ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

پتنت جدید آمازون به ساخت انبارهایی در زیر آب اشاره دارد

آمازون همواره به دنبال ایده های عجیب و جالب برای توسعه کسب و کار خود بوده و از روش های نوینی برای انبارداری و حمل و نقل کالا استفاده می کند. اگر به خاطر داشته ...

محسن خوشنود
نوشته شده توسط محسن خوشنود | ۲۲ تیر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۱

آمازون همواره به دنبال ایده های عجیب و جالب برای توسعه کسب و کار خود بوده و از روش های نوینی برای انبارداری و حمل و نقل کالا استفاده می کند. اگر به خاطر داشته باشید، این شرکت همین اواخر پتنت ساخت برج های چندین طبقه ای را به ثبت رساند که به عنوان محلی برای نشست و برخاست پهپادهای سرویس «Prime Air» مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

حال بزرگترین فروشگاه اینترنتی دنیا پتنت جدیدی را تحت عنوان «تسهیلات انبارداری آبی» ثبت کرده است. سند مذکور روش جدیدی را برای انبار کردن کالا تشریح می کند که به طور خلاصه، از طریق یک بسته بندی ضد آب به همراه کارتریج کنترل عمق میسر می شود.

کارتریج مورد اشاره شامل بخش های مختلفی از جمله یک کپسول هوای فشرده شده و می تواند دستورات را از طریق روش های متنوعی دریافت کند. به عنوان مثال،  یکی از این روش ها استفاده از امواج صوتی بوده که پس از دریافت، کارتریج با توجه به دستور میزان هوای موجود در محفظه بالایی بسته بندی را تغییر داده، و مجموعه به عمق درخواستی منتقل می شود.

کارتریج عمق سنج آمازون به GPS مجهز شده است

با توجه به تصاویر موجود، به نظر می رسد آمازون علاقه مند است بخش زیادی از فرآیند را به صورت خودکار انجام داده و از تعداد نیروی انسانی مورد نیاز بکاهد. طبق این اطلاعات کارتریج عمق سنج علاوه بر کپسول هوای فشرده، از کپسول تعادل و تعداد زیای سنسور مختلف نیز بهره مند بوده و به یک چیپ GPS هم مجهز شده است. با وجود این چیپ، آمازون می تواند بسته های خود را در هرکجا که خواست تخلیه کرده و بعداً به سراغشان برود.

ایده جدید آمازون علاوه بر استفاده بهینه تر از فضا نسبت به انبارداری در خشکی، مزیت دیگری نیز دارد؛ اجاره یا خرید پهنه های آبی خصوصاً در آب هایی که مورد استفاده کسی قرار نمی گیرند، بسیار ارزان تر از زمین های موجود در شهرها و حتی حاشیه شهرها بوده و کمپانی مذکور می تواند از این طریق، صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های خود داشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • δγι λ⇝ (عـــــلـــــــی)
    δγι λ⇝ (عـــــلـــــــی) | ۲۲ تیر ۱۳۹۶

    مگه راکتور هسته ایه! :))

مطالب پیشنهادی