ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ادغام مغز با هوش مصنوعی؛ ایلان ماسک و تأسیس یک شرکت جدید برای توسعه «نورالینک»

ایلان ماسک میلیاردر معروف قصد دارد کمپانی جدیدی را تأسیس کند و آن را در کنار دیگر شرکت های زیر نظر خود مدیریت کند. براساس گزارشی که در وال استریت ژورنال به انتشار رسیده، ایلان ...

حسام الدین جعفری
نوشته شده توسط حسام الدین جعفری | ۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۰

ایلان ماسک میلیاردر معروف قصد دارد کمپانی جدیدی را تأسیس کند و آن را در کنار دیگر شرکت های زیر نظر خود مدیریت کند. براساس گزارشی که در وال استریت ژورنال به انتشار رسیده، ایلان ماسک این بار پروژه بزرگ دیگری در سر داشته و در نظر دارد تا فناوری نوینی را برای تعامل و ارتباط بین مغز انسان و کامپیوتر توسعه دهد و به بشریت کمک کند که با پیشرفت های صورت گرفته در حوزه هوش مصنوعی، همگام شود.

گفتنی است سال گذشته ماسک طی «کُد کنفرانس» چشم اندازی از «بند عصبی» (neural lace) را ارائه داد که از طریق عمل جراحی به مغز انسان متصل شده و به کاربر امکان تعامل با کامپیوتر بدون نیاز به ابزارهای مرسوم نظیر ماوس و کیبرد را خواهد داد. سپس این میلیاردر اقدام به انتشار توییت های کرد که به پیشرفت در پروژه مذکور اشاره داشت.

حال به لطف اطلاعات منتشر شده در گزارش وال استریت ژورنال می دانیم که «نورالینک» (Neuralink) در ابتدا قرار نیست که روی ارتقای قدرت ذهنی معمول افراد متمرکز شود بلکه پیش بینی می شود که از آن در بررسی و مطالعه ارتباطات مغز با بیماری های مزمن و خطرناک کمک گرفته شود.

از همین رو انتظار می رود فناوری مورد بحث بتواند در مطالعه و درمان بیماری هایی نظیر صرع و یا اختلالات شدید افسردگی به یاری پزشکان آید و نقطه شروعی برای استفاده از فناوری های توسعه یافته توسط کمپانی تازه بوده تا بتواند به هدف های طولانی مدت خود برای تقویت مغز انسان دست یابد.

ناگفته نماند ممکن است در نگاه اول ایده معرفی شده کمی دور از دسترس به نظر برسد اما این خاصیت پروژه های کلید خورده توسط ایلان ماسک بوده و هر دو کمپانی اسپیس ایکس و تسلا نیز به همین شکل کار خود را آغاز کرده اند. او پیشرفت انجام گرفته در حوزه هوش مصنوعی را به شکل یک تهدید جدی برای بشر می بیند و بنابراین به دنبال راه حل هایی بالقوه برای مشکل مذکور است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • alireza_asol
    alireza_asol | ۸ فروردین ۱۳۹۶

    "او پیشرفت انجام گرفته در حوزه هوش مصنوعی را به شکل یک تهدید جدی برای بشر می بیند."
    به نظر من اگه یه روزی هوش مصنوعی در همه زمینه ها از انسان جلو بزنه ، این چیزی نیست جز تکامل بشر! نباید باهاش مقابله کرد.

مطالب پیشنهادی