زاکربرگ علل جداسازی قابلیت پیغام رسان از اپلیکیشن فیس بوک را توضیح داد
کمی پیش تر و در سال جاری فیس بوک قابلیت پیغام رسان یا همان مسنجر را از اپلیکیشن موبایل این شبکه ی اجتماعی جدا کرد و سپس آن را در قالب یک اپ موبایل جدید ...
کمی پیش تر و در سال جاری فیس بوک قابلیت پیغام رسان یا همان مسنجر را از اپلیکیشن موبایل این شبکه ی اجتماعی جدا کرد و سپس آن را در قالب یک اپ موبایل جدید به کاربران عرضه نمود. با این اقدام در صورتیکه علامت چت در اپ اصلی فیس بوک را لمس می کردید به اپلیکیشن پیغام رسان هدایت می شدید و یا از شما خواسته می شد اپلیکیشن مذکور را دانلود و نصب نمایید.
این تصمیم برای برخی از افراد غیر قابل درک بود و نصب یک اپلیکیشن جداگانه به منظور رد و بدل پیغام و گفتگو با دوستان چندان به مذاقشان خوش نمی آمد. در زمانی که فیس بوک اقدام یاد شده را عملی کرد حدس منطقی بر مبنای شایعات این بود که شبکه ی اجتماعی مذکور قصد دارد برخی از قابلیت ها مانند تماس صوتی را به کاربران ارائه نماید و عرضه ی چنین امکاناتی در یک اپلیکیشن جدید و جداگانه کار را ساده تر خواهد کرد.
اما اکنون و پس از گذشت چندین ماه مارک زاکربرگ عاقبت تصمیم گرفته است به حدس و گمان ها پایان داده و رسماً خودش در مورد علت جداسازی این قابلیت از اپلیکیشن اصلی فیس بوک و ارائه ی آن به صورت یک اپ جداگانه توضیح دهد.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
زاکربرگ در رابطه با اقدام یاد شده اشاره داشته که هدف اصلی از آن پدید آوردن تجربه ی کاربری بهتر بوده است، ظاهراً به باور وی اپلیکیشن های موبایل وقتی کارآمد می گردند که تمرکز آنها بر مبنای به سرانجام رساندن یک تسک باشد.
وی توضیح می دهد اپیلکیشن فیس بوک با هدف نمایش صفحه ی خانگی این شبکه و فید های موجود در آن پیاده سازی شده بود و کاربران برای دسترسی به پیغام ها و گفتگو با دوستان خود لازم بود تا منتظر بارگذاری مجدد این صفحه و اطلاعات موجود در آن شوند، که این مسئله از دید هیچ فردی یک تجربه ی کاربری قابل قبول به حساب نمی آمد.
مارک اشاره کرده است که ارسال و دریافت پیغام یکی از انداک مواردیست که مردم بیش از شبکه های اجتماعی در تلفن های هوشمند خود به آن می پردازند. بر اساس گفته های او در برخی از کشورها ۸۵ درصد جمیعتشان عضو فیس بوک است در حالیکه ۹۵ درصد آنها اقدام به ارسال و دریافت پیغام از طریق پیامک و اپلیکیشن های پیام رسان می کنند.
زاکربرگ در پایان توضیحاتش می افزاید که تیمی از بهترین و با استعداد ترین افراد بر روی پیغام رسان محبوب ترین شبکه ی اجتماعی حال حاضر جهان مشغول به کار هستند تا بهترین محصول و تجربه ی ممکن را به کارابران ارائه نمایند.
آنچه از توضیحات موسس فیس بوک بر می آید این است که شبکه ی اجتماعی مورد بحث حضور در بازار اپلیکیشن های پیغام رسان و ارائه ی سرویس های مبتنی بر آن را بخشی مهم از استراتژی آینده ی خود می داند و از همین رو تلاش می کند تا کاربرانی بیشتری را در همین راستا جذب کند. کمپانی مورد بحث کمی قبل و با چنین اهدافی دست به خرید اپلیکیشن محبوب دیگری موسوم به واتز اپ زد و حاضر شد برای به دست آوردن آن رقم باور نکردنی ۱۹ میلیارد دلار را بپردازد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اینم اضافه میکرد؛ یکی دیگه از علتای جداسازیم درگیر کردن RAM دستگاه اندرویدی شماست
لامصب ۲۴یی فعاله
اگه فیلتر نبود فیسبوک، این اپ یکی از بهترینا برای چت کردنه.
خیلی دوسش دارم.
عالی بود مثه همیشه مرسی
رفقا شرمنده.من به خاطر امتحان ویندوز فمن،یه لومیا ۵۲۰ خریدم که روی جعبه نوشته وارانتی برای یونایتد امارات .می خواستم ببینم رامش مال عراق نباشه.خواهشا جواب بدبید.:laugh:
شما برو تو قسمت extras+info و گزینه manufacturer Name رو نگاه کن ببین چی نوشته اگر نوشته باشه mea3_306 مال عربستان و اماراته و مال کشورهای اروپایی هم eup داره ببین غیر از اینه ی نگاه بکن ببین چیه جواب بده تا بهت بگم رام کجاست
عامر جان مرسی.جعبه پلمپ و می خوام اگه رام عراق بازش نکنم و پسش بدم.اما هیچ جای جعبه اسمی از عراق نیاورده و روش نوشته میدل ایست و واراتتی امارات
برای اینکه بفهمی رام گوشیتون مال کدوم کشور هست بدون باز کردن کارتون به این سایت باید برید ..
http://www.imei.info
اول تو سایت ثبت نام میکنید بعد شماره سریال گوشیتون رو چک میکنید ..!
مرسی دادا
رام رو به راحتی میشه تغییر داد.