
۲۰۴۸ دایره ای، نمونه ای دیگر از پازل های عددی
کلونی های 2048 اغلب عناوین تکراری بی ارزشی هستند که چیز جدیدی به ایده اولیه اضافه نمی کنند اما 2048 دایره ای، یک عنوان متفاوت با مکانیک گیم پلی متفاوت است. صفحه جدولی 4X4 تبدیل ...

کلونی های 2048 اغلب عناوین تکراری بی ارزشی هستند که چیز جدیدی به ایده اولیه اضافه نمی کنند اما 2048 دایره ای، یک عنوان متفاوت با مکانیک گیم پلی متفاوت است. صفحه جدولی 4X4 تبدیل به دایره ای شده که در جهت عقربه های ساعت یا بالعکس حرکت می کند. حرکت در طول لایه ها هم در صورت برقراری روابط، ممکن خواهد بود.
مشکل اصلی این بازی کنترل گیج کننده ای است که چند دقیقه ابتدایی بازیکن را سر در گم می کند. یک مقدار بیشتر که به بازی زمان بدهید و با آن سر و کله بزنید با سیستم حرکت دادن خانه ها آشنا می شوید؛ اما تا آن زمان به اعصاب خود مسلط باشید و روی بازی تمرکز کنید تا متوجه تغییرات پس از هر حرکت شوید.
طرح های گرافیکی بازی، همانند طرح کلی گیم پلی، از روی 2048 برداشته شده. البته فراموش نکنید که 2048 یک کلونی بسیار موفق از بازی Threes محسوب می شود، پس بهتر است بگوییم 2048 دایره ای هم بخشی از خانواده کلونی های Threes محسوب می شود.
به جز حالت کلاسیک بو پیتزا که تصاویر آن را می بینید، چندین حالت بازی دیگر در نظر گرفته شده که بازی را سخت تر می کنند. به عبارتی هر مود خودش می تواند یک درجه سختی باشد. حالات بازی به ترتیب عبارتند از کلاسیک، پیتزا، سه قسمتی و آلتیمیت. البته پیتزا با توجه به اینکه دایره را به 6 قسمت تقسیم می کند، شاید آسان تر به نظر برسد ولی توجه داشته باشید که لایه ها به 3 عدد تقلیل پیدا می کنند.
بخش 3 قسمتی، کل دایره را به 9 خانه تقسیم می کند، در واقع 3 قسمت 3 لایه ای. فکر می کنید بازی در این حالت سخت تر از قبل می شود؟ پس هنوز حالت آلتیمیت را امتحان نکرده اید. در مود آلتیمیت که دایره کلا به 4 خانه تقسیم شده، نهایت امتیازی که به دست آورید احتمالا از عدد 100 یا 150 فراتر نخواهد رفت.
2048 دایره ای را می توانید به رایگان دانلود کنید. هیچ پرداخت درون برنامه ای هم برای آن در نظر گرفته نشده. به زودی منتظر آپدیت های بیشتری برای بازی باشید، این بازی هنوز مشکلاتی دارد و تا برطرف شدن آن ها مدتی زمان لازم است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
توی همین اولین بار امتیاز best شد : 4072
اگه میشه freaking math رو هم معرفی کنید .. برای هر جواب فقط 1 ثانیه وقت بهت میده بگی درسته یا غلط مثلا میگه 2+2 = 3 درست یا غلط ..
ایده اش خیلی سادس ولی 1 ثانیه مشکل ایجاد میکنه . رکورد من 8 هست :D
ما یه بنده خدایی داریم تا 80000 هزار و خورده ای زده اون نسخه قبلی رو و الان هم در تلاشه تا 100000 بره.
من هر چی میرم تموم نمیشه چرا :)))
من این بازیو تو حالت معمولی تو مسابقه سایت آونگ تا 80 هزار تا هم رفتم ولی یه سریا نمیدونم چطوری تا 500 هزار تا هم رفته بودند
(0)(o)
هک این جور بازی ها اصلا کاری نداره و خیلییییییییییییی راحته این مال گوشی قبلیم بود
شرمنده از هکش عکس نگرفتم!