ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
نرم افزار و اپلیکیشن

چگونه از طریق IFTTT میان تلگرام و اپلیکیشن های دیگر تعامل برقرار کنیم؟

امروز روز خوبی برای طرفداران تلگرام بود. همانطور که در خبرها خواندید، پاول دورف و همکارانش اعلام کردند که حالا این پیام رسان محبوب می تواند از طریق سرویس اتوماسیون IFTTT با دیگر سرویس ها ...

امین بیگ‌زاده
نوشته شده توسط امین بیگ‌زاده تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۳

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

امروز روز خوبی برای طرفداران تلگرام بود. همانطور که در خبرها خواندید، پاول دورف و همکارانش اعلام کردند که حالا این پیام رسان محبوب می تواند از طریق سرویس اتوماسیون IFTTT با دیگر سرویس ها نیز تعامل داشته باشد.

این بدان معناست که از این پس می توان از طریق IFTTT میان اپلیکیشن هایی مثل توییتر، اینستاگرام، جیمیل، پاکت، دراپ باکس، گوگل درایو، اسپاتیفای و ده ها سرویس دیگر «تعامل دو طرفه» برقرار کرد.

اما تعامل دو طرفه یعنی چه، و چه چیزی به تلگرام اضافه می کند؟ بگذارید برای روشن شدن موضوع مثالی بزنیم. «تعامل دو طرفه» یعنی این که کنترل بعضی امور اپلیکیشن های دیگر از طریق تلگرام ممکن می شود، یا اینکه می توان با انجام عملی در یک سرویس خاص، نوتیفیکیشن و محتوای آن را در تلگرام دریافت نمود.

دورف با افتخار اعلام کرده که تلگرام نخستین اپلیکیشن پیام رسانی است که با IFTTT تعامل کامل برقرار می کند. به لطف این همکاری حالا امکانی فراهم گشته که بتوانید حساب کاربری تلگرام خود را به بیش از 360 سرویس دیگر متصل کنید؛ قابلیتی که پتانسیل های نهفته اش به همت توسعه دهندگان و به مرور زمان آشکار خواهند شد.

به خاطر اهمیت بالای این موضوع، تصمیم گرفتیم تا در این مطلب نگاه دقیق تری بر این تعامل و فرصت هایی که به وجود می آورد داشته باشیم.

چگونه بین تلگرام و IFTTT ایجاد ارتباط کنیم؟

telegram-11-w600

با ساده ترین راه ممکن: ربات IFTTT. تلگرام برای مرتبط شدن با 360 سرویس دیگر از ربات هوشمند تیم IFTTT استفاده می کند؛ یکی از پیشرفته ترین و مفیدترین ربات هایی که تا کنون به پلتفرم این پیام رسان پا گذاشته.

مکانیزم عمل این ربات تفاوتی با اپلیکیشن IFTTT ندارد. دوباره باید دستورات خود را از طریق Applet ها یا اپلیکیشن های کوچک صادر کنید. Applet ها در واقع فرمولی برای اتوماسیون کارها با IFTTT هستند که می شود آن ها را با دیگران هم به اشتراک گذاشت. نکته عالی در مورد اپلت ها این است که به جز استفاده از نمونه های آماده، خودتان هم می توانید یکی از آن ها را بسازید.

برای شروع کار با ربات، کافیست آدرس IFTTT@ را در تلگرام جستجو کنید. پیش از پرداخت به قابلیت های آن، بد نیست بدانید که علاوه بر استفاده شخصی قادر هستید آن را به گروه هایتان هم دعوت کنید. در این صورت به جز شما بقیه اعضا هم می توانند با سرویس ها و دستگاه های شما تعامل داشته باشند.

با ربات IFTTT چه کارهایی می توان انجام داد؟

tlg-1-w600

تیم تلگرام در همکاری با IFTTT یک سری اپلت آماده در اختیارتان گذاشته که می توانید با مراجعه به این لینک پیدایشان کنید. اپلت های فعلی برای تعامل با سرویس های پر استفاده ای مثل جیمیل و اینستاگرام و توییتر طراحی شده و به رایگان آماده دریافت هستند.

مواردی که در ادامه آورده ایم، فقط بعضی از کارهایی هستند که می توانید از طریق اپلت ها انجام دهید:

  • دریافت یک پیام تلگرام وقتی ایمیل مهمی از راه می رسد
  • هنگام منشن شدن در توییتر، آن توییت به تلگرام ارسال شود
  • به محض پست عکسی در اینستاگرام، لینک آن همزمان در تلگرام هم به اشتراک گذاشته شود
  • اشتراک گذاری آهنگ های پلی لیست اسپاتیفای با یک گروه یا کانال تلگرامی
  • توییت اتوماتیک پست از نوشته های کانال های تلگرام
  • تغییر رنگ لامپ های هوشمند از طریق ربات IFTTT

و هزاران و شاید میلیون ها کار دیگر که طراحی اپلت هایشان فقط به خلاقیت و ایده خوب احتیاج دارد.

چگونه با ربات IFTTT کار کنیم؟

کار کردن با این ربات اصلا کار سختی نیست. در درجه اول باید برای خودتان از این لینک یک حساب کاربری IFTTT بسازید. در غیر این صورت قادر به استفاده از امکانات ربات نخواهید بود.

پس از این کار با تایپ IFTTT@ در تلگرام ربات را باز کرده و گزینه Start را بزنید. ربات در اولین پیام، لینکی برایتان ارسال می کند که باید رویش اشاره کنید. با این کار به وبسایت IFTTT منتقل خواهید شد.

step-one

در صفحه ای که برایتان نمایان می شود، مجموعه ای از اپلت های مخصوص تلگرام را خواهید دید. روی یکی از آن ها اشاره کنید تا وبسایت از شما نام کاربری و رمز عبور حساب IFTTT را بخواهد.

اطلاعات درخواستی را وارد و در نهایت روی گزینه OK اشاره کنید. حالا دوباره به محیط تلگرام باز خواهید گشت. اینجا باید روی گزینه Authorize IFTTT برای صدور دسترسی تعامل با تلگرام اشاره نمایید.

step-2-2-w600

پس از صدور دسترسی، حالا امکان استفاده از اپلت ها را خواهید داشت. دوباره به لینک https://ifttt.com/telegram مراجعه کرده و حالا یکی از اپلت ها را برگزینید. برای این کار ما اپلت اینستاگرام را انتخاب کردیم که در اسکرین شات ها آن را مشاهده می کنید.

با اشاره روی این اپلت، حالا باید برای فعالسازی به آن اجازه دسترسی بدهید. در ابتدا سوویچ فعال سازی آن را از پایین صفحه روشن (Turn On) کرده و سپس OK را بزنید. در نهایت به پایین صفحه رفته و گزینه Save را لمس کنید تا اپلت مد نظرتان فعال شود.

تبریک می گوییم، از این به بعد هر پستی که در اینستاگرام بفرستید بلافاصله تصویر آن را در پنجره چت ربات IFTTT (یا چتی که خودتان تعیین می کنید) دریافت خواهید کرد:

step-3

ربات IFTTT دو دستور connect_group/ و connect_channel/ را برای ایجاد ارتباط میان گروه ها و کانال ها هم در نظر گرفته تا اپلت فعال شده، پست ها را به کانال ها و گروه هایی که خودتان تعیین می کنید بفرستد.

برای غیر فعال کردن هر اپلت هم کافیست با مراجعه به صفحه مخصوص اپلت های تلگرام و یافتن مورد فعال، روی آن اشاره کرده و در بخش تنظیمات سوئیچ فعال سازی را به حالت Off یا خاموش ببرید.

چگونه اپلت های شخصی خودمان را بسازیم؟

فرآیند وقت گیری است، اما خیلی سخت نیست. برای ساخت اپلت لازم است که پس از ورود به حساب کاربری IFTTT، به صفحه https://ifttt.com/create بروید. از اینجا به بعد IFTTT تمام چیزهایی که لازم است بدانید را با زبان ساده به شما آموزش خواهد داد.

فراموش نکنید که برای ساخت یک اپلت کاربردی باید ایده خوب و خلاقیت داشته باشید. اگر اپلت تان با استقبال کاربران مواجه شود، شاید بتوانید از قبل آن کسب درآمد هم بکنید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (17 مورد)
  • پاییز، تنهایی...
    پاییز، تنهایی... | ۲۰ آذر ۱۳۹۵

    احتمالا این از درخواست های ایران بوده، اینطوری مردم رو یکجا چک میکنن و پیدا کردن اکانت های دیگر یک فرد راحت تر خواهد بود!!!!

  • rezaei88
    rezaei88 | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    یه سوال دیگه از دوستان، من حساب اینستاگرام رو بهش متصل کردم ولی هر پستی که میزارم توی چت iftt منتشر میکنه. چجوری باید مستقیم به کانال وصلش کرد؟

    • Farzin Farzini
      Farzin Farzini | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

      باید اولی برید تو ربات IFTTT تو تلگرام بعدش استارت رو بزنید و 2تا لینک پایینشون رو که اولیش برای معرفی گروه و دومیش برای معرفی کانال هست رو بزنید بعد از اون میگه که یه پیام از کانال مورد نظرتون فوروارد کنید به همین رباتی که گفتم بالاتر بعد میگه یوزرنیم کانال رو براش بفرستین و بعدش تمام. کانال رو به IFTTT معرفی میکنه اتوماتیک البته هواستون باشه که کانال باید پابلیک باشه

  • rezaei88
    rezaei88 | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    امکان اینکه بتونیم یک کانال رو به حساب اینستاگرام وصل کنیم هست؟
    یعنی هر پستی که توی کانال میزاریم حساب اینستاگرام آپدیت بشه؟

  • irajnory
    irajnory | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    سلام
    من این کار رو انجام دادم و ربات گفت با موفقیت انجام شد ولی تو اینستاگرام که عکس و متن گذاشتم به کانال تلگرامم هیچی نیومد؟!!!میشه راهنمایی کنید ( عکس با متن )

  • Aureliano
    Aureliano | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    تلگرام رمزنگاری دوطرفه نداره و قابلیت تماس هم نداره امنیت هم تعریفی نداره ولی واتساپ همه اینهارو داره . دلیل نمیشه که ایرانی ها از پراید و تلگرام استفاده میکنن تمام جهان هم استفاده کنن!!

    • Farzin Farzini
      Farzin Farzini | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

      با عرض پوزش .. خنده دار ترین توجیهی بود که شنیدم برای عدم استفاده از تلگرام و استفاده از واتساپ. شما برو بنز سوار بشین و واتساپ استفاده کنید :))))))))

      • Aureliano
        Aureliano | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

        تعصب شاخ و دم داره؟

  • hector_k2
    hector_k2 | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    عجب خبر خوبی !!!! حداقل برای من چون تا الان کلی لامپ و پریز و پرده .. خریدم که با IFTTT سینگ هستش الان میشه به راحتی با چت بات کنترلشون کرد دیگه لازم نیست واسه کار با هر کدوشون برم تو اپلیکیشنش !!!

  • Mohammad Reza
    Mohammad Reza | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

    تلگرام توی خیلی از جوارد جلوتر از سرویس های رقیبه ولی نمی دونم چرا واتس اپ و فیسبوک خیلی درصد بالاتری دارن تو دنیا

    • پیمان
      پیمان | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

      WhatsApp توی چت ها از End-to-End Encryption استفاده میکنه که وقتی شما یک متن، عکس، ویدئو و... برای کاربر دیگه ای ارسال می کنید، فقط شما و کاربر دوم پیام رو می تونید ببینید (رمزگشایی) و هیچ کس دیگه ای نمی تونه به پیام شما دسترسی داشته باشه.

      • Farzin Farzini
        Farzin Farzini | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

        این رو برای کاربرها گفتن که با خیال راحت استفاده کنند ولی این خبرها هم نیست .. لازم به ذکر است دوسال قبل از واتساپ، تلگرام با چت رمز شده دوطرفه با کلی قابلیت های امنیتی و دیسپوز شدن و حذف شدن پیامها وارد شد در حالیکه واتساپ تازه داشت دماغش رو بالا میکشید :D

    • Aureliano
      Aureliano | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

      تلگرام هیچ گونه امنیتی نداره، نه تم داره و نه قابلیت رمزنگاری پیام ها. واتساب همه اینهارو داره به علاوه تماس

      • Farzin Farzini
        Farzin Farzini | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

        زمانی که واتساپ یه مسنجر خیلی ساده بود تلگرام امن ترین مسنجر دنیا بود همانند الان که هست.. تلگرام یه گزینه داره به نام سکرت چت شما وقتی اونو برای کسی کلیک کنید میتونید با ایشون به طور انکریپت دوطرفه صحبت کنید با قابلیت حذف پیام ها .. البته همه ما میدونیم که عکس های و گالری های خانوادگیمونو تو اینستاگرام میفرستیم حتی خصوصی ترین های عکس ها بعد میرسیم به مسنجر میخواییم امن ترین مسنجر رو استفاده کنیم !!!!!!!!!البته ناگفته نماند که تلگرام زیر مجموعه فیسبوک و فیسبوک و واتساپ هم تحت نظر زاکربرگ هستش و زاکربرگ عضو طبقه چهارم از لژ فریماسون هاست که حتی توی یک مصاحبه تیشرتی که زیر پیراهنش پوشیده بود را با عکس ضد خدا رونمایی کرد و گفت که شیطان پرست هستش حالا شما بیا واتساپ رو امن ترین مسنجر بدون در حالیکه از بیخ خرابه .. از نظر فنی هم تلگرام هنوز امن ترین مسنجر شناخته میشه

        • Farzin Farzini
          Farzin Farzini | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

          تصحیح میشود:

          • Farzin Farzini
            Farzin Farzini | ۱۸ آذر ۱۳۹۵

            تصحیح میشود: واتساپ زیر مجموعه فیسبوک و فیسبوک زیر نظر زاکربرگ ...

      • Amin_Naderi
        Amin_Naderi | ۹ دی ۱۳۹۵

        هروقت تونستی گیگابایت گیگابایت با واتساپ فایل بفرستی اونم هر فایلی نه فقط مدیا بیا ادامه میدیم.
        بماند قابلیت گروه 5 هزار نفریو کانال بینهایت و امنیت غیر قابل هک شدنش و کلی امکانات دیگه که با هر بار اپدیت تلگرام میاد.
        واتساپم هر هفته سه تا اپدیت میده که یه عدد از اخرین عدد ورژنشو ببره بالا !!!
        دلیل مشهور بودن واتساپ هم قدیمی بودنشه که از زمان سیمبین بود و الانم که فیسبوک خریده تش. وگرنه تو دنیا هرکی بدونه تلگرام چه قابلیتهایی داره مطمعن باش خودش استفاده میکنه و به همه اطرافیانش هم میگه استفاده کنن

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی