تعداد کارمندان سامسونگ از مجموع کارکنان گوگل، اپل و مایکروسافت بیشتر است
سامسونگ با داشتن دویست و هفتاد و پنج هزار کارمند دارای عظمتی پنج برابر یکی از بزرگترین رقبایش یعنی گوگل است. همین امر می تواند به سادگی توان خروجی این شرکت را که در سال ...
سامسونگ با داشتن دویست و هفتاد و پنج هزار کارمند دارای عظمتی پنج برابر یکی از بزرگترین رقبایش یعنی گوگل است. همین امر می تواند به سادگی توان خروجی این شرکت را که در سال ۲۰۱۴ چهل و شش تلفن هوشمند و ۲۷ تبلت متفاوت را معرفی و ارائه نموده است توجیه کند.
البته اگر بخواهیم می توانیم این ارقام را خلاصه تر کرده و برخی از جزئیات اضافی آنها را حذف نماییم. گوگل وقتی بتواند به صورت کامل از شر بقایای موتورولا خلاص شود ۳۸۹۴ نفر از پرسنلش کاسته خواهد شد، بیش از نیمی از کارمندان اپل یعنی تقریباً حدود ۴۲.۸۰۰ نفر در شغل هایی مرتبط به فروشگاه های زنجیره ای و عرضه ی کالاهای این شرکت فعالیت دارند و سایر بخش های اپل شامل تنها ۳۷.۰۰۰ کارمند می گردند.
در چارتی که مشاهده می نمایید منظور از سونی بخشی از کمپانی یاد شده است که از آن تحت عنوان Sony Electronics یاد می شود، زیرا این تنها قسمتی از برند عظیم ژاپنی است که می توان آن را به صورت مستقیم با Samsung Electronics از نظر محصولات و خروجی مورد قیاس قرار داد. گروه شرکت های سونی در زمینه ی رسانه ها حضوری بسیار قدرتمند دارند و فعالیت های این شرکت در راستای فیلم سازی، موسیقی و سرمایه گذاری توسط Sony Pictures Entertainment و Sony Music Entertainment و Sony Financial Services دنبال می گردد.
در ادامه ی مطلب با دیجیاتو همراه باشید.
همانطوری که اشاره شد خروجی محصولات سامسونگ الکترونیکس به سونی الکترونیکس بسیار نزدیک بوده و این دو برند را به سادگی می توان با یکدیگر مورد قیاس قرار داد، البته هر دوی دسته بندی از گجت ها را دارند که دیگری فاقد آن است برای مثال سونی در بین کالاهایی که به بازار عرضه می کند کنسول قدرتمند پلی استشین ۴ را داراست در حالیکه سامسونگ در زمینه ی کنسول های بازی حرفی برای گفتن ندارد. با همه ی این تفاسیر هنوز تعداد کارمندان غول تکنولوژی کره ای دو و نیم برابر رقیب ژاپنیش در عرصه های مشابه است.
شاید سئوالی که به جد بتوان مطرح کرد این است که سامسونگ با این حجم عظیم از منابع انسانی مشغول چه کاری است و از آنها چگونه استفاده می نماید؟ برای شروع بد نیست بدانید این شرکت کره ای تا سال ۲۰۱۳، ۴۰.۵۰۶ نفر کارمند را به عنوان مهندس نرم افزار در استخدام خودش داشته است و این رقم را می توان به نوعی برابر با کل منابع انسانی شرکتی با عظمت گوگل دانست و البته تنها ۱۸.۵۹۳ نفر از کارمندان کمپانی یاد شده در بخش تحقیق و توسعه فعالیت دارند پس لذا کره ای ها تعداد مهندسین نرم افزارشان دو برابر رقیب آمریکایی است.
این ارتش از برنامه نویسان به خوبی توسعه های نرم افزاری اخیر صورت پذیرفته در سامسونگ را توجیه می نمایند، تعداد کارکنان شرکت یاد شده در عرصه ی مورد بحث از سال ۲۰۱۱ تا به اکنون رشد عجیب ۴۵ درصدی را به همراه داشته است.
همچنین این نکته را نمی توان نادیده گرفت که دستاوردهای نرم افزاری گوگل بسیار بیشتر و غنی تر از سامسونگ هستند و این شرکت با منابع انسانی دو برابر نسبت به غول دنیای جستجو نتوانسته ذره ای به موفقیت های آن نزدیک شده یا حتی خراش کوچکی بر پیکر این امپراطوری عظیم وارد آورد.
عمده فعالیت های کارمندان بخش نرم افزار سامسونگ را می توان در توسعه ی رابط کاربری تاچ ویز بر روی پلتفرم اندروید و البته پورت کردن این سیستم عامل به تلفن ها و تبلت های گوناگون برند یاد شده دانست. در اصل وقتی شرکتی حدود ۷۰ گجت اندرویدی مختلف را در بازه ی زمانی کوتاه عرضه می نماید و بنا را بر این می گذارد که به مدت دو سال از آنها پشتیبانی نرم افزاری به عمل بیاورد صحبت از پروژه یی بسیار عظیم به میان آمده که چنین حجم انبوهی از منابع انسانی را نیازمند خواهد بود.
سامسونگ الکترونیکس همچنین دست به تولید نمایشگر و بردهای مجتمع برای نیاز درونی مجموعه اش و البته فروش به سایر کمپانی های دیگر نیز می زند و از همین رو نیاز به توسعه ی تعداد زیادی firmware و درایور دارد که این مسئولیت هم بر عهده ی کارمندان مورد بحث خواهد بود.
تلویزیون ها، دوربین ها و سایر محصولات کوچک و بزرگ این شرکت که دارای نیازهای نرم افزاری هستند را نیز نباید از یاد برد و علاوه بر کلیه ی موارد ذکر شده سامسونگ توسعه ی سیستم عامل های انحصاری خودش همچون تایزن را هم در دستور کار دارد.
اگر از بحث های نرم افزاری خارج شویم خطوط تولید شرکت کره ای مورد اشاره بیشترین پرسنل را در خود جای داده اند که شامل ۱۵۹.۴۸۸ کارمند می شوند. از سوی دیگر چندان جای تعجبی وجود ندارد وقتی بشنوید ۳۳ درصد این افراد در کره شاغل بوده، ۲۱ درصد آنها در چین و ۲۰ درصد آنها در آسیای جنوبی فعالیت دارند. تنها ۳.۹ درصد از کارکنان خط تولید مذکور در آمریکا فعالیت می نمایند.
سامسونگ الکترونیکس با این عظمت خود زیر مجموعه ی Samsung Group محسوب می شود و معمولاً وقتی ما در وب سایتی مانند دیجیاتو به محصولات این شرکت اشاره می نماییم در اصل در مورد دستاوردها و خروجی تنها سامسونگ الکترونیکس صحبت می نماییم و این در حالیست که Samsung Group یا گروه شرکت های سامسونگ دارای ۸۰ زیر مجموعه ی متفاوت است.
اگر از محصولات رایج سامسونگ الکترونیکس مانند تلفن های هوشمند، تبلت ها، گجت های پوشیدنی، صفحات نمایشگر، تلویزیون ها، لپ تاپ ها، پرینترها، دروبین ها، مدلهای مختلف سینمای خانگی، لوازم خانگی و... بگذریم، دامنه ی شرکت های گروه سامسونگ باز هم بسیار گسترده تر می شود.
زیر مجموعه های این گروه در ساخت کشتی های بسیار عظیم، استخراج نفت، تولید اسکنرهای اشعه ی X، ماشین های نظامی و موارد دور از تصور بسیار دیگری فعالیت دارند.
برخی اوقات گستردگی گروه ها و شرکت های سامسونگ به شکل بسیار عجیبی جلوه می نماید و مواقعی وجود دارند که یک بخش از این شرکت بخش دیگری را در ازای چندین میلیارد دلار خریده و در خود ادغام می نماید.
همانگونه که از ظواهر بر می آید این غول عظیم الجثه ی کره ای تمایل دارد در هر عرصه یی سرک کشیده و برای خودش جایگاهی با زیربنای مستحکم پدید آورد. مدل تجاری و ساختار Samsung Groups یکی از برترین های حال حاضر دنیا محسوب می شود و این مجموعه شرکت ها توان رقابت در هر زمینه یی را با بزرگترین برندهای دنیا دارا هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.




تو عکس از انصاف نگذریم یه جا سامسونگ از گوگل بهتر رو نرم افزار کار کرده و اونم رقابت اس نوت و گوگل کیپ هست با هردوتاشون کار کردم(گوگل کیپ رو اصلا الان رو تبلتم نصب دارم)اما خداییش اس نوت به ادم یه حسی میداد
شرکت هایی مثل سامسونگ ، مایکروسافت ، گوگل و تازه گی ها هم فیسبوک دیگه خیلی سخته نابود یا برشکست بشن چون اینقدر سهام تو شرکت های مختلف دارن و شعبه دارن که اگرم یه روزی محصولات خودشون فروش نکنه بازم سود و درامدشون رو دارن ، البته اپل هم به تازگی ها داره این کارو می کنه اما خیلی طول می کشه تا برسه به شرکت های مذکور
يعنى اين استدلالت تو حلقم!! جنابعالى ارزش مالى اپل رو حتى پايين تر از فيسبوك دونستى؟!!
عزيز دل با ارزش ترين شركت دنيا با ارزش بيش از ٦٠٠ ميليارد دلار در حال حاضر اپله و مقدار پول نقد اين شركت هم رقمى نزديك به ٢٠٠ ميليارد دلاره. با اين پول اپل ميتونه فيسبوك كه هيچى. ٢٠ تا مثل اون رو يكجا بخره! اين مقدار پول نقد هم بيشترين در تمام عالمه! يكم با مطالعه نظر بده دوست من!
اول کامل بخون بعد نظر بده، شرکتی مثل فیسبوک صاحب شرکت های اینستاگرم ، واتس اپ و اکیلیوس هستش یعنی اگه یه روزی مردم میلشون به رفتن به فیسبوک کمتر شد باز هم سهامش زیاد تغییری نمی کنه یا برشکست نمی شه چون ایناستگرام و ... رو هنوز داره و در صورتی برشکست می شه که این شرکت ها هم سهمشون رو از بازار از دست بدن ، اما اپل فقط بیتس رو داره با چند تا شرکت کوچیک دیگه و اگر یه روزی ایفون که درامد شرکت اپل رو 60 درصد تامین می کنه خوب نفروشه ، دیگه خودت می دونی چی میشه
ماشالله چه کردن کره ای ها
سامسونگ داره خوب پیش میره نمیشه ایراد جدی تو محصول اخرش گرفت(تقریبا هیچ ایرادی نمیشه گرفت) ولی به نظرم تو برند سازی ضعیف تر از اپل و گوگله در حال حاضر ....
ولی با این همه برنامه نویس تایزنو هنوز نداده باعث تعجبه!
به شخصه دوست دارم کارمند گوگل یا اپل باشم تا سامسونگ.
فک کنم تو شرکت سامسونگ شمارو راه ندن :-) اونا فدایی استخدام میکنن جان تو!!!!!!!!تو همین سایت خوندم وقتی اپل اومد مچ سامسونگو بگیره کارمند داشت مدارگ رو قورت میداد!!!!!خیلی واسم باور نکردنی بود
از این به بعد فقط بهت منفی میدم عقده ای
مگه چی گفته که میگی عقده ای!!
گفته کار توی اپلو گوگلو بیشتر دوست داره ! :|
من یک بار به ایشون منفی دادم حالا هر نظری میذارم منفی میده... :/
بعضيا كلا عقده دارن
بانو هرکاری هم کرده باشن این طرز صحبت در شان کاربرای اینجا نیست...
عاقا شمارو راه دادن نرو :))
خود مطلب واسمم جالب بود و به خوبی تونسته بودید خواننده رو به چالش بکشید من تیتر مطلبو خوندم با خودم گفتم حتما الان دیجی میخواد بگه چون سامسونگ محصولات زیاد میزنه و این حرفا!!!اما اومدید با سونی مقایسش کردید و با گوگل و دستاوردهاش انصافا اون عکسی که تو مطلب بود به راحتی نشون میداد گوگل ت! بخش نرم افزار خیلی غنی هست
با سلام.من تقریبا اولین باره که در دیجیاتو کامنت میدم.پیشتر در نارنجی با دوستان دورانی داشتیم برای خودمون و اکنون اینجا هستم در دیجیاتو.تا قبل از این نظرات دوستان رو میخوندم ولی خودم نظر نمیدادم.راستی نام کاربریم در نارنجی حسین(من عاشق اپلم) بود.
اینم بگم که آیفون 5 ام رو امروز فروختنم و هنوز بین آیفون 6 پلاس و نوت 4 مرددم!
امیدوارم من رو در جمع دوستانه خودتون پذیرا باشید :)
سلام دادا.خوش اومدی.امیدوارم بهت خوش بگذره :D
به به اقا حسین
خوش اومدی
خوش اومدی حسین جان ...
کلا جو این سایت اپلیه بیشتر خوب جایی اومدی :)
ممنون از همه دوستان گلم :)
خوش اومدی عشق اپل
اخوي امروز سيكس و پلاس رو ديدم اصلا تو كتم نرفت كه فايواسمو بفروشم،واقعا حس گوشي هاي پلاستيكي سامي رو به آدم منتقل ميكنه من كه فكر نكنم بخرم با آيپد وفايو اسم كنار ميام
سلام حسین خوش امدی! :)
ببخشيد وقتى از در قابلمه تا سى پى يو و اس اس دى و دمپايى و صفحه امولد و تلوزيون و.......... ميسازه بايد هم اينقدر باشه!!!
تازه اگه حساب كنيم كم هم داره!
دقیقا اما تو مطلب اشاره شده که شرکت با سونی قابل قیاس هست ولی تعداد کارمندان به طرز باور نکردنی متفاوت !!!!!!
والا من يخچال ساخت سونى نديدم! اس اس دى ساخت سونى، سى پى يو، رم، كابل شارژ دوطرفه (!) و ... ساخت سونى نداريم اما سامسونگ ميزنه!
حرف حق جواب نداره :-) البته سونی کنسولم ممیزنه اما درصدش چون کمه قابل حذف هست
منم فیلم ساخت سامسونگ ندیدم، استدیو بازی سازی سامسونگ ندیدم، لنز جداشنوده Qx(!)ساخت سامسونگ ندیدم. هر دو شرکت محصولات جالب و زیادی میسازند. اما بخش الکترونیک سامسونگ بیشتر سخت افزار میسازه سونی بیشتر بازی یا فیلم و سریال.
درسته در زمينه هاى مختلف هستند اما هرطورى حساب كنيم باز سامسونگ گسترده تره! همين بخش ادارى سامسونگ (پرينتر و ... ) خودش كم نيست و تقريبا در اكثر زمينه هايى كه سونى فعاليت ميكنه سامسوگ هم ميكنه. البته اين افتخار نيست بنظر من، پول جويى بيشتره!
بهترين ترول ها در مورد آيفون رو ايسوس زد! واقعا لذت بردم از خلاقيتش.
آیا سامسونگ اونقدر که بزرگ هست به همون قدر محبوب هم هست !!!
(زیر مجموعه های این گروه در ساخت کشتی های بسیار عظیم، استخراج نفت، تولید اسکنرهای اشعه ی X، ماشین های نظامی و موارد دور از تصور بسیار دیگری فعالیت دارند،) حالا همین سوالو در مورد اپل از خودت کن
دوست عزيز شما با گوگل مقايسه كن ( شركت مذكور در انواع پرژه ها دست داشته مانند نفتى هوا فضا و...) چرا با اپل !!! نميدونم اپل چه خارى شده بخدا..!!'
اینجور که داره بوش میاد سامسونگ میخواد دنیا رو احاطه کنه
طبیعیه سامسونگ پرینتر یخچال تلویزیون و کلا یه جهاز کامل به اضافه موبایل و لوازم جانبیش میزنه