راه اندازی صفحه رسمی وزارت ارتباطات در شبکه های اجتماعی داخلی
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، از راه اندازی صفحه رسمی این وزارت خانه در شبکه های اجتماعی تبیان و کلوب خبر داد. محمد رضا فرنقی زاد در ...
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، از راه اندازی صفحه رسمی این وزارت خانه در شبکه های اجتماعی تبیان و کلوب خبر داد.
محمد رضا فرنقی زاد در همین رابطه اظهار کرد: به منظور بهبود فضای تعامل در حوزه ICT و با توجه به راهبرد حمایت از شبکه های اجتماعی داخلی، صفحه رسمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در تبیان و کلوب ایجاد شده است.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
وی رشد کمی شبکه های اجتماعی داخلی را نماد استفاده از توانایی بومی و ملی در عرصه رسانه های نوین دانست و افزود: افزایش کیفی محتوای این شبکه ها، سطح سواد رسانه ای را در کشور بالا می برد.
فرنقی زاد بر ضرورت معرفی شبکه های اجتماعی داخلی و رفع نیازهای کاربران ملی تاکید کرد و توضیح داد: علاقه مندان از این پس می توانند آخرین اخبار وزارت ارتباطات را در صفحه رسمی وزارت خانه در تبیان و کلوب مشاهده نمایند.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: با توجه به رشد رسانه ها و شبکه های اجتماعی در دنیا، افزایش این سامانه های داخلی ابزاری برای ایجاد بسترهای ارتباطی سالم خواهد بود.
او با بیان اینکه نیازمند اعتماد سازی مخاطب در به کارگیری شبکه های اجتماعی داخلی هستیم گفت: انتشار اخبار صحیح و اطلاعات شفاف در شبکه های مذکور به عنوان رسانه های نوین می تواند نقش مهمی در شکل گیری صحیح افکار عمومی داشته باشد.
هر چند تلاش و هدف وزارت ارتباطات در راه اندازی صفحات پسندیده است اما باید دید واکنش مدیران دیگر شبکه های اجتماعی داخلی به ثبت صفحات در این دو سایت چه خواهد بود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کلوب چند وقتی هست که از سیستم شبکه اجتماعی خارج شده و بیشتر شبیه مجموعه ای از وبلاگ هاست تا شبکه اجتماعی . قبلا خیلی بهتر بود اما تن به ذلت دادند به نهوی و خیلی از امکانات رو واگذار کردن تا به رسمیت شناخته بشن از طرف مراجع قانونی .
من از سال 83 (همون اوایل که کلوب راه افتاده بود) تو این سایت عضوم.
به معنای واقعی مزخرفــــــــــــــــه.
اگردنبال شبکه اجتماعی هستن خب یکی درست کنن مثل آدم
شبکه های تلویزیونی یه کلوب دارن باز نهادها یکی اینجوری نمیشه
یکم دیره...مثلا هدفشون تبلیغ شبکه های اجتماعی داخله اما زمانی که فیس بوک و تویتر راه افتاده بودند باید فکری میکردید...
هه صفحه وزیر توی کلوپ که کوچکترین حرفی بزنی سریع پاک میکنن
سلام ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم اما ممنون میشم پاسخ بدید
من برای استفاده ی شخصیم یه دانگل وای فای برای استریم بی سیم میخواستم که از ios , android , windows پشتیبانی کنه. یعد از یه سری جستجو به دوتا محصول رسیدم ChromeCast و Ezcast m2/ ممنون میشم راهنمایی کنید و معایبش رو بهم بگید و اگه پیشنهاده دیگه ای هم دارید بگید.
امروز روز انتقامه!
بریم فحششون بدیم!!!!
فقط می تونم بگم بدبخت شدیم رفت روحانی مچکریم که نمی زاری شیاطین ما رو گمراه کنن
#توییتر ندارن؟
من تو کلوب عضوم ولی چند وقته نمیرم.اصن حال نمیده
گوریل بنفش انگوری هم عضوه!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
عباس ایمیلتو چک کن
نوکرتم
تازه اومدم این جمله خط دومتو بنویسم
باش الان چک میکنم
بیا تو پست های جدید