ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موبایل

حقیقتی تلخ: اپلیکیشن های بی شمار و توسعه دهندگان بی درآمد

در فرهنگ آمریکایی مفهومی با معنی رویای آمریکایی وجود دارد بدین معنی که هر انسانی می تواند با دست خالی و تنها با تیکه بر استعداد و تلاش خویش به ثروت و رویاهایش دست یابد و ...

رضا مقدری
نوشته شده توسط رضا مقدری | ۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۶

در فرهنگ آمریکایی مفهومی با معنی رویای آمریکایی وجود دارد بدین معنی که هر انسانی می تواند با دست خالی و تنها با تیکه بر استعداد و تلاش خویش به ثروت و رویاهایش دست یابد و این فرصت برای همه برابر است. رویای آمریکایی به شکل های متفاوتی به تحقق می پیوندد و یکی از شکل های اخیر آن شامل حال برنامه نویسان و توسعه دهندگانی می گردید که در بازار اپلیکیشن های موبایل با یک ایده ی جذاب ثروت و جایگاه قابل توجهی را کسب می کردند.

البته اینبار رویای یاد شده به سرزمین ایالات متحده محدود نمی شد و این فرصت برابر برای همه در سراسر کره ی خاکی فراهم بود، ولی آمار و اخباری که به تازگی منتشر شده می گوید دوران طلایی رویای مذکور یعنی بازار کسب درآمد از اپلیکیشن های موبایل به سر آمده و حباب کاذبی که شکل گرفته بود بزودی منفجر خواهد شد تا بسیاری از رویا پردازان رو با هوشیاری و حقیقت تلخ واقع در این هوشیاری مواجه کند.

در ادامه با در دیجیاتو همراه شوید تا از آینده ی بازار اپلیکیشن های موبایل و احتمالات مرتبط به میزان کسب درآمد از آن مطلع شوید.

نتایج یک بررسی بسیار وسیع که بر روی ده هزار توسعه دهنده ی اپلیکیشن های موبایل در سرتاسر جهان صورت پذیرفته است منجر به انتشار حقایق ناخوشایند و ناامید کننده یی شده است و بر مبنای آن این احتمال که اپلیکیشن توسعه داده شده توسط شما نتواند هرگز موفقیتی کسب کند بسیار بالا است. شاید تصور کنید در بازاری شلوغ و درنده خو مانند بازار اپلیکیشن ها دشواری امری مانند به نتیجه رسیدن و استوار شدن عادی باشد. ولی آمار و ارقام بسیار نا امید کننده تر هستند تنها ۲ درصد از توسعه دهندگان حاضر در بازار اپلیکیشن ها موبایل ۵۰ درصد درآمد حاصل از این بازار را در اختیار خود دارند.

توزیع درآمد به شکل بسیار ناعادلانه یی صورت گرفته و ۱.۶ درصد از اپلیکیشن نویسان چندین برابر ۹۸.۴ درصد باقی درآمد کسب می کنند، قسمت شوکه کننده در این بخش جای گرفته است که ۴۷ درصد از توسعه دهندگان ابداً درآمدی کسب نمی کنند یا آنچه که به دست می آورند حتی از ماهی ۱۰۰ دلار نیز کمتر است.

business man with laptop, tablet pc and smartphone

با این تفاسیر به سادگی می توان درک کرد که چرا در اپ استور یا همان فروشگاه آنلاین اپلیکیشن های کمپانی اپل میلیون ها اپ به حال خود رها شده اند. اگر شما جز اولین های حاضر در این بازار نباشید یا پیش از این نامی برای خود دست و پا نکرده باشید، معرفی محصولتان و رساندنش به قله ی موفقیت کاریست بسیار دشوار و نشدنی و ممکن است هرگز کسی به حضور شما توجهی نکند. بازار اپلیکیشن های تلفن های هوشمند به حدی شوم و خشن است که حقایق رایج در مورد سایر بازارهای نرم افزاری را نیز بر نمی تابد.

بندیکت اوانز (Benedict Evans) یکی از مشاورین فعال و معروف در بازارهای نرم افزاری که فعالیت اخیرش در بازارهای موبایل گسترده تر است در توییتی می آورد کسب درآمد ویژگی است که برخی از شرکت‌ ها می توانند بعداً آن را کسب کنند ولی برخی دیگر تنها در اوایل کار و شکلی گیری بازار قادر به کسبش هستند. آمارهای فعلی حتی این قاعده را نیز تا حدودی بر نمی تابند و کسب درآمد در آینده از بازارهای اپلیکیشن های موبایل امری بسیار دشوار و دشوارتر نیز خواهد بود.

VisionMobile که منتشر کننده ی تحقیق مذکور بوده است اضافه می کند در طول چند سال آینده بعید است بازار اپلیکیشن ها این تعداد از توسعه دهندگان را در خود پذیرا باشد و بسیاری از آنان ناگزیر به ترک بازار می شوند و رویای بدل شدن به اینستاگرام بعدی را به فراموشی خواهند سپرد. نظر شما چیست، آیا فکر می کنید هنوز کسب درآمد از بازار اپلیکیشن های موبایل مانند گذشته امکان پذیر است یا خیر؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (52 مورد)
  • mehrdad_ataee
    mehrdad_ataee | ۱۶ مرداد ۱۳۹۶

    دوم من بیشتر از ده هزار نصب فعال داشت ولی چون این نکات رو رعایت نکردم

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی