ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

مایکروسافت قابلیت ترجمه زنده مکالمه را به اسکایپ می آورد

ساتیا نادلا، مدیر عامل جدید مایکروسافت، طی کنفرانسی که به میزبانی وبلاگ Re/Code برگزار می شد،‌ اخباری هیجان انگیز از شرکت خود بیان کرد و اعلام نمود که مایکروسافت قصد دارد به زودی قابلیت ترجمه ...

مانی قاسمی
نوشته شده توسط مانی قاسمی تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۳ | ۰۹:۵۶

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

ساتیا نادلا، مدیر عامل جدید مایکروسافت، طی کنفرانسی که به میزبانی وبلاگ Re/Code برگزار می شد،‌ اخباری هیجان انگیز از شرکت خود بیان کرد و اعلام نمود که مایکروسافت قصد دارد به زودی قابلیت ترجمه زنده مکالمات را به اسکایپ اضافه کند.

نادلا در این رباطه می گوید: «ما با این کار قصد داریم محدودیت های زبانی را از میان برداریم و ارتباطی آسان تر را میان کاربران به وجود آوریم.»

این روزها ارتباطات در کشور های توسعه یافته دیگر محدود به یک زبان خاص نمی شود و افرادی با ملیت های مختلف مدام با یکدیگر در ارتباط هستند. زبان انگلیسی با وجود فراگیری بسیارش، از لحاظ جمعیتی سومین زبان دنیا به حساب می آید و پس از زبان های چینی و هندی قرار می گیرد. اسکایپ در حال حاضر بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر فعال دارد و به تنهایی پذیرای یک سوم تماس های بین المللی است. با چنین آماری، اضافه شدن قابلیت ترجمه همزمان به این سیستم، قطعا مورد استقبال قرار خواهد گرفت و درهای جدیدی را در تعاملات کاری و تجاری میان کاربران، خواهد گشود.

ترجمه همزمان مایکروسافت در واقع ترکیبی از سه تکنولوژی جداگانه است. سیستم تشخیص صدا، ترجمه کلمات و تبدیل متن به گفتار از جمله مواردی هستند که مایکروسافت به خوبی توانسته با ترکیب آنها قابلیت جدیدی را به وجود آورد. این شرکت در زمینه تشخیص صدا تجربه های موفقی را دارد که از جمله آن ها می توان به نمونه استفاده شده در Xbox و حتی دستیار صوتی ویندوز فون ۸.۱، موسوم به کورتانا، اشاره کرد.

نحوه کار ترجمه همزمان اسکایپ بدین ترتیب است: نفر اول شروع به صحبت می کند. اسکایپ کلمات را تشخیص می دهد و آن را به متن تبدیل می نماید. متن صحبت های نفر اول، اکنون به زبان نفر دوم ترجمه می شود و لغات ترجمه شده توسط ماشین گوینده بیان می گردد. شاید در عمل این فرآیند کمی طولانی به نظر بیاید، اما سینگ پال، معاون ارشد مایکروسافت، اطمینان می دهد که با توجه به جریان داشتن تصاویر ویدیویی، این فرآیند با سرعت بسیار بالایی پردازش می شود تا در نهایت سخنان فاصله بسیار اندکی با ویدیو در حال پخش داشته باشند.

مایکروسافت اعلام کرده کرده که به احتمال زیاد اپلیکیشن مترجم همزمان در اواخر امسال به ویندوز فون ۸.۱ می آید و در آینده نیز امکان استفاده از آن بر روی تمام پلتفرم های اسکایپ فراهم خواهد بود. این شرکت هنوز مشخص نکرده که مترجم همزمان از چه زبان هایی پشتیبانی می کند، اما قطعا اگر زبان فارسی نیز در بین آن ها باشد، محبوبیت اسکایپ در میان کاربران ایرانی، ده ها برابر خواهد شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (21 مورد)
  • حسین میرزائی
    حسین میرزائی | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    سلام
    تبریک بابت سایت جدید
    واقعا خوشحال شدم
    با آرزوی موفقیت

  • بهاره
    بهاره | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    اول یک آپدیت پر و پیمان برای ویندوز فون ، بعد یک سرفیس به تکامل رسیده و الان هم یک سرویس بسیار کاربردی که میتونه کاربران اکوسیستم مایکروسافت را بالا ببره ... بنظر میاد مایکروسافت سال خوبی در پیش رو داره .

  • Sam Saman
    Sam Saman | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    والا این خبر جدیدی نیست سال 2011 و این حدودا بود من از مسئول بخش شعبه مایکروسافت در چین خوندم که دارن روی این فناوری کار میکنن و گفته بود به 70 زبان و البته میگفت کیفیتش در حد کاربردی هست ! مایکروسافت وقتی از 30 زبان توی بینگ ترنسلیت استفاده میکرد همچنین پارسی رو میشناخت و اولین شرکتی بود جای Farsi بعدا Persian گذاشت و حتی توی SQL Server و تب کالچر انواع Persian ها رو داره ! و Tutorial سرویس های اوتلوک و ... با زبان پارسی کاملا بهینه شده و تنها با مترجم نیست و اهمیت نشون میده اگه قرار باشه ی دستیار صوتی در آینده به پارسی داشته باشیم همین مایکروسافت باشه چون توی پشتیبانی از فرهنگ ها و هوش مصنوعی واقعا شرکت بی نظیری بود فقط گوگل رو میشه باهاش مقایسه کرد که البته توی هوش مصنوعی گوگل تازه شروع کرده و البته حوضه کاری متفاوتی هم تعریف کردند

  • morteza_khabbaz
    morteza_khabbaz | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    یعنی اول چینی و هندی و..... بعد فارسی.

  • hossein
    hossein | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    عالیه!

  • کاربر سابق
    کاربر سابق | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    این تکنولوژی بصورت واقعا کاربردی هنوز خیلی کار داره تا پخته بشه اگر چه خاطرمون هست که مایکروسافت از قبل از سال 2000 با شرکتهای نرم افزاری در این حوزه همکاری نزدیک داشته.

  • winple
    winple | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    كم كم داره ازش خوشم مياد

  • هادی
    هادی | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    تو ویندوز فون ترانسش که به خوبی از فارسی هم صوتی و هم متنی پشتبانی میکنه البته فعلا فقط انگلیسی به فارسی رو نه برعکس

  • amer.mj
    amer.mj | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    زبان فارسى هم پشتيبانى بكنه؟؟؟؟من ك چشام اب نميخوره

  • Mohammad Amin
    Mohammad Amin | ۷ خرداد ۱۳۹۳

    ینظر میاد نادلا از نظر عقلی یه پله بالاتر از بالمر قرار داره !

    • Kian
      Kian | ۷ خرداد ۱۳۹۳

      فقط یه پله؟؟ مطمئنی؟

    • آی مهدی
      آی مهدی | ۷ خرداد ۱۳۹۳

      خوبی مایکروسافت اینه که سایت زده کاربرا خودشون تعیین میکنن که چی لازم دارن
      اینش خیلی باحاله مخصوصن واسه جماعت وینفونی!!!

    • Dark Light
      Dark Light | ۷ خرداد ۱۳۹۳

      البته اینو باید در نظر بگیریم که از شواهد بر میومد که بالمر کلا از نظر عقلی چند پله ای باپپینه :D

    • sadegh
      sadegh | ۷ خرداد ۱۳۹۳

      واقعا تصور شما اینکه یه شرکت در عرض چند ماه میتونه: آپدیت های فوق العاده برای ویندوز و ویندوزفون بده، کرتانا رو توسعه بده، آفیس مخصوص آیپد و ویندوز (مدرن) بده، سیستم تشخیص گفتار بسازه، سرفیس پرو 3 رو بسازه و ... سخت در اشتباهید... در مورد همین اسکایپ، طبق گفته مایکروسافت 10 ساله داره رو این سیستم کار میکنه، بعد از چند سال توسعه سرفیس، موفق به ساخت این شاهکار شد... همین تصوراتی که مردم از دکتر روحانی دارن (تو چند ماه وضعیت به 8 سال گذشته برگرده!) رو درباره ساتیا نادلا دارید! مایکروسافت تازه داره نون دستاوردهاش رو میخوره... به نظر من مایکروسافت حال حاضر مایکروسافت استیو بالمره نه بیل گیتس بزرگ!

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی