ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نرم افزار و اپلیکیشن

ژاپن می‌خواهد با تنظیم قوانین جدید، اپل را به ارائه قابلیت سایدلودینگ در iOS مجبور کند

این قوانین غول‌های فناوری مانند اپل و گوگل را مجبور می‌کند تا استفاده از استورهای شخص ثالث و همچنین روش‌های پرداخت جایگزین را فراهم کنند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰

با تصویب قانون ضدانحصار بازارهای دیجیتال در اتحادیه اروپا، اپل تا مارس 2024 فرصت دارد تا به کاربران مستقر در اروپا اجازه دهد تا برنامه‌های iOS را از منبعی به جز اپ استور نصب کنند. درحالی‌که اپل هنوز هیچ اطلاعات رسمی در مورد نحوه انجام این کار ارائه نکرده است، رگولاتورهای سراسر جهان نیز درحال بررسی درخواست‌های مشابهی از این شرکت هستند و طبق گزارش‌های منتشرشده، ژاپن می‌تواند کشور بعدی باشد که غول فناوری را به ارائه سایدلودینگ وادار می‌کند.

براساس گزارش Nikkei Asia، رگولاتوری ژاپن درحال آماده‌سازی قوانین ضدانحصاری است که غول‌های فناوری مانند اپل و گوگل را مجبور می‌کند تا استفاده از استورهای شخص ثالث و همچنین روش‌های پرداخت جایگزین برای هر اپلیکیشن را فراهم کند. به‌عبارت دیگر، ژاپن می‌خواهد اپل را به ارائه قابلیت سایدلودینگ در iOS مجبور کند.

سایدلودینگ در iOS برای کاربران ژاپنی

انتظار می‌رود تا این لایحه که روی چهار حوزه استورهای اپلیکیشن و پرداخت، جستجو، مرورگرها و سیستم‌عامل‌ها تمرکز دارد، سال آینده میلادی برای پارلمان ارسال شود. در صورت تأیید آن، کمیسیون تجارت عادلانه ژاپن می‌تواند شرکت‌های نقض‌کننده قوانین جدید را جریمه کند. در بهار سال 2024 احتمالاً جزئیات بیشتری درباره این برنامه فاش خواهد شد.

دولت ژاپن تحقیقات خود درمورد گوگل، اپل، آمازون و فیسبوک به‌دلیل نگرانی‌های ضدانحصاری را در سال 2020 آغاز کرد. در آن سال، بسیاری از توسعه‌دهندگان ژاپنی نارضایتی خود نسبت به مدل تجاری اپ استور را ابراز کرده بودند. در سال جاری میلادی نیز رگولاتوری ژاپن تحقیقات خود را تکمیل کرد و به این نتیجه رسید که بازار اپلیکیشن‌های موبایل تحت سلطه اپل و گوگل است.

به گفته دولت محلی، با وجود قانون جدید، شرکت‌های ژاپنی می‌توانند استورهای اپلیکیشن خود را روی پلتفرم‌هایی مانند iOS و اندروید داشته باشند. همچنین به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد که برای سیستم‌های پرداخت خود، از سیستم‌های مالی داخلی با کارمزد کمتری استفاده کنند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی