وزیر ارتباطات مطرح کرد: احتمال راه اندازی اپراتور مخابراتی مشترک با عراق
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات که امروز با همتای عراقی خود دیدار داشت، در حاشیه این مراسم از احتمال راه اندازی اپراتور مخابراتی مشترک بین ایران و عراق خبر داد. محمود واعظی اظهار کرد: با ...
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات که امروز با همتای عراقی خود دیدار داشت، در حاشیه این مراسم از احتمال راه اندازی اپراتور مخابراتی مشترک بین ایران و عراق خبر داد.
محمود واعظی اظهار کرد: با توجه به بالا بودن حجم سفرهای بین دو کشور، صحبت هایی انجام شد که در آن آمادگی خود را نسبت به راه اندازی اپراتور مشترک بین ایران و عراق اعلام کردیم تا بدین ترتیب بحث رومینگ بین این دو طرف با شرایط بهتری پیش برود. این مساله علاوه بر تخفیفاتی خواهد بود که بین اپراتورهای موجود دو کشور اعمال می شود.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
وزیر ارتباطات در مورد همکاری های ICT بین ایران و عراق گفت: با توجه به مرز طولانی که میان دو کشور وجود دارد ما از 5 نقطه در حوزه صوت و دیتا با یکدیگر اتصال داریم. در این مذاکران، بحث همکاری های آموزشی و پژوهشی نیز مطرح شد.
وی ادامه داد: با توجه به گستردگی مرزی، در موارد متعدد ساکنان نقاط مرزی برای استفاده از تلویزیون و یا موبایل با دشورای هایی مواجه می شوند که مقرر گردید تداخلات موجود با ارائه روشی نوین بر طرف شده تا ساماندهی در رومینگ نقاط مرزی و برطرف شدن تداخل تصویر بدست آید.
واعظی از تشکیل کمیته های مشترک تخصصی بین ایران و عراق خبر داد و افزود: یکی از این کمیته ها در حوزه پست و پست بانک و کارگروه دیگر در حوزه اینترنت، ماهواره، موبایل و تلفن ثابت همکاری خواهند کرد و سایر طرح ها مانند دولت الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات که اکنون در ایران در دست اقدام است نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
همینمون کم مونده بود فک کنم تا چن وقت دیگه میخوان زبان رسمی کشورم عربی اعلام کنن. |:
راه نداره کلاً با عرب جماعت همکاری نداشته باشیم؟ :|
عراق آخه؟ نه واقعا عراق؟ :|
بريم با عراق همكاري كنيم كه اونا هم پرچم ما رو اتيش بزنن
اون پرچم رو عراقیا اتش نزدن خودم اون عکس رو خیلی وقت پیش تو اینترنت دیدم
http://www.entekhab.ir/fa/news/187067
بهتر بود مینوشتید کشور دوست و برادر عراق
از زمانی که داعش وارد عراق شد این کشور STM1 را از ایران خریداری میکنه بخاطره امنیت کشورش... جالبه هر STM1 در ایران به کاربر ها نزدیک به 40میلیون فروخته میشه درصورتی که هزینه خریداریش 27 میلیون هست در صورتی که در عراق 13میلیون به کاربر فروخته میشه!!!
اگر با هزینه انتقال هزینه کارمند ها حساب کنید و عوامل دیگر حساب کنید بازم این رقم خیلی زیاده...
بی ربطه ببخشید دیجیاتو لطفا به مطلب در مورد چگونگی ساخت چیپست ها بگذار
خیلی دلم می خواد بدانم این جعبه های سیاه کوچک جادویی چطور ساخته میشن؟؟
و این که در ایران هم به صورت آزمایشگاهی حد اقل ریز تراشه ساخته شده؟
فعلا برام کاربردی نداره !
البته شاید رفتم مرز نشین شدم برام کاربردی شد!!
راستی استور ویندوز 10 هم برای ایرانیان عزیز باز شد.. :D تبریک میگم.
من تست کردم نمیشه دانلود کرد.
خب استور بتا هست نمیشه دانلود کرد..
قبلاً استور اصلاً باز نمیشد
دوستان برین رای بدین که این هم درست بشه
https://windows.uservoice.com/forums/265757-windows-feature-suggestions/suggestions/6577197-cortana-with-persian-language-support
گناهه افرادی که از کشور دوست و همسایه میان با مشکل مواجه بشن :)