بنابراین شاید فیسبوک بالاتر از هر شبکه دیگری قرار داشته باشد اما طی چند ماه اخیر با افتی قابل توجه روبرو شده است.

جیسون مندر، نویسنده این گزارش معتقد است که فیسبوک با چالش های بزرگی دست و پنجه نرم می کند چرا که 50 درصد کاربران آمریکایی و بریتانیایی، نسبت به گذشته، استفاده کمتری از این شبکه دارند در حالی که میان جوانان رشد 64 درصدی دارد:

"از اوایل سال 2013، انجام کارهایی مثل به اشتراک گذاشتن عکس ها و پیام دادن به دوستان، 20 درصد کاهش داشته."

اما به هر حال، نقش فیسبوک به عنوان "بزرگترین" شبکه اجتماعی دنیا غیر قابل انکار است. در سراسر جهان، 3 میلیارد کاربر اینترنت وجود دارد که با در نظر گرفتن سهم 1.36 میلیاردی فیسبوک باید گفت بیش از یک سوم کاربران متصل به اینترنت، از این شبکه استفاده متداوم می کنند.

screen-shot-2014-11-25-at-17-38-48

این گزارش براساس مصاحبه با 170 هزار نفر از 32 منطقه مختلف به دست آمده و نشان می دهد که از هر 5 فرد چینی، 4 نفر یک حساب فیسبوک دارند. در آمریکای لاتین این رقم از 80 درصد، به 93 درصد می رسد.

از جامعه آماری فوق، 50 درصد به صورت فعال در هر ماه از فیسبوک استفاده می کنند که این مقدار، دو برابر دیگر شبکه های اجتماعی مثل توییتر، یوتوب و گوگل پلاس است؛ شبکه هایی که بر سر رتبه دوم با یکدیگر رقابت می کنند.

شاید این مقدار از کاربران گوگل پلاس به شبکه سر نزنند اما در طول روز استفاده بسیاری از طریق دیگر پلتفرم ها دارند. بنابراین اگر در مورد بازدید بخواهیم صحبت کنیم، یوتوب با 85 درصد کاربر آنلاین ماهانه، ده درصد از فیسبوک جلوتر است.

اما صحبت از بازدید روزانه که به میان می آید، هیچ چیز جلودار فیسبوک نیست، حتی تامبلر با رشد سریعی که پیدا کرده. در تصویر بالا میزان بازدید طی بازه های زمانی مختلف آمده.

screen-shot-2014-11-25-at-17-40-50

آمار در چین اندکی عجیب و غریب است. از شبکه های اجتماعی داخلی که فاصله بگیریم، پر طرفدارترین شبکه، گوگل پلاس است و پس از آن فیسبوک قرار می گیرد.

از طریق منبع زیر می توانید گزارش کامل 45 صفحه ای را مطالعه کنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (15 مورد)
  • SAYGAN
    SAYGAN | ۱۸ آذر ۱۳۹۳

    شبكه هاي اجتماعي تخصصي در ١٠ سال آينده خلق شده و رشد خواهند داشت ، مثل شبكه هاي ويژه سفر و جهانگردي يا شبكه ويژه هنرمندان

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی