گوگل مپ تمام جابجایی های ما را دنبال و ثبت می کند
گوگل از طریق گوگل مپ و تلفن همراه اندرویدی ما، تمام نقاطی که میرویم را دنبال کرده و با نقاطی روی نقشه ثبت می کند. اگر به دنبال نقشه ای از جابجایی های خود هستید ...
گوگل از طریق گوگل مپ و تلفن همراه اندرویدی ما، تمام نقاطی که میرویم را دنبال کرده و با نقاطی روی نقشه ثبت می کند. اگر به دنبال نقشه ای از جابجایی های خود هستید به این لینک مراجعه کرده و با حسابی که روی تلفن اندرویدی تان ثبت کرده اید، در آن لاگین کنید. در این صورت چنانچه تنظیمات مربوطه بر روی گوشی و حساب گوگل تان روشن باشد، بر روی نقشه مکان هایی که طی یک تا سی روز اخیر رفته اید قابل مشاهده خواهد بود.
ماهیت تنظیمات حریم خصوصی هر چقدر هم پیچیده و محدود کننده باشد، باز هم امکان ثبت و ضبط داده های ما در جایی وجود دارد. الیزابت فلاکس که این مساله را بررسی کرده در این باره در پستی نوشته که بدون توجه به مساله حریم شخصی و بر خلاف آنچه در ذهنمان در خصوص جاهایی که می رویم ثبت می شود، این نقشه دو بعدی گوگل دید جالبی در خصوص جابجایی هامان به ما میدهد.
برای مثال او وضعیت خودش را که ساکن ملبورن استرالیاست مثال زده. در رابطه با الیزابت، او متوجه شده که طی یک ماه، در منطقه بسیار کوچکی جابجا شده است و البته نقاطی روی نقشه برای او ثبت شده اند که رفتن به آنجا را اصلا به یاد ندارد.به عنوان مثال او مطمئن نیست که طی یک ماه اخیر به خیابان Wood در شمال ملبورن رفته باشد در حالیکه این اطلاعات برای او توسط گوگل ثبت شده است.
با این توضیحات به نظر میرسد علاوه بر نگرانی هایی که در خصوص حریم خصوصی در مکان هایی که روزانه مرور می کنیم، فعلا امکان اشتباه این سیستم ثبت اطلاعات مکانی گوگل وجود دارد.
به هر حال مساله حریم خصوصی در رابطه با این رفتارهای گوگل و البته اپل -که بیشترین میزان کاربران سیستم عامل های موبایل را در اختیار دارند- همواره وجود خواهد داشت. با این وجود می توانیم با خاموش کردن بخش Location Service در تلفن اندرویدی مان امکان ثبت این اطلاعات را متوقف کنیم. هر چند که این اطلاعات -حداقل ظاهرا- به صورت خصوصی ثبت می شوند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
واسه من میزنه هیچ مکانی ثبت نشده!!!
چند نفرتون بعد از خوندن این خبر روی اون لینک کلیک کردین و رفتین چک کردین که اونجاهایی که نباید می رفتین و رفتین رو گوگل ثبت کرده یا نه ؟!!!
اگه دروغ می گم بگین دروغ می گی ....
من که اصلا دستگاه اندرویدی ندارم ولی بلاخره اینجور فعالیتا بوداره!
مهم مهم
من یک چند بار با گوگل کروم وارد سایت بانکداری ملت با حساب خودم شدم .
بعد یک مدت که ویندوز رو عوض کردم دوباره گوگل کروم که نصب کردم با حساب خودم هم که سینک کردم
وقتی کوکی ها گوگل کروم بررسی کردم متوجه شدم تمامی اطاعات بانکداری ملت اعم از یوزر و پس ورود داخل کوکی ها موجود است.
این به این معناست که گوگل به اس اس ال هم رحم نمیکنه
این ربطی به ssl نداره ... ssl یک پروتکل ارتباطی امن بین کلاینت و سرور هست و در دو طرف ماجرا داستان به صورت plain text موجوده و کوکی هم در سمت کلاینت هست و اصولا plain text ...
در حقیقت وقتی شما از ssl استفاده میکند یک تبادل کلید اتفاق میافته و شما با اون کلید اطلاعاتتون رو با الگوریتم AES یا رانگدال رمز میکنید ... اطلاعات از سمت کلاینت یا سرور به سمت دیگر انتقال داده میشه و دوباره به وسیلهی کلید مشترکی که گفتیم باز میشه دقت داشته باشید که این رمزگذاری یک رمزگذاری متقارن هست یعنی کلید شما و کلید سرور یکی هست و اون رو با رمزگذاری غیر متقارن که مبنای تبادل کلید و امضای دیجتال هست اشتباه نکنید ...
اما کاری که گوگل میکنه( که بنظر من خیلی هم درست نیست) اینه که اطلاعات کوکی شما رو که برای مرورگر شما یک متن بدون رمز یا همون plain text هست رو برای سرور خودش میفرسته و در اونجا نگه میداره ... البته ادعا میکنه که اونها رو به وسیلهی رمز حساب شما با الگوریتم AES میبنده اما این ادعا چقدر صحت داره و آیا واقعا دسترسی به اون اطلاعات برای خودش محاله جای سؤال داره ...
اما اون چیزی که مسلمه اینکه این هیچ ارتباطی به SSL نداره ...
گوگل خیلی غلط میکنه که جاسوسی کنه.
آقایون عزیز گوگل،مایکروسافت ویاهو و همه اینها جاسوسی می کنن
البته خواهشها دوستان توضیح بردن که آیا اندروید و گوگل کروم که اپن سورس هستن چه جوریه می تونن کارهای مخفیانه هم توشون انجام بدن یا نه؟
ولی کلا همه دنبال جاسوسی ان
چه کنیم;-)کنیم
بذار آنقدر جاسوسی کنن که "بوق"
;-)
بد بخت شد اون مردایی که 2 تا زن و بیشتر دارن :)))))))))))))))