وب سایتی برای ثبت خودکار نام کاربری دلخواه شما در سرویس های جدید
این روزها برای ثبت نام در وب سایت ها و سرویس های جدید با نام کاربری خاص و دلخواه کمی سخت شده و نیازمند سرعت عمل بالا است. معمولا نام کاربری در دسترس با آن ...
این روزها برای ثبت نام در وب سایت ها و سرویس های جدید با نام کاربری خاص و دلخواه کمی سخت شده و نیازمند سرعت عمل بالا است. معمولا نام کاربری در دسترس با آن چیزی که خودمان انتخاب می کنیم تفاوت دارد. ولی حالا یک استارت آپ جدید با نام Earlyclaim معرفی شده که به طور خودکار نام کاربری دلخواه شما را در وب سایت های جدید رزرو می کند.
بنیان گذار ارلی کلیم، آلساندرو مارکسینی در رابطه با سرویس اش می گوید: "این یک تلاش برای کمک به مردم برای ایجاد یک هویت آنلاین ثابت است."
کار کردن با این سرویس بسیار ساده است: به وب سایت Earlyclaim.com مراجعه و نام کاربری دلخواه خود را وارد کنید. در صورت در دسترس بودن آن نام کاربری به بخش وارد کردن ایمیل و کلمه عبور هدایت می شوید. بعد از آن سه نام کاربری دیگر از شما پرسیده می شود تا اگر مورد اول در دسترس نبود، با سایر موارد شما را ثبت نام کند. البته فعال شدن این سه نام کاربری اضافه مستلزم دعوت از دیگر دوستان تان است. شما می توانید به وب سایت این دستور را بدهید که به صورت خودکار شما را در سرویس های جدید ثبت نام کند یا خیر. همچنین یک محدودیت زمانی برای تایید نهایی ثبت نام سرویس جدید وجود دارد که باید قبل از اتمام آن انجام شود، در غیر این صورت ادامه پروسه ثبت نام متوقف خواهد شد.
در حال حاضر بیش از ۱۰۳۰۰ نفر در این وب سایت ثبت نام کرده اند. بنابراین بهتر است یک بار برای همیشه عجله کنید و نام کاربری دلخواه خود را ثبت کنید!
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
وبسایت عجیبیه، از هر چند بار رکوئست فرستادن یکیش میگیره! بعضیوقتا یه اسمی رو میزنیم و یه چیز دیگه رو قابل ثبت نشون میده! برای لاگین هم پس از چند بار تلاش کردن به حساب کاربری وارد میشه. در کل خیلی مزخرف پیادهسازی شده.
اونوقت اين سايت براي ثبت نام كردن اين همه نفر توي يه سايت چطوري از چپتر كد ها رد ميشه؟
خيلي مشكوكه :/
احیانا منظورتون از چپتر، کپچا بود دیگه؟
خسته نباشید که روز تعطیل هم پست می گذارید
شاید این خودش نام کاربری مارو بگیره و بعد بگه پر شده :P
اونوقت از چپتر كد ها چطوري رد ميشه ؟!
سلام دوستان اين لينك اينوايت منه يه لطفي بكنين با اين وارد سايت بشين
https://earlyclaim.com/trust/nz99
خیلی باحاله و عالیه منکه رفتم ثبت نام بکنم
ایده خوبی
اما جای کار داره
به این میگن استارت آپ
من که نفهمیدم چی شد :/ :(
من یکم بهش مشکوکم در آینده راحت میتونه به اطلاعاتمون دسترسی پیدا کنه آخه رمز و نام کاربریمونو داره
از شما یه سری فیلد مشخص میگیره ، اگر دید همون فیلد ها در سایت هایی که میخواد ثبت نام کنه وجود داره پرشون میکنه ! (اگر هم نبود خب موفق نمیشه)
هیچ مسئله ایمنی هم نداره ! شما پسورد 12345678 و ایمیل asf@dsad.com را به این سایته میدید و یه سری مشخصات که میتونه دروغ هم باشه ! حالا این براتون مثلا یه اکانت توی یه میل باکس جدید که چیز باحالی است درست میکنه ، خب تا اینجا اسم مورد علاقه شما میشه اکانت جدیدتون و با پسورد و ایمیل !
حالا میتونید برید داخل اون سایته که رجیتسر شدید رمزتون را تغییر بدید ، ایمیلتون را هم تغییر بدید (یا حتی تغییر ندید) ، تمام اکانت مال خودتونه و الان earlyclaim هیچ دسترسی نسبت به سرویس جدیدی که براتون ثبت نام کرده نداره !
مسئله کپچا هم با یه پردازش تصویر ساده یا پیچیده قابل حله ! (حتی شدنی است claim با سایت ها قرارداد ببنده که اصلا کپچا هم نخوان فقط فعال سازی بخوان که اگر کاربر فعال نکرد اسم رزرو شده از رزرو در بیاد)
این روزا از بس در مورد سرقت اطلاعات و ان اس ای و اسنودن شنیدم دیگه به خودمم اعتماد ندارم چه برسه به این سایتایی که یه روزه پیدا شدن