نمایشگاه ایران تلکام 2014 از روز 14 مهر آغاز شد و امروز به کار خود پایان می دهد. این نمایشگاه به غیر از جذابیت های نسل سوم و چهارم تلفن همراه که توسط ایرانسل و همراه اول ارائه شد جذابیت های دیگری هم داشت.
حضور تولیدکنندگان و واردکنندگان تجهیزات و ابزار مخابراتی در این نمایشگاه بخش تخصصی تر نمایشگاه را تشکیل می داد.
برای دیدن تصاویر و حس و حال غرفه های غیر اپراتوری این نمایشگاه در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
دستگاه های کنترل برق مراکز مخابراتی و مراکز داده را در تصویر می بینید این دستگاه ها در نمایشگاه امسال مانند سال های گذشته توسط شرکت های تولید کننده و وارد کننده برای علاقمندان به نمایش گذاشته شد
این اتاق نمایی از اتاق سرور مراکز مخابراتی و مراکز دیتا سنتر است. این اتاق توسط متخصصین داخلی در شرکت تیام شبکه ساخته می شود. تهویه مناسب، نور کافی، سیستم اعلام حریق و قیمت مناسب نسبت به نمونه خارجی از مزیت های این اتاق ها هست
آموزشگاه عصر شبکه که دوره های شبکه، امنیت و دیگر دوره های تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات را برگزار می کند در این نمایشگاه حاضر بود. البته تمرکز آنها در این نمایشگاه بر روی دوره های مخابراتی سیسکو بود که برای بازدیدکنندگان و متخصصان مخابراتی بسیار جذاب است.
شرکت سیمین فر تهران تولید کننده کابل و سیم های مخابراتی در این نمایشگاه انواع تولیدات خود را برای بازدیدکنندگان به نمایش گذاشته بود.
شرکت جی ال ایکس اولین تولیدکننده گوشی تلفن همراه در ایران همچون سال های گذشته در این نمایشگاه حضور داشت. جی ال ایکس حدود 3 سال است به تولید گوشی های اندرویدی پرداخته و در تولید این گوشی ها نیز هر روز کیفیت بهتری به محصولات خود می دهد.
نمایندگی شرکت atcom یکی از برندهای معروف مخابراتی در نمایشگاه ایران تلکام 2014 حضرو داشت و ضمن ارائه تجهیزات و لوازم جانبی این شرکت برای بازدید عموم با بسیاری از شرکت های مرتبط با کسب و کار خود مذاکراتی خوبی را انجام داد.
مذاکرات دو یا سه جانبه از خصوصیات اصلی نمایشگاه ایران تلکام در دوره های برگزاری خود است برخی از مذاکرات همچون تصویر فوق در اتاق شیشه ای انجام می شد و حتی فرد یا افرادی از آن عکس می گرفتند. البته بسیاری از این مذاکرات در سال های گدشته تاثیرات زیادی در صنعت مخابرات ایران گذاشته است.
انواع تلفن، رک مخابراتی، سرور ها، دوربین ها و ابزار ویدئو کنفرانس یکجا کنار هم در تصویر دیده می شود. البته تفاوت برقرار ارتباط در دوره های متفاوت و حوزه های مختلف را می توان در این تصویر خلاصه کرد.
بدون شرح.......!!!
انواع تلفن های voip و video call محصول شرکت زایکو در کنار همه به تصویر کشیده شده است. مظمئنا این تلفن ها را در آینده بیشتر استفاده خواهید کرد. آنده تجارت به این تلفن ها وابسته است.
این هم یکی از نقاط ضعف نمایشگاه. بجای استفاده از تصاویر بومی یا بومی سازی تصاویر شرکت های خارجی این تصاویر در برخی غرفه ها دیده می شود.
فرستنده ها و گیرنده های مخابراتی که بیشتر در بستر خدمات نقطه به نقطه استفاده می شوند. این ابزار ارسال و دریافت امواج به ندرت در کشور تولید می شود و اکثرا از تولیدات کشورهای خارجی در این حوزه باید استفاده شود
برنامه زوبی که هنوز برای عرضه آماده نشده است سعی دارد نمونه داخلی از برنامه های وایبر و واتزاپ دارد. تولید کنندگان این برنامه به ما گفتند که این برنامه آماده است ولی در حال رفع ایرادات ریز است تا توانایی رقابت را با رقبای خارجی خود که در مارکت های اندروید و اپ استور آی او اس زیاد هستند، کسب کرده و مورد پسند کاربران داخلی قرار بگیرند.
مجتمع صنعتی رفسنجان یکی از شرکت های تولید کننده کابل های مخابراتی و برقی در کشور است. این مجتمع توانایی ساخت کابل فیبر نوری را دارد و در کنار شررکت شهید قندی یزد یکی از شرکت های تامین کننده فیبر نوری اپراتور فیبر نوری ایرانیان یا همان ایرانیان نت است.
محمود خسروی مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت است. این شرکت وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تامین کننده پهنای باند کشور است. محمود خسروی بیش از 4 سال است که در راس این شرکت قرار دارد.
این عکس و عکس بعدی سوتی بانک ملت در نمایشگاه ایران تلکام 2014 است. غرفه این بانک در اوج بازدیدها خالی بود.
این هم تلویزیون خاموش بانک ملت در نمایشگاه ایران تلکام
بانک ملت و بگو ... پول یامفت دیگه، خرج بکن غرفه بگیر آخرشم خالی بذارش...
پرینتر سه بعدی را گویا ندیدن که در حیاط بود ..! پرینتر سه بعدی که توسط متخصصین داخلی ساخته شده بود و به قیمت حدود 9 میلیون تومان به فروش میرسید..!!!!!!!!!!!