ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توییتر
نرم افزار و اپلیکیشن

متا اولین تصویر رسمی از اپلیکیشن رقیب توییتر را منتشر کرد

این برنامه که اساساً شبیه به اینستاگرام است، با اسم رمز «Project 92» شناخته می‌شود و درنهایت می‌تواند با عنوان Threads منتشر شود.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰

از مدت‌ها قبل شنیده می‌شد که متا درحال کار روی شبکه اجتماعی رقیب توییتر است و ماه گذشته گفته شد که احتمالاً در اواسط تیرماه راه‌اندازی می‌شود. حالا «کریس کاکس»، مدیرتولید متا، پیش‌نمایشی از رقیب آینده این شرکت برای توییتر را به اشتراک گذاشته است.

براساس گزارش ورج که این پیش‌نمایش به‌اشتراک‌گذاشته‌شده را مشاهده کرده، برنامه مستقل جدید متا یا همان رقیب توییتر، مبتنی بر اینستاگرام است و با ActivityPub، پروتکل غیرمتمرکز شبکه‌های اجتماعی یکپارچه خواهد بود. به‌صورت تئوری، این موضوع به کاربران اجازه می‌دهد تا از حساب‌ها و دنبال‌کنندگان خود در برنامه‌های دیگری که از ActivityPub پشتیبانی می‌کنند، مانند Mastodon نیز استفاده کنند.

اولین تصویر از شبکه اجتماعی رقیب توییتر

کریس کاکس در جریان جلسه‌ای که این اطلاعات در آن به اشتراک گذاشته شد، از این برنامه به‌عنوان «پاسخ متا به توییتر» یاد کرد که در آن از سیستم حساب اینستاگرام استفاده می‌شود. نام رمز داخلی این برنامه «Project 92» است و براساس اسناد داخلی شرکت، درنهایت می‌تواند تحت عنوان Threads منتشر شود.

کاکس در جریان این جلسه با کنایه‌زدن به نحوه مدیریت «ایلان ماسک» در توییتر گفت:

«از سازندگان و چهره‌های شناخته‌شده عمومی شنیده‌ایم که به‌دنبال پلتفرمی هستند که عاقلانه اداره می‌شود و می‌توانند برای نشر محتواهای خود به آن اعتماد و تکیه کنند.»

او در ادامه گفت که هدف این شرکت از برنامه رقیب توییتر، ارائه «امنیت، سهولت استفاده و قابلیت اطمینان» است و می‌خواهد به تولیدکنندگان محتوا «مکانی پایدار برای ایجاد و رشد مخاطبانی که دارند»، ارائه کند.

متا هم‌اکنون با افراد مشهوری ازجمله «دی‌جی اسلایم» برای استفاده از این برنامه مذاکره کرده و از افراد دیگری مانند «اپرا وینفری»، مجری و بازیگر معروف آمریکایی و «دالایی لاما»، رهبر دینی بوداییان تبت، به‌عنوان کاربران مشهور این شبکه‌ اجتماعی یاد کرده است.

درباره زمان انتشار این برنامه نیز کاکس توضیح داد که «کدنویسی» آن در ماه ژانویه آغاز شده است و متا به‌محض اینکه بتواند، آن را در دسترس قرار خواهد داد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • peyman17
    peyman17 | ۱۹ خرداد ۱۴۰۲

    این زاکربرگ تمام ایده هاش شکست خوردن فیسبوک رو از دوستان دانشگاهیش گرفت واتس اپ و اینستا رو در اوج خرید خرید متاورس ایده خودش بود شکست خورد اینم میشه مثل متاورس

مطالب پیشنهادی