ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

امنیت همه‌جانبه برای کاربران اندروید 16؛ گوگل از حالت Advanced Protection رونمایی کرد

گوگل برای کاربرانی که در معرض خطر حملات سایبری قرار دارند، حالت حفاظتی پیشرفته Advanced Protection را در اندروید 16 معرفی کرده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۱:۱۵

اندروید 16 دارای قابلیت امنیتی جدیدی به‌نام حالت Advanced Protection است که با یک کلیک تنظیمات امنیتی پیشرفته را برای کاربران در معرض خطر فعال می‌کند. استفاده از این حالت موجب فعال‌سازی مجموعه‌ای از تدابیر دفاعی در سطح دستگاه ازجمله Theft Protection، محدودسازی اپ‌ها، ارتقای امنیت شبکه و قابلیت‌های امنیتی در زمینه مرور وب می‌شود.

گوگل پیشتر برنامه Advanced Protection را برای کاربرانی که در برابر خطرات مختلف قرار دارند -ازجمله چهره‌های مشهور، خبرنگاران و فعالان مدنی- معرفی کرده بود. این شرکت حالا Advanced Protection را به‌صورت یک مود در اندروید 16 پیاده‌سازی کرده تا کاربران با یک کلیک بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند.

با فعال‌سازی Advanced Protection در اندروید 16 امنیت خود را ارتقا دهید

گوگل می‌گوید حالت Advanced Protection مطمئن می‌شود که بالاترین قابلیت‌های امنیتی اندروید در دستگاه فعال شده و از کاربر در برابر حملات آنلاین، اپ‌های مخرب و ریسک نشت داده محافظت می‌شود. این حالت مجموعه‌ای از قابلیت‌های امنیتی پیشرفته را فعال می‌کند و از ترکیب ویژگی‌های امنیتی جدید با ویژگی‌های پیشین بهره می‌گیرد تا از دستگاه در برابر پیچیده‌ترین حملات دفاع کند.

حالت Advanced Protection یک مود امنیتی اختیاری است که برای ارائه تجربه‌ای کاربرپسند و بی‌تکلف در دستیابی به امنیت طراحی شده است. این حالت به‌صورت پیش‌فرض در اندروید فعال نیست، بنابراین کاربرانی که خواهان استفاده از آن هستند، باید به‌شکل دستی این ویژگی را روشن کنند.

برای دسترسی به «محافظت پیشرفته» به گوشی یا تبلتی با اندروید 16 نیاز دارید. سپس کافی است به بخش Settings > Google > Personal & device safety بروید و بعد Advanced Protection را می‌بینید. زمانی که این حالت فعال شد، برخی قابلیت‌های امنیتی بلافاصله در دستگاه اعمال می‌شوند و تا زمانی که این حالت را غیرفعال نکنید، قابل خاموش کردن نیستند. این موارد عبارت‌اند از:

  • Theft Detection Lock: دستگاه به‌طور خودکار در صورت شناسایی فعالیت‌های مشکوکی که حاکی از سرقت باشند، خودش را قفل می‌کند.
  • Offline Device Lock: اگر دستگاه برای مدت زیادی آفلاین شود و قفل آن باز باشد، به‌طور خودکار قفل می‌شود.
  • Unknown App Protection: نصب اپلیکیشن فقط از فروشگاه‌های اپلیکیشن پیش‌فرض گوشی مجاز است.
  • Memory Tagging Extension؛ جلوی تخریب حافظه توسط اپلیکیشن‌ها گرفته می‌شود و امنیت کلی دستگاه ارتقا می‌یابد.
  • Chrome Browsing Protection؛ کروم برای اطمینان از مرور امن وب به‌طور خودکار استفاده از HTTPS را در صورت امکان برای تمام وب‌سایت‌ها در نظر می‌گیرد.
  • Javascript Protections: کروم قابلیت Optimizer یا بهینه‌ساز جاوااسکریپت خود را غیرفعال می‌کند تا تهدیدات امنیتی کمتر شود.
  • Spam & Scam Protection: به اپ Google Messages کمک می‌کند پیام‌های بالقوه مخرب و ناخواسته را شناسایی و از خطرات آنها اجتناب کند.
  • Unsafe Links: پیرامون لینک‌هایی که از کاربران ناشناس در Google Messages دریافت می‌کنید، به شما هشدار می‌دهد تا روی آنها کلیک نکنید.
  • Automatic Call Screen: در مناطق تحت پوشش، یک دستیار هوش مصنوعی در اپ Phone تماس‌های ورودی را بررسی و موارد اسپم را رد می‌کند.
  • Scam Detection for Phone by Google – coming soon: این قابلیت که قرار است در دنباله سال عرضه شود، در حین مکالمات تلفنی الگوهای متضمن کلاهبرداری‌های احتمالی را تشخیص می‌دهد.
  • 2G Network Protection: گوشی دیگر به شبکه‌های 2G وصل نمی‌شود.

چند قابلیت امنیتی دیگر هم در دسترس خواهد بود که می‌توانید به‌صورت دستی آنها را فعال کنید و به تدابیر دفاعی بیشتری مجهز شوید.

ایمان صاحبی
دبیر بخش تکنولوژی

فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این دنیا برام محسوب می‌شه، اما همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی