
لانچر گوگل نو برای کلیه ی ابزارهای مجهز به اندروید ۴.۱ به بالا منتشر گردید
لانچر گوگل نو (Google Now) حیات خودش را بر روی نکسوس پنج آغاز نمود و در ماه فوریه راه خودش را به سایز ابزارهای تحت برند نکسوس باز کرد و امروز اپلیکیشن مذکور یک گام ...

لانچر گوگل نو (Google Now) حیات خودش را بر روی نکسوس پنج آغاز نمود و در ماه فوریه راه خودش را به سایز ابزارهای تحت برند نکسوس باز کرد و امروز اپلیکیشن مذکور یک گام فراتر رفته و باز هم ابزارهای بیشتری را زیر بال و پر خودش گرفته است.
از امروز این لانچر بر روی کلیه ی ابزارهایی که تحت اندروید جلی بین یا نسخه های بالاتر عرضه شده و کار می کنند قابل نصب و استفاده است. هر چند قابلیت خاصی به این لانچر اضافه نشده ولی می توان آن را به جد یکی از برترین لانچرهایی که تا کنون برای ابزارهای اندرویدی عرضه گردیده دانست.
عمده ی تمرکز لانچر یاد شده بر مبنای خدمات معروف Google Now بوده و برخی از قابلیت های موجود در آن سبب خاص گشتن آن می شوند، برای مثال با نصب این لانچر گوگل نو جایگاهی دائمی را درسمت چپ صفحه ی خانگی یا هوم اسکرین (Homescreen) تلفن شما پیدا می کند و هر چند پیش از این با گرفتن و کشیدن دکمه ی خانه به بالا می توانستید به این موارد دسترسی داشته باشید ولی دسترسی به آن با یک ژست حرکتی از چپ به راست کار را بسیار ساده تر نموده.
از جمله قابلیت های ارزشمند دیگر می توان به دسترسی به فرمان های صوتی با گفتن کلمه ی Ok Google در هر یک از صفحات هوم اسکرین اشاره نمود. امکان وارد کردن جانمایی های تعریف شده برای هوم اسکرین در لانچر های دیگر به این لانچر نیز در نظر گرفته شده و یکی از اهداف اصلی لانچر دسترسی آسان تر به برخی دیگر از محصولات و سرویس های گوگل است.
در ویدئویی که در ادمه آمده می توانید جزئیات بیشتری را در مورد لانچر یاد شده مشاهده نمائید.
[videojs mp4="http://cdn.digiato.com/Google-Now-Launcher.mp4"]
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
گوگل ناو من فعاله. نمیدونم منظور دوستان چیه!!
واسه 1100 هم اومده
من اینو قبلا داشتم خیلی لانچر خوبیه و یکی از بهترین لانچر هایی بود که باهاش کارکرده بودم
سلام
چطوری می تونیم Google Now رو توی ایران فعالش کنیم؟
شما سوالاي ريشه اي مي پرسي ها!
خب چطوری میشه این گوگل نو رو فعال کرد یکی راهنمایی کنه ؟!!
واقعا بیرون کردن حامد پورحسینی سطح سایت و مطالب رو خیلی برده بالا.
بعد دوباره بیا بگو از دست کاربرا ناراحتی!خوب اخه دوست عزیز شما اگه از اقای پورحسینی خوشت نمیاد میتونی مقالات ایشون رو نخونی...خوب این جور نظرات رو میزاری کلی منفی میگیری دیگه!(اقای پور حسینی هنوز هم هستن و در اینده هم خواهند بود.ما کاربرا متی نیستیم که بزاریم بریم.اقای پورحسینی هم اقای دادگشتر نیستن که یکدفعه سایت رو ول کنن و برن پس لطفا شایعه سازی نکن!)
http://digiato.com/about-us/
یعنی یه بار تو پست(معمار گوگل پلکس از آینده ی دفاتر کار صحبت می کند)خانم تهرانی ازت حمایت کردم که اونم فکر میکردم بچه ها اشتباه گرفتن الان اینقد پشیمونم و از خودم بدم میاد که نگو. گاش میشد مسئولین سایت(خانم تهرانی) این پستمو حذف کنن.
دوست عزیر برو دو کلاس شعور صحبت کردن یاد بگیر بعد بیا کامنت بزار.ممنونم