آمارهایی از مسابقات برنامه نویسی بیان
سومین دوره مسابقات برنامه نویسی بیان، آمار و ارقام جالبی را تا قبل از برگزاری دور نهایی از خود به جای گذاشته است. مرحله مقدماتی این مسابقات به پایان رسیده و 60 نفر برگزیده نهایی ...
سومین دوره مسابقات برنامه نویسی بیان، آمار و ارقام جالبی را تا قبل از برگزاری دور نهایی از خود به جای گذاشته است. مرحله مقدماتی این مسابقات به پایان رسیده و 60 نفر برگزیده نهایی برای رقابت در فینال مشخص شده اند.
20 نفر شرکت کننده خارجی برتر (با رعایت شرط از هر کشور یک نفر) به همراه 40 نفر برتر شرکت کنندگان ایرانی، 60 فرد حاضر در دور نهایی را تشکیل می دهند. به طور کلی تعداد 10 هزار و 266 نفر برنامه نویس از 103 کشور جهان برای شرکت در سومین دوره مسابقات برنامه نویسی بیان ثبت نام کردند.
برای خواندن برخی از آمار و بیوگرافی سه نفر اول دور مقدماتی این مسابقات، در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
56 درصد شرکت کنندگان این مسابقات غیر ایرانی بودند. ترکیب ملیت نفرات برتر مسابقات برنامه نویسی بیان در دور مقدماتی عبارت است از: ایران (26%)، روسیه (12%)، ژاپن (6%)، چین (5%)، ویتنام (5%)، اکراین (4%)، لهستان (4%)، بلاروس(3%)، تایوان (3%)، کانادا (2%)، قزاقستان (2%)، بلغارستان (2%)، برزیل (2%)، گرجستان (2%)، اندونزی (2%)، هند (2%)، ایتالیا (2%) ، آمریکا (2%) و...
زیان برنامه نویسی C توسط 87 درصد شرکت کنندگان مسابقات استفاده شد و محبوب ترین زبان دور مقدماتی بود. بعد از C زبان های برنامه نویسی JAVA و #C به ترتیب با 9 و 2 درصد در جایگاه دوم و سوم را کسب کردند.
6 نفر از 20 نفر برتر مسابقه codejam گوگل، در بین رتبه های برتر دور مقدماتی سومین دوره مسابقات برنامه نویسی بیان قرار گرفتند. حداقل 18 تن از نفرات برگزیده مسابقات برنامه نویسی بیان دارای مدال المپیاد جهانی کامپیوتر بوده اند. یکی از نفرات برگزیده مسابقه نیز دارنده 6 مدال طلا و 1 مدال نقره در المپیاد جهانی کامپیوتر است.
Kazuhiro Hosaka نفر اول دور مقدماتی این مسابقات 23 سال سن دارد. این برنامه نویس ژاپنی دارنده دو مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در سال های 2008 و 2009 و همچنین مدال طلا و نقره المپیاد جهانی ریاضی به ترتیب در سال های 2009 و 2008 است. وی متولد شهر توکیو پایتخت ژاپن بوده و هم اکنون دانشجوی دانشگاه توکیو است. برنامه نویس یاد شده تا به حال 29 مساله برتر را توانسته حل کند.
نفر دوم نیز که یک برنامه نویس 29 ساله ژاپنی است، Hiroto Sekido نام دارد. او متولد کیوتو بوده و در دانشگاه این شهر کشور آفتاب تابان مشغول به گذراندن تحصیلات تکمیلی است. وی به زبان های C و ++C مسلط بوده و تا به حال توانسته 29 مساله برتر را حل کند.
Haoran Xu چینی که نفر سوم این مسابقات شده است تنها 18 سال دارد. وی در سال 2013 توانسته مدال طلای مسابقات المپیاد جهانی را کسب کند و تا به حال 10 مساله برتر برنامه نویسی را حل نموده است. Haoran Xu متولد و ساکن شهر چانگ گینگ کشور چین بوده و هم اکنون در دانشگاه همین شهر مشغول به تحصیل است.
40 نفر برتر ایرانی این مسابقات ساکن شهرهای تهران، کرج، کرمان، شیراز، بوشهر، اصفهان، مشهد، ارومیه، یزد، قزوین و لنگرود هستند که تهرانی ها جمع غالب این نفرات را تشکیل می دهند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
خخخخخخخخخخخ میگن جایزش تیشرته ؟؟؟! درسته؟
الان روسیه تو زمینه انتی ویروس و فایروال تو دنیا جزو اولینهاست
اینطور که معلومه C# در بین برنامه نویسان حرفه ای از محبوبیت کمتری برخورداره و این نشون میده با وجود GUI بهتر، حرفه ای ها بیشتر تاکید روی قابلیت و سرعت دارن تا ظاهر زیبا و User Friend تر بودن.
دوست عزیز این نوع برنامه نویسی زمین تا آسمون با اون چیزی که مد نظر شماست فرق میکنه.
این جا اصلا GUI و user friendly بودن مطرح نیست. هدف فقط حل مسئلست. این ها هم اکثرا با همین هدف شروع به یادگیری برنامه نوییسی میکنن و عموما همه هم با C کار میکنن.
آمار این مسابقه اصلا قابل استناد برای محبوبیت زبان های برنامه نویسی نیست.
برنامه نویس های حرفه ای (منظور کسایی که شغلشون اینه) هر کدوم بسته به زمینه کاری از یک زبان استفاده می کنند. در واقع اصول برنامه نویسی هست که اهمیت داره