ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مایکروسافت Phone Link
نرم افزار و اپلیکیشن

مایکروسافت Phone Link قابلیت جدیدی دریافت می‌کند: استخراج محتوای متنی از تصاویر گوشی

البته این ویژگی احتمالاً به‌خوبی قابلیت OCR خود گوشی نخواهد بود.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۰

آپدیت مایکروسافت Phone Link، قابلیت جدیدی را در دسترس کاربران قرار می‌دهد تا بتوانند محتوای متنی موجود در تصاویر گوشی خود را کپی‌ کنند. این قابلیت از OCR برای تشخیص متن در تصویر استفاده می‌کند.

برای استفاده از این ویژگی کافی است کاربران تصاویر Photos در گوشی موبایل خود را در اپلیکیشن فون‌لینک مشاهده و با کمک آیکون Text محتوای متنی را استخراج کنند. این ابزار کاربردی به کاربران کمک می‌کند تا محتوای متنی را به‌راحتی بتوانند از تصاویر موجود در گوشی خود استخراج کنند.

کاربران ویندوز به‌زودی می‌توانند محتوای متنی را از تصاویر اندرویدی استخراج کنند

همان‌طور که گفته شد قابلیت جدید اضافه‌شده به Phone Link به کاربران این امکان را می‌دهد که محتوای متنی را در عکس‌های همگام‌سازی‌شده از گوشی اندرویدی خود انتخاب کنند. البته باید گفت که احتمالاً عملکرد آن به‌خوبی OCR در خود گوشی نیست.

این ویژگی اکنون در نسخه‌های پیش‌نمایش اینسایدر فعال است و به‌زودی در دسترس همه قرار می‌گیرد. فون لینک (Phone Link) با نام Link to Windows در گوشی کاربر این امکان را می‌دهد که تماس‌ها، پیام‌ها، اعلان‌ها و تصاویر با کامپیوتر همگام‌سازی شود. با این ابزار از گوشی اندرویدی می‌توان به سیستم ویندوزی وصل شد. این برنامه با دستگاه‌های iOS که فقط اعلان‌ها، پیام‌ها و تماس‌ها را از طریق بلوتوث همگام‌سازی می‌کنند، به‌شکل محدودتری کار می‌کند.

فون‌لینک در سال 2018 منتشر شد تا کاربران دستگاه‌های اندرویدی بتوانند ازطریق بلوتوث و وای‌فای به سیستم‌های ویندوزی متصل شوند. این نرم‌افزار همچنین به کاربران اجازه می‌دهد تا برخی عملکردهای موبایل را به سیستم ویندوزی منتقل کنند. کاربران با فون‌لینک می‌توانند به ارسال و دریافت متن، تماس‌های تلفنی، اعلان‌های گوشی روی سیستم ویندوزی، مشاهده عکس‌های روی گوشی، کنترل پخش مدیا، هات‌اسپات، نمایش اپلیکیشن‌ها، اشتراک‌گذاری فایل به‌صورت بی‌سیم و برخی موارد دیگر دسترسی داشته باشند.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی