ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

کافه بازار یک نقشه بومی توسعه می‌دهد؛ پله‌ای جهت رسیدن به اهداف بزرگ‌تر

حسام میرآرمندهی، هم‌موسس و عضو هیات مدیره کافه‌بازار امروز در حاشیه بازدید «سورنا ستاری»، معاون علمی و فناوری رییس جمهور از این شرکت، خبر داد که کافه‌بازار در چهار ماه گذشته مشغول توسعه یک نقشه ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۹:۴۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

حسام میرآرمندهی، هم‌موسس و عضو هیات مدیره کافه‌بازار امروز در حاشیه بازدید «سورنا ستاری»، معاون علمی و فناوری رییس جمهور از این شرکت، خبر داد که کافه‌بازار در چهار ماه گذشته مشغول توسعه یک نقشه بومی برای شهری برای تهران بوده است و در آینده نزدیک آن را برای کل کشور توسعه خواهد داد.

موسس کافه‌بازار در گفتگو با دیجیاتو در خصوص هدف از توسعه و ارائه چنین نقشه‌ای در آینده می‌گوید: «هدف اصلی ما کاهش هزینه‌های حمل و نقل است؛ از تصادف گرفته تا برخورد با ترافیک. سرمایه‌گذاری ما به این جهت است تا مردم هزینه‌ جانی، مالی، سوخت و زمان را کاهش دهند.»

میرآرمندهی عنوان می‌کند که راننده‌ها در شرکت‌های تاکسی‌ اینترنتی هم قادر هستند از این سرویس بهره بگیرند. با این حال، وی عقیده دارد که تاکسی‌های اینترنتی ایرانی در سطحی ابتدایی قرار دارند که صرفاً کاربر می‌تواند از طریق آنها درخواست خودرو بدهد:

«لیفت و اوبر در مسائل بلند مدت و خودروهای خودران سرمایه‌گذاری کرده‌اند. کسب‌وکارهایی که در ایران کار تاکسی آنلاین انجام می‌دهند در حد صدا کردن تاکسی پیش رفته‌اند. سرمایه‌گذاری و موفقیت اصلی روزی است که بتوان در این حوزه خودروی خودران داشت و ما تصور می‌کنیم مسائل خودروهای خودران در ایران مشابه با کشورهای اروپایی و آمریکایی نخواهد بود. در ایران، چین و هند تفاوت‌های جاده‌ای، فرهنگ رانندگی و اولویت‌ها در هزینه‌ها وجود دارد.»

موسس کافه‌بازار باور دارد که در داخل کشور، به شکل جدی نیاز به یک راهکار داخلی برای نقشه هستیم. با این‌حال، آن را زیرساختی برای اهداف بزرگ‌تر شرکت خود می‌داند اما فعلاً تصمیمی مبنی بر ارائه اطلاعات در خصوص این اهداف بزرگ‌تر ندارد. وقتی از میرآرمندهی می‌پرسم که آیا در تصور ایجاد یک سرویس تاکسی آنلاین است، در پاسخ می‌گوید: «خیر، به شکل فعلی نه.»

او می‌گوید که خودروهای پیشرفته، خودران و همچنین بحث کاهش تصادفات به زیرساختی نیاز دارد که کافه‌بازار این زیرساخت را هدف قرار داده است، با این حال مشخص است که این شرکت اهداف بزرگ‌تری را با این نقشه دنبال می‌کند؛ نقشه‌ای که می‌توان آن را مقدمه‌ای بر یک پروژه بزرگتر در زمینه خدمات شهری به حساب آورد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (11 مورد)
  • yasinnn
    yasinnn | ۲۸ دی ۱۳۹۶

    اصلا به فرض محال اگه بهتر از نقشه گوگل مپ هم بسازن هیچکی سمتش نمیره

    • Saeed Mirshams
      Saeed Mirshams | ۲۸ خرداد ۱۳۹۷

      در واقع اینطور نیست. اگه سرویس با کیفیت داخلی بدون محدودیت و تبلیغات و ... برای نقشه باشه من برای استفاده در برنامه های اندرویدی و ای او اس مشکلی باهاش ندارم.

  • titso strife
    titso strife | ۲۸ دی ۱۳۹۶

    شنود پیام رسانای داخلی کافی نبود از این به بعد مکان ما رو هم برادران ... می تونن مشاهده کنن

  • Seyyed Mohammad Azarshin
    Seyyed Mohammad Azarshin | ۲۸ دی ۱۳۹۶

    شرکت های دانش بنیان یا حالا استارت آپ ها اصولا باید یکی از درد های جامعه رو به شیوه ای نوین حل کنند و نه اینکه چیزی که قبلا بهترینش در سطح جهانی ساخته شده رو دوباره بسازن. جهان برای اینکه بهتر بشه و یا به اصطلاح به صلح جهانی کمی نزدیک تر بشیم بهتر هست که به جایی اینکه محدود کنیم خودمون رو و کاری رو که قبلا دیگران کردن بکنیم. بیاییم چیزی خلق کنیم و نه اینکه کپی و کار تکراری بکنیم.

  • زروان
    زروان | ۲۷ دی ۱۳۹۶

    چند وقت‌پیشها یه شرکت دانش بنیان میخاست در مورد اینترنت اشیا در زمینه حمل نقل کار کنه که شرایط جاده ترافیک اب هوا و‌مکان ماشینهای دیگه رو به ماشنهای دیگه‌میگفت
    شاید کافه بازار هم میخاد تو‌همین زمینه کار کنه

  • احد وصال
    احد وصال | ۲۷ دی ۱۳۹۶

    فوق العاده ضعیفه این برنامه بازار ..هیچ ارزش و احترامی برای نظرات استفاده کنندگان قائل نبود .
    اپدیت های الکی که یکی از یکی بدتر بودند
    سرعت دانلود افتضاح ..
    واسه همین کلا پاکش کردم

  • Aminpouyan
    Aminpouyan | ۲۷ دی ۱۳۹۶

    تا وقتی اپی مثل google maps دارم عمرا از چیز دیگه ای استفاده کنم. حتی اگه فیلترش هم بکنن بازم ازش استفاده می‌کنم. عمرا از برنامه ایرانی استفاده کنم.

  • بدشانس !
    بدشانس ! | ۲۷ دی ۱۳۹۶

    مرحله 1
    یه app ضعیف با کپی ناشیانه از نمونه خارجی بنویسین
    مرحله 2
    میبینید نمیوتونید با app خارجی رقابت کنید
    مرحله 3
    به بهونه حمایت داخلی app های خارجی رو فیلتر میکنید
    مرحله 4
    تبریک میگم شما موفق شدین

    • مهدی مصطفایی
      مهدی مصطفایی | ۲۷ دی ۱۳۹۶

      حرف حق جواب نداره!!

    • Mohsen6099 Salehi
      Mohsen6099 Salehi | ۲۷ دی ۱۳۹۶

      من هم مراحلی اضافه کنم
      اول موس رو ور میداریم مرحله دوم مقداری جستجو میکنیم مرحله سوم کپی پیست از کلیه سایت ها و ویکیپدیا

    • mohammad
      mohammad | ۲۸ دی ۱۳۹۶

      درود برشما واقعا حقیقته، اونوقت میگن کارافرین هم هستن کلی به به چه چه

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی