شایعه: یک پروانه جدید از اچ تی سی در راه است؛ HTC Butterfly 2 [به روزرسانی]
منابع یک لو دهنده جدید چینی به نام Upleaks اخیرا تصویری از رندر مدل جدید سری پروانه اچ تی سی با نام HTC Butterfly 2 را منتشر کرده اند. به نظر می رسد برخلاف مدل J ...
منابع یک لو دهنده جدید چینی به نام Upleaks اخیرا تصویری از رندر مدل جدید سری پروانه اچ تی سی با نام HTC Butterfly 2 را منتشر کرده اند. به نظر می رسد برخلاف مدل J Butterfly که پیشتر این شرکت تایوانی فقط برای ژاپن معرفی کرد، باترفلای ۲ برای تمام کشورها عرضه خواهد شد.
آنطور که شایعات می گویند قرار است باترفلای ۲ تا حدودی مشابه پرچمدار دیگر اچ تی سی یعنی HTC One M8 باشد و از مشخصات سخت افزاری و سایز صفحه نمایش آن پیروی نماید. تنها تفاوت در جنس بدنه است که از فلز آلومینیوم به پلاستیک تعدیل یافته، درست مشابه بدنه One E8.
این تغییر در جنس بدنه می تواند نشانه خوبی برای کاربران باشد؛ چرا که با این کار، وزن و قیمت دستگاه کاهش می یابد و همچنین، راه برای ضدآب بودن آن هموار می گردد. خوشبختانه دقیقا تمام این موارد در شایعات مربوط به باترفلای ۲ هم گفته شده و احتمالا ما یک اچ تی سی نسبتا ارزان قیمت، سبک وزن و ضد آب را پیش رو داشته باشیم.
شایعات در مورد مشخصه سخت افزاری دیگر باترفلای ۲ یعنی دوربین هم می گویند که تلفن جدید برخلاف پرچمداران اخیر اچ تی سی که از یک دوربین دوگانه ۴ مگاپیکسلی بهره می برند، دارای دوربینی ۱۳ مگاپیکسلی با سنسور Sony خواهد بود.
البته فعلا نمی توان در مورد صحت و سقم این شایعات اظهار نظر کرد ولی برای اطلاعات بیشتر باید صبر کرد تا دید شایعات چه خبرهای دیگری را برای ما جمع آوری می کنند.
به روزرسانی: کمی پس از انتشار مطلب اطلاعات جدیدی در رابطه با باترفلای ۲ منتشر شد که لازم دیدیم به اطلاع شما برسانیم. همانطور که گفتیم، چندی پیش اچ تی سی J Butterfly را برای ژاپن معرفی کرد. حال مشخص شده که باترفلای ۲ در اصل همان J Butterfly است که با نامی جدید برای بازار آسیا عرضه خواهد شد.
به احتمال بسیار زیاد تمام سخت افزار استفاده شده در باترفلای ۲ به طور کامل مشابه J Butterfly خواهد بود. مشخصات فنی J Butterfly بدین شرح است:
- صفحه نمایش فول اچ دی ۵ اینچ با پنل S-LCD3
- پردازنده چهار هسته ای اسنپدرگن 801 با 2.5 گیگاهرتز قدرت پردازش
- ۲ گیگابایت رم
- ۳۲ گیگابایت فضای داخلی به همراه پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
- دوربین ۲ گانه ۱۳ و ۲ مگاپیکسلی به همراه قابلیت های UFocus و Duo Effects
- فلاش ۲ گانه LED
- دارای گواهینامه IPX5 و IPX7 مقاومت در برابر آب و گرد و غبار
- دارای تکنولوژی های BT4.0/NFC/IRDA
- باتری ۲۷۰۰ میلی آمپر
- وزن ۱۵۶ گرم
- اندروید ۴.۴.۴
در حال حاضر هیچ خبری در رابطه با تاریخ عرضه باترفلای ۲ منتشر نشده ولی قرار است در پایان این ماه جی باترفلای در ژاپن عرضه شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

واقعا جا داره زبان به تمجيد اچ تي سي بگشايم
در مرحله اول زيباييش مهمه بعد كاراييش
عاقا تو مطلب قبل گفتم صلوات بفرستيد جدي نگرفتيد يه ترول ديگه هم اضافه شد :|
اين بار بفرستيد خيلي جديه
شر اين سه تا ترول كه فعلا دارن فعاليت ميكنن از سايت كم شه صلوات... (حامي اندرويد، ترول بسيار وحشتناكي كه تازه اومده سايت و شماها نميشناسيدش ميلاد، سامسونگ عجيب الخلقه)
میلاد کدومه؟؟
خدا به خیر کنه
اگه سامسونگ ترول باشه میلاد شاه تروله تازه سامسونگ یه اکانت جدید باز کزد اونم با نام سامسونگ جانم فدایت
ما بهش ميگيم اسمشو نبر!!! ( به كتاب هرى پاتر نوشته ى جوآن رولينگ مراجعه كنيد!)
Milad72
htc هنر عجیبی تو طراحی داره. گوشی پلاستیکی را دستت می گیری کیف می کنی. اصلا به خاطر جنسش تو ذوق آدم نمی خوره. برای همین به دوستانی که یه میان رده شیک و در عین حال ارزون می خوان اچ تی سی را پیشنهاد می کنم.
m8 شاهکار بود ولی دورینش ضعف بزرگش بود.امیدوارم با این گوشی این ضعف درست بشه.
upleaks????
خداییش نمیدونم چرا پروانه ها عین سری وان سرو صدا نمیکنن اگه اچ نی سی یه کوچولو رو تبلیغاتشون سرمایه گذاری کنه خوب میشه
اینجا دیگه جواب اون ترول رو ندید خواهشا....بزارید شب شه اگه دیدید جرات کرد بیاد جلو امونش ندید...یادتون باشه که هدف اصلی اون خراب کردن جو اینجاست...ولش کنید خودش میره....(نمیدونم چرا ولی یاد dr.kianoosh افتادم.کجایی دکتر؟دلم واسه متی هم خیلی تنگ شده...)(دست اقا حامد هم درد نکنه)
راس میگه
کسی جواب نده :|
میدونی حیفم میاد جوابشو ندم اما به عشق خودت چشم
ممنون "یه بنده خدا" عزیز.شما لطف داری و از قدیمیایی.اگه بچه ها کنترل خودشون رو از دست ندن اون هم میزاره میره.ما با هیچ شخص یا برندی مشکل نداریم.اون میخواد با اسم سامی جو سایت رو بهم بریزه و اینجا رو هم مثل سایت های دیگه کنه. (همین استفاده از سامی هستش که بچه ها رو حساس تر میکنه)راستی از دکتر خبری نداری؟من خیلی وقته ندیدمش.(یه بخش پیام خصوصی بزارید عالی میشه.)
نه راستش از رفتن متی هم ناراحت شدم راستی دوستان متین هستم
از اشنایی باهات خوشبختم متین جان.من هم علی هستم.فقط ببخشید دوستان اگه دیدید به خودم مثبت دادم چون این ترول های عزیز چند تا اکانت ساختن و همین جور دارن منفی میدن.
کاملا درست میگی دوست من. مشخصه که هدف این موجود خراب کردن فضای سایت هست. خواهش میکنم مطلقا جوابش رو ندید دوستان. حتی منفی هم ندید بهش.
به به دست این لو دهنده جدید درد نکنه که انگاری داره خوب کار میکنه هااا سری باترفلای htc تنها سری از اچ تی سی هستش که همیشه قربانی سری وان شده وگرنه واقعا یک سری باکلاس و عالی هستش
ممنون آقای پور حسینی
بترفلای اس رو خیلی دوس داشتم مخصوصا صداشو امیدوارم اینم مثه اون عالی باشه
سلام
من یک صحبتی دارم؛ امیدوارم همونطور که از تعریف و تمجید اسقبال می کنید؛ پذیرای انتقاد و منعطف باشید.
در همین ابتدا بگم من نه فن محصولات اپل هستم و نه محصولات سامسونگ تا دوستان فکر نکنند هدف خاصی دارم و نه ادعای خاصی دارم؛ برای اینجا ارزش قائل هستم و انتقاد می کنم.در ضمن هدفم از انتقاد تخریب نیست بلکه میدونم اینجا پتانسیل بهتر شدن رو داره ولی موانعی سر راهش هست که خواسته یا ناخواسته از هدف اصلیش دور میشه.اما روندی که نویسند ها و مدیران این سایت در پیش گرفتن کاملا غلطه چرا ..؟نویسندگان محترم؛ اگر همین روند یک بعدی رو ادامه بدید سایتتون تبدیل میشه برای یک عده ی خاص…فعالیت خاص نویسند-گان این سایت و مطالبی که نشر پیدا میکنه، منتج شده به یک کمپین طرفداری از محصول خاص از یک کمپانی؛ که طرفداری از یک برند مثل اپل و محصولات دیگش تبدیل شده به ارزش و طرفداری از برند کمپانی های دیگه شده ضد ارزش.البته میشه این ضعف رو هم دلیلش رو کمبود نیروی متخصص بدونیم که نتیجش شده این.اگر هدفتون فقط بررسی محصولات اپل هست، همون هدر سایتتون بنویسید فن شرکت اپل.! و خیال همه رو راحت کنید.البته ناگفته نمونه خبر های دیگه هم به غیر از محصولات اپل هم داریم ولی انصافا قابل قیاس نیست با خبرهای که مربوط به این شرکت، روی سایت میره.اعتدال رو رعایت کنید لطفا.ما به غیر از این دو برند؛ برند های دیگه هم داریم که الحق شایسته هستند و جای سوال هست چرا در حقش محصولات دیگه کوتاهی میشه..؟-چرا این سایت باید فعالیت عمدش بشه فقط بررسی محصولات خاص این دوتا کمپانی..؟یکنواختی یکی از عامل یا بهتر بگیم آفت یک چنین سایت هایی هست.-همین خبر رو ببینید چرا باید این داخل بخش نظرات و خبر های دیگه به جای صحبت در مورد مسائل فنی افراد آماتور اینجا دعوا می کنند..؟فکر نمی کنید یک نظارتی لازم باشه..؟
-چرا فضای سایت بگونه ای شده که عمده ی نظراتش حول پیدا کردن نقاط قوت و ضعف این دو تا برند اتفاق می افته و دریغ از دو تا بحث فنی که حداقل کاربران فنی تر که میتونید تو نظرات پیداشون کنید و تعداشون اندازه ی انگشتان دو تا دست هم نیست بیان شرکت کنند.-چه لزومی داره که تو این ۳ ماه گذشته چپ و راست خبر از محصولات اپل میذارید و دریغ از یک هفته بررسی دقیق گجت های دیگه..؟اصلا بعضی از خبر ها هیچ ربطی به دنیای فناوری نداره و نویسنده فکر میکنه اخبار زرد رو منتشر کنه به نفع سایت هست ولی کاملا اشتباه فکر میکنه.-من نمیخوام اسم ببرم ولی بدون شک این بررسی های آبکی از گجت های که می بینم ؛ واقعا بد هستند و عملا نویسنده با حب و بغض نظرش رو دخیل میکنه.امیدوارم کیفیت رو ببرید بالا سوای اینکه طرف چه کسی هست و به کمیت فکر کنید.امیداورم مسائلی که گفتم مد نظر قرار بدید، تا کیفیت اینجا بهتر و بهتر بشه و شاهد یک سری بحث های بی مورد از یک سری افراد به ظاهر روشن فکر نباشیم؛ که هدفشون تخریب اینجاست.ممنون
دوست عزیز دیدگاه تکراری نذار. پست های قبل جوابتو دادم. اینجا جا برای همه هست، همون طور که قبلا بوده.
این حرف خودم نیست دوست عزیز
کپی کردم از یه اقایی تو چند پست قبل ، واسه اینم اینکار میکنم چون به نظر خودم به صلاح دیجیاتو هست
نویسنده هاشو خیلی دوست دارم
سلام به همه ی دوستان
راستش از خرداد میام اینجا ولی نه عضو شدم و نه نظر دادم!!!
داشتم کامنتارو میخوندم که اقا این متنو گذاشته بود و حراف یایشون همون دلیل من برای عضو نشدن تو سایت و نظر ندادن بود!
تصمیم دارم تو همه ی پستا بزارم که شاید مدیرا ببین !(ظاهرا کلااااا کاری با کامنتا ندارن مدیرا عجیبه والا !!)
کوچیک همه بچه هام هستم!
روشن فكر اين سومين باره داري اينو ميگي
همين الان يه نظر فني درباره اين گوشي بگو كه توش ضعف و قوتش نباشه :|
امیدوارم این و HTC E8 ، اچ تی سی رو به روزهای خوبش برگردونن.