معرفی بازی Extreme Trucks Simulator؛ دورهمی کامیون ها
اگر نام Ketchapp با «سادگی» گره خورده است، Ovidiu Pop هم خیلی ها با بازی های «شبیه ساز ماشینی» می شناسند. این سازنده معروف که گوگل پلی از آن به عنوان یکی از برترین توسعه ...
اگر نام Ketchapp با «سادگی» گره خورده است، Ovidiu Pop هم خیلی ها با بازی های «شبیه ساز ماشینی» می شناسند. این سازنده معروف که گوگل پلی از آن به عنوان یکی از برترین توسعه دهنده اپلیکیشن ها یا همان Top Developer یاد کرده، با ساخت عناوین شبیه سازی تجاربی را به بازیکن ها هدیه داده که شاید تاکنون مشابهش را از نزدیک ندیده باشند. آن ها برای توسعه Extreme Trucks Simulator هم همین رویه را پیش گرفته اند.
با این تفاوت که Ovidiu Pop جای ساخت بازی های ماشین سنگین متفاوت، المان های آن ها را ترکیب نموده و یک کالکشن از رانندگی با ماشین های سنگین را به انتشار رسانده است. طبیعتا برای این هدف [ارائه تجربه ای شبیه سازی از چندین اتوموبیل گوناگون] توسعه دهنده مجبور بوده کیفیت بعضی بخش های عنوانش را کاهش دهد اما به خاطر مکانیزم های خوب گیم پلی و ماموریت های فراوان، می توانید نقطه ضعف ها را نادیده بگیرید.
بیایید ابتدا به جالب ترین قسمت Extreme Trucks Simulator بپردازیم. تعداد زیاد کامیون ها را می گوییم. Ovidiu Pop تقریبا 10 ماشین گوناگون [بولدوزر، ماشین آشغالی یا جرثقیل] برای بازیکن ها گذاشته و بسته به قابلیت های آن ها دست به انجام ماموریت هایی می زنید. نکته جالب ترکیب توانایی های این دستگاه ها با هم است. به گونه ای که برای بعضی اهداف باید چندین ماشین را حرکت داده و کارهایی مرتبط انجام دهید تا به مرحله بعدی برسید.
به واسطه این المان با لوکشین های متفاوت برای گشت و گذار، بازی خیلی کم تکراری شده و ساعت ها وقت خود را پای Extreme Trucks Simulator خواهید گذراند. معمولا یکی از المان هایی که بازیکن ها نسبت به انجام عناوین شبیه سازی دلسرد می کند، کنترل سخت ماشین ها است. شما همانند بازی های آرکید نمی توانید با سرعت بالا حرکت کرده و مجبورید لحظه به لحظه، دقت را چاشنی کار نمایید.
شاید ساخته Ovidiu Pop همین گونه باشد ولی استودیو سازنده با اضافه سازی قابلیت شخصی کنترل کامیون ها، توانسته تا از سختی های همیشگی این بازی ها بکاهد. همانند بقیه اپلیکیشن های این استودیو که دست بازیکن را باز می گذاشتند. اگر بخواهیم پیش از اتمام مطلب نگاهی به گرافیک و صداگذاری بیندازیم، می توانیم کیفیت این قسمت ها را «متوسط رو به خوب» بنامیم.
فیزیک و کیفیت مناسب صدای موتورها موجب شده تا بخش شبیه سازی بازی بیشتر به چشم بیاید اما تکسچرهای نه چندان جالب از نقاط ضعف این بخش هستند. همان گونه که گفتیم برای کاهش حجم اپلیکیشن، توسعه دهنده باید از بخش هایی بزند که اینجا قرعه به نام گرافیک افتاده است. حرف های خود را به یک پرسش به پایان می رسانیم؛ خواهان تجربه یکی از بهترین بازی های شبیه سازی اسمارت فون ها هستید؟ این اپلیکیشن را از دست ندهید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چون به گفته اساتید آندرویدیا زودتر حذف میکنن اپلیکیشن هارو :-/
چرا نسخهios با نسخه اندروید انقدر تفاوت حجم دارند؟