ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

استراتژی رشد

توصیه 10 مرحله ای ریچارد برانسون برای دستیابی به هر هدفی

احتمالاً خودتان خوب می دانید که اغلب هدفگذاری هایی که می کنیم کمی بعد به فراموشی سپرده می شوند. تجربه ی شخصی برای روشن شدن این قضیه نزد بسیاری از ما کفایت می کند، اما ...

پیام ادیب
نوشته شده توسط پیام ادیب | ۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰

احتمالاً خودتان خوب می دانید که اغلب هدفگذاری هایی که می کنیم کمی بعد به فراموشی سپرده می شوند. تجربه ی شخصی برای روشن شدن این قضیه نزد بسیاری از ما کفایت می کند، اما اگر باز هم در این مورد شک دارید، کمی تحقیق می تواند حقیقت را آشکار کند: اغلب هدف گذاری های شخصی با شکست مواجه می شوند.

بنابراین چه کار می توان کرد تا در جمع اقلیتی که موفق می شوند به اهداف خود برسند قرار گرفت؟ ریچارد برانسون، مردی که درباره ی تحقق بخشیدن به هدفگذاری های فوق العاده چیزهای زیادی می داند، چند پیشنهاد برای شما دارد. قانون کلی توصیه های او به شکلی باورنکردنی ساده است: هدف های خود را روی کاغذ بیاورید. اما همانطور که او در مطلب خود ادامه می دهد، رسیدن از رؤیابافی به واقعیت نیازمند چیزی بیشتر از قرار دادن قلم روی کاغذ است. ریچارد برانسون برای رسیدن به هدف هایتان فرایندی قدم به قدم به شما پیشنهاد می دهد که می گوید برای خودش کارساز بوده است.

1- تک تک ایده هایی که دارید را روی کاغذ بیاورید. هیچ ایده ای بیش از اندازه کوچک یا بیش از حد بزرگ نیست.

2- همیشه یک دفترچه ی یادداشت همراه خود داشته باشید؛ باید جایی برای نوشتن ایده هایتان دم دستتان باشد. داشتن یک فولدر روی موبایل می تواند از ننوشتن بهتر باشد، اما نوشتن روی کاغذ از هر گزینه ی دیگری بهتر است.

3- برای فهرست بندی آنها از روشی استفاده کنید که فکر می کنید برایتان مناسب است؛ نوشتن به صورت خطی، فهرست های بولت دار، جدول، هر کدام که برایتان راحت تر است. خود من با ترکیبی از جملات کوتاه و تصویر های در هم و برهم احساس راحتی بیشتری دارم.

4- هر روز فهرستی از کارهای کوچک و قابل مدیریت تهیه کنید و آنها را به انجام برسانید. روز خود را به چند قسمت تقسیم کنید، به این شیوه قادر به انجام کارهای بیشتری خواهید بود.

5- کارهایی که انجام داده اید را از فهرست خود خط بزنید. کارهای کمی هست که بتواند به اندازه ی خط زدن یک کار انجام شده برای انسان لذتبخش باشد.

6- هدف های خود را قابل اندازه گیری کنید تا بتوانید بفهمید آیا نقشه هایتان جواب می دهند یا نه. اگر نتوانید بفهمید به اهدافتان رسیده اید یا نه، هدفگذاری معنایی نخواهد داشت.

7- اهداف بلندپروازانه و دوردستی برای خود در نظر بگیرید. هدفگذاری های شما نباید فقط کوتاه مدت باشند. از خودتان بپرسید 5 سال آینده کجا می خواهید باشید. 50 سال دیگر چطور؟

8- در فهرست خود هدف های شخصی هم بگنجانید، فقط هدف های کاری مد نظر نیست. میان کار و زندگی هیچ تفکیک حقیقی ای وجود ندارد؛ به تمام اینها می گویند زندگی. فهرست شما هم از این قائده مستثنی نیست.

9- اهداف خود را با دیگران در میان بگذارید. می توانید به یکدیگر انگیزه بدهید و سراغ هدف های همدیگر را بگیرید. اما به یاد داشته باشید که در نهایت این خود شما هستید که باید برای رسیدن به اهداف خود تلاش کنید.

10- موفقیت های خود را جشن بگیرید، سپس فهرست تازه ای از اهداف جدید برای خود بنویسید. این چرخه با دست پیدا کردن به پیشرفت های بیشتر و بیشتر باید ادامه پیدا کند. من چندین جعبه یادداشت های گذشته ام را هنوز دارم که پر هستند از فهرست های قدیمی. هنوز هم مشغول نوشتن فهرست های تازه هستم.

اگر پیش از این نیز از این دست توصیه های بهره ورانه خوانده باشید، هیچ یک از موارد ذکر شده موجب تعجب شما نخواهد شد. متخصصین متعددی توصیه کرده اند زمان خود را به بخش های کوچکتر تقسیم کنید. خیلی از سرمایه گذاران برجسته و مؤسسین شرکت های بزرگ هستند که می گویند به جای فهرست کارهای انجام دادنی، فهرستی از کارهای انجام شده دارند.

اما آنچه که توصیه ی برانسون را متمایز می کند این است که او نه تنها این ایده های خوب را در قالب یک طرح قدم به قدم در کنار هم قرار داده است، بلکه شخصاً آن را تضمین می کند. وقتی شخص موفقی نظیر برانسون می گوید این شیوه نتیجه بخش است، شاید حد اقل ارزش امتحان کردن را داشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • آریا
    آریا | ۷ بهمن ۱۳۹۴

    یه موضوعی که خودم تجربش کردم فرق نمیکنه کجای دنیا باشی قوانین همه جا یکسانه. یه مورد ذکر نشده هدف گذاشتن 20 درصده . 80 درصد بقیش اینه یه برنامه ریزی کنیم توی اون بازه زمانی چجوری میخوایم بهش برسیم و هروز تمام انرژیمونو بزاریم برای رسیدن به هدف ها. این کارو بکنید 100 در 100 جواب میگیرید

  • محمودی
    محمودی | ۷ بهمن ۱۳۹۴

    کاملا با نظرات : اینجا ایران است … هیچ چیز نمیشه حساب کرد و هیچ چیز و نمیشه پیش بینی کرد

  • صالح جزی
    صالح جزی | ۵ بهمن ۱۳۹۴

    درجواب افشین :
    بعدش گفته اما به یاد داشته باشید که در نهایت این خود شما هستید که باید برای رسیدن به اهداف خود تلاش کنید.
    موفق باشید

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی