امکان غیرفعال سازی نمایش وضعیت پیام ها برای مخاطبان به واتزاپ اضافه شد

در آخرین به روز رسانی واتزاپ، این امکان اضافه شده که کاربران از خوانده شدن یا نشدن پیغامشان توسط مخاطب آگاه شوند. اکنون اما امکانی به واتزاپ اضافه شده که می توانید با کمک آن جلوی این مساله را بگیرید.

در واقع در این به روز رسانی تازه، شما تعیین می کنید که مخاطبان اجازه دارند از زمان خوانده شدن پیام هایشان توسط شما آگاه شوند یا خیر.

در ادامه با دیجیاتو باشید.

برای اعمال تنظیمات مذکور لازم است پس از به روز رسانی واتزاپ به آخرین نسخه (2.11.44) در بخش تنظیمات حریم شخصی، تیک گزینه Read receipts را بردارید.

read-730x1297

با وجود اینکه بسیاری از کاربران از به روز رسانی اخیر واتزاپ استقبال کرده بودند، اما واتزاپ به منظور احترام به حریم شخصی کاربرانی که علاقمند به استفاده از این امکان نیستند، تنظیمات تازه را در آن تعبیه کرده است.

نسخه فعلا تنها برای کاربران اندروید در دسترس است و از طریق سایت رسمی واتزاپ قابل دریافت است. اما به روز رسانی مربوطه به زودی در اختیار کاربران iOS و ویندوزفون نیز قرار خواهد گرفت.

ویجیاتو

نظرات ۲۳

وارد شوید

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود

رمزتان را گم کرده‌اید؟