نوکیا در ماه نوامبر تقریباً همگان را با معرفی تبلت اندرویدی جدیدی با نام N1 شگفت زده نمود. علت این شگفتی چه بود؟ از آنجایی که نوکیا با مایکروسافت توافق نامه ی بسیار گسترده ای را به امضا رسانده بود و بسیاری از تجهیزات، کارکنان و خطوط تولید خودش را به این شرکت واگذار کرده بود عده ی بسیاری انتظار نداشتند تا این برند فنلاندی به صورت مستقل به ارائه ی یک محصول جدید آن هم در جهت عکس سیاست های شریک تازه اش بپردازد.
نوکیا منطقاً و بر اساس توافقش با مایکروسافت تا سال ۲۰۱۶ مجاز به تولید مستقل محصولی نبود ولی ظاهراً آنها توانستند خلا هایی قانونی را در قرارداد خود بیابند و سپس دست به معرفی گجتی تازه بزنند. تبلت N1 نام نوکیا را یدک می کشد ولی پروسه ی تولیدش در کمپانی چینی Faxconn دنبال می گردد.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
در پی این خبر و اندکی بعد شایعه ای انتشار یافت که خبر از فعالیت نوکیا برای تولید یک تلفن هوشمند اندرویدی موسوم به C1 می داد. تصاویر اولیه ای که از این محصول لو رفتند بسیار بی کیفیت بودند و نمی شد به درستی در مورد آنها قضاوت کرد. همچنین گمانه زنی ها در مورد مشخصات سخت افزاری موبایل جدید فنلاندی ها هم چندان دقیق نبود و صحبت از نمایشگر ۵ اینچی با رزلوشن ۷۲۰P به همراه ۲ گیگابایت حافظه ی رم، ۳۲ گیگابایت حافظه ی داخلی، دوربین اصلی ۸ مگاپیکسلی، دوربین جلویی ۵ مگاپیکسلی و اندروید آب نبات چوبی به میان آمده بود.
امروز اما در بین خبرها اطلاعات و تصاویر بیشتری از نوکیا C1 به بیرون راه یافتند که با آنچه تا پیش از این در مورد این محصول مطرح گشته بود تا حدی تفاوت دارند. در عکس های مورد بحث کماکان می توانیم حضور لانچری مشابه لانچر Z را مشاهده نماییم اما منبعی که این تصاویر را منتشر کرده خبر از مجهز بودن موبایل جدید نوکیا به نمایشگری ۵ اینچی با رزلوشن ۱۰۸۰P داده است.
همچنین این منبع می افزاید محصول مورد بحث از ۳ گیگابایت حافظه ی رم، ۳۲، ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت حافظه ی داخلی، دوربین اصلی ۲۰.۱ مگاپیکسلی، دوربین جلویی ۵ مگاپیکسلی، پردازنده ی ۴ هسته ای اینتل با سرعت پردازش ۲.۸ گیگاهرتز و باتری ۳۱۰۰ میلی امپر ساعتی بهره مند خواهد بود و بر روی آن نیز اندروید نسخه ی ۵.۰ یا همان آب نبات چوبی ارائه گشته است.
گمانه زنی شده که علاوه بر نسخه ی اندرویدی نمونه ی دیگری از همین تلفن هوشمند با دو گیگابایت حافظه ی رم و تحت پلتفرم ویندوز فون هم عرضه خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.


آقا اینو توجه کن صفحه 5 باتری 3100میلی آمپر فقط اگه سی پی یو اینتل گند نزنه به باتری چون اینتل تجربه موبایل رو مثل کوالکام نداره
احتمالا اینتل ساپورت مالی میکنه نوکیارو
احتمال زیاد و گر نه خر لگدش کرده کوالکام رو ول کنه بره با اینتل بشه موش آزمایشگاهی همین می تونه ریسک بزرگی باشه
با این رفتاری که نوکیا داره انجام میده انگار از زندان ویندوزفون فرار کرده و پریده تو بغل اندروید...
تا ولش کردند رفت اندروید زد ...
کسی می تونه تعبیر بهتری بکنه ببینیم چی به چیه؟
نوکیا غرورش و سهام داران سیب زمینیش این بلا رو سرش آوردن وقتی اسب تروی رو کردن مدیر عامل
خوشم میاد بیاد موفقشه ،اون قیافه استیو الوپ کش بیاد بعدشم از مایکروسافت اخراج شه
داداش بحث پریدن نیست بحث زمانه.
نوکیا هر چی بیشتر زمان رو از دست بده بیشتر فراموش مبشه و ارزش برندش (تنها چیز با ارزشی که داره الان) از بین میره.
الانم تو این شرایط بحرانیش دیگه اصلا جای ریسک نداره که باز بره قمار کنه رو ویندوزفون چون معلوم نیست رشد وینفون چقدر طول میکشه.
این نوکیا دیگه نوکیا ۲۰۰۸ نیست با اون همه پول و اعتبار که راحت میرفت گوشی با طرحای عجیب میزد ، از این سیستم عامل به اون یکی میپرید یه روز میرفت میگو میزد فرداش به کل بیخیال میشد.و...
الان بهترین کار تولید همین اندرویدی هاس تا اوضاع بدتر نشه و وقتی اروم اروم به روزای خوبش برگشت دوباره میتونه بره سمت ویندوز
..
سخت افزار قوی نوکیا
کیفیت ساخت عالی
دوربین استثنایی و فوق العاده باکیفیت
در کنار آندروید
چی میشه
;)
البته این های که شما میگی بیشترش رو تو ماکروسافت جا گذاشت
ای ققنوس دنیای موبایل
مشخصاتش عالیه ولی طراحیش نه!
یهویی عکسش رو دیدم جذبش شدم!
وجدانن دنیای موبایل بدون نوکیا غیر قابل تحمله
این رابط کاربری z چقدر قشنگه،حال میکنم باهاش.
دوربینش هم اگه باز از کارل زایس لومیا ها استفاده کنه معرکه میشه
احتمالا بهترین دوربین باشه تو اندرویدی ها
دلمان براى ديجياتو تنگ شده :(
مشخصاتش كه خيلى جالبه
اميدوارم مثل تبلتش نباشه يكم نواورى در طراحى داشته باشه
و مثل هميشه واقعا نوكيا باشه؛)
نوکیا رو برعکس کنید ...
بی ادب
:)
آیکون
:D
چیش بده؟