ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نسل چهاردهم اینتل
نرم افزار و اپلیکیشن

اینتل اپ جدیدی برای بهبود عملکرد پردازنده‌های نسل چهاردهم خود در بازی‌ها منتشر کرد

با این برنامه‌ها می‌تواند فریم‌ریت بازی‌ها را بهبود دهید، اما محدودیت‌هایی وجود دارد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۹:۰۰

اینتل هفته گذشته از پردازنده‌های نسل چهاردهم دسکتاپ خود موسوم به Raptor Lake Refresh رونمایی کرد. حالا این شرکت برنامه جدیدی را از طریق استور مایکروسافت منتشر کرده که می‌تواند با کمک تراشه‌های جدید باعث بهبود فریم‌ریت بازی‌ها شود.

برنامه مذکور Intel Application Optimization نام دارد و براساس یک برنامه دیگر با نام Thread Detector ساخته شده است. هم‌اکنون از طریق استور مایکروسافت می‌توانید آن را دانلود کنید. طبق توضیحات ارائه‌شده در وب‌سایت اینتل، کاربران با این برنامه به لیستی از بازی‌های رایانه شخصی روبرو خواهند شد (مانند تصویر زیر) که می‌توان فریم‌ریت‌ها آن‌ها را بهبود داد.

پشتیبانی اپ اینتل توسط پردازنده‌های نسل چهاردهم

همچنین این برنامه حداقل در حال حاضر فقط توسط ویندوز 11 و رایانه‌هایی با پردازنده‌های نسل چهاردهم زیر پشتیبانی می‌شود:

  • Intel Core i9 processor 14900K
  • Intel Core i9 processor 14900KF
  • Intel Core i7 processor 14700K
  • Intel Core i7 processor 14700KF

برخی از کاربران شبکه اجتماعی ردیت که برنامه جدید اینتل را روی پردازنده‌های اشاره‌شده امتحان کرده‌اند، بهبود قابل‌توجه نرخ فریم را گزارش کرده‌اند. به گفته این کاربر، او با وجود برنامه اینتل و پردازنده Intel i9-14900K در بازی Metro Exodus به فریم ریت 339 و در Rainbow Six: Siege به فریم‌ریت 867 دست پیدا کرده است.

در نهایت باید اشاره کرد که برنامه اینتل هنوز محدودیت‌هایی را به همراه دارد. علاوه بر پشتیبانی توسط چند پردازنده، محدودیت دیگری که وجود دارد این است که در حال حاضر فقط برای بهبود دو بازی Metro Exodus و Rainbow Six: Siege ارائه شده است. با این حال می‌توان انتظار داشت که اینتل در آینده لیست بازی‌های پشتیبانی‌شده آن را افزایش دهد و همچنین کاربران پردازنده‌های بیشتری بتوانند از آن استفاده کنند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی