از سخت افزار تلفن های هوشمند در انتهای سال ۲۰۱۴ و در طول ۲۰۱۵ چه انتظاری می رود – قسمت چهارم (آخر)
در سه قسمت گذشته (قسمت اول – قسمت دوم – قسمت سوم) اگر با دیجیاتو همراهی کرده باشید به خاطر دارید که از پردازنده های قدرتمندی که قرار است توان پردازشی تلفن های هوشمند ما ...
در سه قسمت گذشته (قسمت اول – قسمت دوم – قسمت سوم) اگر با دیجیاتو همراهی کرده باشید به خاطر دارید که از پردازنده های قدرتمندی که قرار است توان پردازشی تلفن های هوشمند ما را به مراتب افزایش دهند سخن به میان آمد، آگاه شدیم که پردازشگرهای گرافیکی مجدداً نیز بهبود خواهند یافت. ولی اخبار خوشی در مورد بزرگترین ضعف تلفن های هوشمند یعنی باتری ها در میان نبود و تلاش اصلی بر این استوار گردیده تا با بهینه سازی انرژی مصرفی سایر اجزای موبایل ها این ضعف در عین ارتقا قدرت سایر قطعات تا حدی پوشانده شود.
اما اینها تمامی پیشرفت های آینده نیستند، همه ی ما می دانیم در آینده ی نزدیک یک به روز رسانی بزرگ در سیستم عامل اندروید رخ خواهد داد و با عرضه شدن این به روز رسانی باز هم برخی از محدودیت های سخت افزاری از پیش روی ما برداشته خواهند شد.
پس در ادامه با دیجیاتو همراه شوید تا در قسمت آخر از این مجموعه مقالات با آنچه که قرار است با عرضه ی به روز رسانی های نرم افزاری در زمینه ی سیستم عامل دستیابیم آشنا شوید.
با از راه رسیدن اندروید L ۶۴ بیتی نمی توان یکی از مزایای بزرگ سخت افزاری این سیستم عامل یعنی بالا رفتن حجم حافظه ی رمی که توسط آن پشتیبانی می شود را نادیده گرفت. اندکی بیش از یکسال پیش SK Hynix اعلام داشت که در حال کار بر روی ماژول های حافظه ی رم ۸ گیگابایتیLPDDR3 است در این بین سامسونگ نیز حافظه های ۸ گیگابایتی و سریعتر LPDDR4 خود را معرفی نمود و البته تکنولوژی LPDDR4 ۵۰ درصد کارایی و ۴۰ درصد صرفه جویی انرژی بیشتر را نیز با خود به همراه دارد. این یعنی در آینده یی نزدیک تلفن های هوشمند ما حداقل حافظه ی رم ۴ گیگابایتی خواهند داشت که بسیار سریعتر از حافظه های کنونی نیز هستند.
البته گلکسی نوت ۳ در حال حاضر نیز با ۳ گیگابایت حافظه ی رم عرضه می شود و حالا به نقطه یی رسیدیم که اضافه شدن یک گیگابایت دیگر به این مقدار حافظه نه خیلی گران است و نه خیلی دشوار. ARM نیز اشاره داشته است که به زمانه یی رسیده ایم که تلفن های هوشمند و تبلت ها به راحتی می توانند از ۴ گیگابایت حافظه ی رم پشتیبانی به عمل بیاورند.
حافظه ی جانبی گوشی ها و البته حافظه ی داخلی آنها نیز با فرا رسیدن روزهای نزدیک آتی باز هم افزایش خواهد یافت، هر چند گوگل به نظر نمی آید چندان طرافدار کارت های حافظه جانبی باشد ولی تولید کنندگان بسیار دیگری هنوز برای کاربرانشان امکان استفاده از حافظه های جانبی را فراهم می آورند. همانطور که احتمالاً تا کنون شنیده اید حجم کارت های حافظه میکرو اس دی اخیراً به ۱۲۸ گیگا بایت رسیده است. پردازنده هایی که از eMMC 5.0 پشتیبانی می کنند سرعت دسترسی به این کارت ها را تا ۴۰۰ MB/s افزایش داده اند در حالی که با پشتیبانی از eMMC 4.5 این سرعت در حدود ۲۰۰ MB/s بود.
در طول ماه های آتی و در سال آینده تلفن های هوشمند چیز های زیاد جدیدی را برای عرضه به ما با خود به همراه خواهند داشت و البته می توان انتظار داشت حتی موارد جدیدی اضافه شوند که هنوز از آنها بی اطلاع هستیم. فعلاً باید در انتظار گرافیک بهتر، رزلوشن بالاتر نمایشگرها، پردازنده های قدرتمند تر و تکنولوژی هایی که با بهینه سازی های جانبی سعی در پوشاندن ضعف هایی مانند باتری را دارند بود.
تکنولوژی های بسیار دیگری نیز در جریان هستند که شاید در آینده ی نزدیک حدود دو یا سه سال آینده تبدیل به یک مسئله ی عادی حداقل در موبایل های پرچمدار بشوند و هیچکس یک پرچمدار را بدون آنها جدی نگیرد از بین موارد بسیاری که وجود دارند می توان برای مثال به زوم اپتیکال و یا صفحه های نمایشگر انعطاف پذیر اشاره کرد و البته شاید بکار گیری گوشی های هوشمند به عنوان اسکنرهای سه بعدی در آینده ی نزدیک ابداً دور از ذهن نباشد.
در طول ماه های آتی و سال آینده شما همراهان دیجیاتو بیش از همه منتظر کدامیک از تکنولوژی های که یاد شد خواهید بود و کدامیک را ضروری تر و مفید تر می دانید؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.


من نشستم هر چهار تاشو خوندم.
اگه توجه كنين انتظاراتي كه ارايه شده اگر عملي بشه يعني يه انقلاب بزرگ در گوشي هاي تلفن همراه. اونوخت صد در صد گوشي هاي پرجمدار امروزي به ميان رده تبديل ميشن.
در ضمن يادمون باشه فعلا نيازي به اين امكانات نيست چون الان گوشي هاي پرچمدار موجود براي استفاده ي عموم خيلي خوب هستند و تا چند سال جواب گوي برنامه و بازي هستند پس نيازي به اين همه ارتقا نيست.
قسمت آخر بود دیگه . منتظر فصل دوم باشین :))))))
season 2 coming soon
آقا ببخشید که ربطی به اینجا نداره ولی واسم جالب بود
همین الان یهویی رو ایرانسل زدم 3g رو روشن کردم دیدم 3g اومد و سایت اپل تونستم برم باش فقط چون شارژ زیاد نداشتم سریع خاموش کردم
توی بعضی شهر ها دارن آزمایش میکنن.، ایشالا با قیمت معقول زودتر بدن لااقل یک قدم به بقیه دنیا نزدیک بشیم.
البته این که شما میگید تلفن هوشمند درست نیست چون شامل تابلو ها هم میشه.
این ویرایشو اضافه کنید جان عمتون!!! تبلت منظورم بود !
مطلب عالی بود ولی این جمله اتیشم زد « قسمت آخر » من منتظر همچین پستایی هستم
بکار گیری گوشی های هوشمند به عنوان اسکنرهای سه بعدی واقعا ایده جالبی !! امیدوارم حافظه 128GB در نسل بعدی پرچم دار ها یه استاندارد تبدیل بشه !!
در حالي كه مهاجرت iOS به ٦٤ بيت فقط ٣ يا ٤ ماه طول كشيد، به نظر ميرسه دنياي اندرويد براي ٦٤ بيتي شدن حداقل ٢ سال وقت نياز داشته باشد...
مهاجرتی که عیب و نقص هایی هم داشت
اندروید L تا به اینجا عالی عمل کرده منتظرم تا شخصا بتونم باهاش کار کنم قطعا هیجان انگیزه
راستی اقا مقدری جای شما در قسمت درباره ما خالی احساس میشه؟
خیلی ممنون اقای مقدری. فعالیت شبانگاهی دیجیاتو رو مدیون شما هستیم