ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

15 بنای تاریخی اروپا که هیچگاه اجازه ورود به آنها را نمی یابید

مت امیت، یک عکاس بریتانیایی است که سه سال از عمر خود را صرف عکاسی از ساختمان های متروکه، کارخانه های فراموش شده، کتابخانه های مخروبه و تأسیسات صنعتی بلا استفاده در اروپا کرده است. ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۲۱:۰۰

مت امیت، یک عکاس بریتانیایی است که سه سال از عمر خود را صرف عکاسی از ساختمان های متروکه، کارخانه های فراموش شده، کتابخانه های مخروبه و تأسیسات صنعتی بلا استفاده در اروپا کرده است.

در  ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید تا با 15 ساختمان عجیبی که هیچگاه اجازه ورود به داخلشان را نمی یابید آشنا شوید.

مت می گوید، این عکس ها تاریخ را در خود دارند. وی به عنوان نمونه به تأسیسات تولید موتور جت اشاره می کند: «این کارخانه مخروبه، بیشترین تعداد از موتورهای جت های جنگنده انگلستان را در سال های اخیر تولید کرده است و عناوینی چون تورنادو، بمب افکن Vulcan، Typhoon Eurofighter و Concord را در کارخانه خود دارد.

امیت در این ماجراجویی به بلژیک، لوکزامبورگ، فرانسه و انگلستان سفر کرده و از 60 تا 70 منقطه مختلف در این کشورها عکس گرفته است. او در یک جامعه هنری متشکل از 1000 عکاس عضویت دارد که از این مناطق متروکه مراقبت می کنند تا مبادا مورد هجوم خرابکاران و گرافیتی دوستان قرار گیرند و نسل های آینده نیز شانس دیدن آنها را داشته باشند.

و در واقع نکته ای که در این تجربه جالب نهفته هم همین است: عکاسی برای آیندگان. او می گوید: از نظر من، اهمیت چنین بناهایی به مراتب بیشتر از میراث هایی چون اهرام مصر است. دیگران هیچگاه به این ساختمان های متروکه به چشم جاذبه های توریستی نگاه نمی کنند اما باید بدانند که جوی کاملا متفاوت در این بناها حکم فرماست.

نیروگاه های برق، محیط های صنعتی وسیعی هستند که به خاطر سکوت مطلقی که در آنها حکم فرماست مورد توجه امیت قرار گرفته اند.

سکوی بالایی یک برج خنک کننده در بلژیک
سکوی بالایی یک برج خنک کننده در بلژیک
Vastness
نمای داخلی یک برج خنک کننده دیگر در بلژیک
یک نیروگاه تولید برق متروکه در لوکزامبورگ
یک نیروگاه تولید برق متروکه در لوکزامبورگ
دکمه هایی که روی این میز کنترل مشاهده می کنید در ساختمانی پیدا شدند که برای تست موتورهای توربینی مورد استفاده قرار می گرفت
دکمه هایی که روی این میز کنترل مشاهده می کنید در ساختمانی پیدا شدند که برای تست موتورهای توربینی مورد استفاده قرار می گرفت
Condensing-Pond
نمایی از یک حوضچه متراکم کننده در یکی از برج های خنک کننده واقع در بلژیک

 

Abandoned-farm-Kitchen
همه عکس های امیت به سایت های صنعتی مربوط نمی شوند. او می گوید عکس هایی مانند این که از آشپزخانه مزرعه ای در لوکزامبورگ گرفته شده نسبت به مابقی تصاویر طرفداران بیشتری دارند.

 

Historic-Trading-House
یک مرکز تجاری تاریخی در بلژیک

 

فضای داخلی تأسیسات ملی توربین گازی در انگلستان که نمونه های اولیه موتورهای جت در داخل آن طراحی و ساخته می شده است.
فضای داخلی تأسیسات ملی توربین گازی در انگلستان که نمونه های اولیه موتورهای جت در داخل آن طراحی و ساخته می شده است.
دانشگاهی قدیمی در انگلستان
دانشگاهی قدیمی در انگلستان
این کره راداری در یکی از مناطق حاشیه ای بلژیک واقع شده و زمانی مقر شنود ارتش آن کشور بوده است
این کره راداری در یکی از مناطق حاشیه ای بلژیک واقع شده و زمانی مقر شنود ارتش آن کشور بوده است
این مدرسه قدیمی در بلژیک، یکی از بناهایی است که دیگر وجود خارجی ندارد و به همین خاطر است که امیت می گوید این تصاویر را برای آیندگان ثبت می کند: تا ساختمان ها و تأنسیساتی که روزی نابود خواهند شد را در تاریخ ثبت نماید.
این مدرسه قدیمی در بلژیک، یکی از بناهایی است که دیگر وجود خارجی ندارد و به همین خاطر است که امیت می گوید این تصاویر را برای آیندگان ثبت می کند: تا ساختمان ها و تأنسیساتی که روزی نابود خواهند شد را ببینند.
Subterranean-Cistern-660x495
یک مخزن زیرزمینی در لندن

 

نازل جت و دیواره فشار در یکی از اتاق های تست تأسیسات ملی توربین گازی. امیت می گوید این همان جایی است که موتورها در ارتفاعات و سرعت شبیه سازی شده تست می شدند.
نازل جت و دیواره فشار در یکی از اتاق های تست تأسیسات ملی توربین گازی. امیت می گوید این همان جایی است که موتورها در ارتفاعات و سرعت های شبیه سازی شده تست می شدند.
نمایی از ایستگاه آب و فاضلاب دوران ویکتوریا در شرق لندن
نمایی از ایستگاه آب و فاضلاب دوران ویکتوریا در شرق لندن
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (17 مورد)
  • mohammadmj
    mohammadmj | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    یاد فیلم های علمی تخیلی افتادم .................

  • حامی اندروید (محمدامین)
    حامی اندروید (محمدامین) | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    همه دنیا یه طرف , بلژیک یه طرف !

  • TROOL
    TROOL | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    خوشگله

  • depeche mode
    depeche mode | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    من معذرت میخوام که اسپم میدم امروز
    اما این اقا حامد نمیدونم با چه اساسی داره این حرفارو میزنه.
    دوست عزیز . اقای حامد
    حد اقل جوابی برام بنویس که احساس کنم یکمی از نوشته هام رو خوندی.
    باعث میشی یه جواب رو صد بار پشت سر هم بهت بدم
    شما مهندس الکترونیک هستی؟ یا توی شرکت اچ تی سی کار میکنی که میگی وجود امپلی فایر و بلندگو عذر موجهی برای افزایش حاشیه نیست؟
    بنظر من هست. چون صد برابر ایفون صداش با کیفیت تر هست.
    میگی بخاطر ارم اون حاشیه وجود داره!! اخه بنظرت منطقیه این حرفت؟ بمن جواب نده. در موردش فکر کن.
    در ضمن وجود حاشیه باعث بهتر شدن استفاده از سه دکمه اصلی پایینی گوشی میشه.
    امروزه دیگه امکانات اونقدر زیاد هست که باعث میشه با تمام گوشی ها تجربه کار داشته باشیم و بنظر من g3 یک قدم از لحاظ اورگونومی و زیبایی از اچ تی سی وان ام 87 و 9 عقب تره.

  • Sohfalp560
    Sohfalp560 | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    خونه دوران بچگیام رو همین چندوقت پیش کوبیدن!!! دارن میسازن که درست‌حسابی‌تر توش زندگی کنن!! ولی تمام همسایه‌های قدیمی که جزو خانوادم شده بودن دیگه نیستن اونجا و اون روح و صمیمیتِ اونجا کشته شد!! و فقط برام چندتا عکس و خاطره موند... الان هیچکدوم از همسایه‌های الانم رو نمیشناسم.

  • s 47 27
    s 47 27 | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    حالا اومدیم رفتیم اونجا . چی کار باید بکنیم مثلا چی بود فقط مرکز تجاری خوب بود

  • Sohfalp560
    Sohfalp560 | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    خونه دوران بچگیام رو همین چندوقت پیش کوبیدن!!! دارن میسازن که درست‌حسابی‌تر توش زندگی کنن!! ولی تمام همسایه‌های قدیمی که جزو خانوادم شده بودن (حتی دخترای همسایه که حکم عروسکهاشون رو داشتم) دیگه نیستن اونجا و اون روح و صمیمیتِ اونجا کشته شد!! و فقط برام چندتا عکس و خاطره موند... الان هیچکدوم از همسایه‌های الانم رو نمیشناسم.

  • SAEED DASTMARD
    SAEED DASTMARD | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    من که عمرا بتونم به بلژیک برم این مکان ها که گفته شده هرگز نخواهم رفت :-(

    • عــــــامـــــــــر
      عــــــامـــــــــر | ۶ اسفند ۱۳۹۳

      شریکیم آقا
      بکشی دست روی تنهاییش ، بکشم دست از تو و دنیات ( خطاب به بلژیک )

      • SAEED DASTMARD
        SAEED DASTMARD | ۶ اسفند ۱۳۹۳

        آخ روزگار نامرد زین به پشتم کردی.

  • مرتضی توسلی
    مرتضی توسلی | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    عالی
    ممنون¡!!

  • عــــــامـــــــــر
    عــــــامـــــــــر | ۶ اسفند ۱۳۹۳

    وقتی چیزهایی که نیست رو نگاه میکنید یه جوری دلت میگیره ، مثلا اون مدرسه مه الان وجود خارجی نداشت واقعا بزای افرادی که توش درس خوندن یه حس خوبه دوباره دیدنش اما وقتی به نبودنش فکر میکنن دلشون میگیره اما خب زندگی جریان داره یه روزی من هستم شاید فردا نباشم ، ممنون عالی بود خانم موسوی
    یه خسته نباشید جانانه بهتون میگم سرکار خانم واقعا خسته نباشید

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی