وقتی گجتی ساخته می شود که در آن از آخرین سخت افزارهای موجود بهره گرفته شده و بر روی بدنه اش نمایشگری با لبه های خمیده قرار دارد و کاربرش می تواند دنیایی از قابلیت های جدید را تجربه نماید، مسلماً هزینه های تولید و بر چسب قیمتی که برای آن در نظر گرفته می شود ارزان نخواهد بود.
در همین راستا وب سایت ArsTechnica که مدعی است به دو کهکشانی جدید سامسونگ یعنی گلکسی S6 و S6 اج دسترسی داشته و در مورد آنها اطلاعات زیادی دارد در گزارشی می نویسد قیمت رده بالاترین مدل این دو محصول در حدود ۱۰۰۰ دلار باشد.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
ArsTechnica آورده که نسخه ی ۱۲۸ گیگابایتی گلکسی S6 اج ۱۰۴۹ یورو (۱۱۹۱ دلار) قیمت خواهد داشت، در حالیکه همین نسخه از S6 استاندارد قیمتش برابر با ۹۴۹ یورو (۱۰۷۷ دلار) خواهد بود.
نسخه ی استاندارد (گلکسی S6 معمولی) با حافظه های ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی هم به ترتیب قیمتش به ۷۴۹ یورو (۸۵۰ دلار) و ۸۴۹ یورو (۹۶۴ دلار) خواهد رسید و دیگر نسخه های اج از نظر فضای ذخیره سازی نیز تفاوت قیمتی ۱۰۰ دلاری را شامل می شوند.
ناگفته نماند پیش بینی قیمت یک محصول مانند تلفن های هوشمند گلکسی سامسونگ کار بسیار دشوار و پیچیده ای است، زیرا قیمت می تواند بر حسب منطقه ی عرضه و مالیات در نظر گرفته شده در آن منطقه دچار تغییراتی شود. اما با وجود این تفاسیر از دید کارشناسان پیش بینی قیمت ۸۴۹ یورویی برای نسخه ی ۳۲ گیگابایتی S6 اج با توجه به تکنولوژی ساخت آن و توانایی ها و سخت افزارهایش تا حدی منطقی به نظر می رسد.
منبع یاد شده در گزارش خود همچنین یادآور گشته که سامسونگ به خاطر مواجه با دشواری هایی که در پروسه ی تولید نمایشگرهای خمیده وجود دارد، طبق انتظارات تعداد کمتری S6 اج را تولید خواهد کرد و بر اساس اطلاعات رسیده یک سوم گلکسی S6 های ساخته شده از این نوع نمایشگر بهره مند خواهند گشت یا در واقع پسوند اج را یدک خواهند کشید.
جزئیات سیاست کره ای ها در رابطه با نحوه ی ارائه ی دو نسخه از یک پرچمدار هنوز دقیقاً مشخص نیست و کسی نمی داند عاقبت این سیاست چه خواهد بود، شاید نتیجه اش همانند S5 به گزارشی ناخوشایند از موجودی باقی مانده در انبارها ختم شود و یا شاید همانند نکسوس ۶ گوگل، اهالی سامسونگ نیز با تقاضاهای انبوه و کسری موجودی روبرو شوند.
تیم بازاریابی چشم بادامی ها تمرکز اصلی خودش را در روزهای پیش از معرفی محصول نهایی بیشتر معطوف نسخه ی دارای نمایشگر خمیده کرده، در همین حین آنها از پتانسیل اپراتورهای مخابراتی و حجم انبوه کاربرانشان نیز بهره گرفته اند تا جنجال رسانه ای بیشتری پدید آورده و همه ی حواس ها را معطوف خود نمایند. ولی باید دید بازاری که گفته می شود طی سه ماهه ی پایانی ۲۰۱۴ تنها ۱۱ درصد سودش به چندین تولید کننده اندرویدی تعلق یافته با آمدن یک پرچمدار تازه می تواند تغییر رویه دهد و یا خیر.
نظر شما چیست و فکر می کنید سامسونگ با اتخاذ چنین سیاستی در رابطه با قیمت گذاری گلکسی S6 و عرضه ی آن در دو نسخه چقدر می تواند شانس موفقیت داشته باشد؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

واسا
یک نکته به طرفداران و غیرطرفداران سامسونگ...
خبر ها وتحلیل های دیجیاتو هیچ تاثیری بر میزان فروش و موفقیت یا عدم موفقیت سامسونگ ندارد... پس خودتان را مورد آزار قرار ندهید!
همین تموم شد و رفت!
این کامنتو باید بزارن سر در سایت ( البته اپل و مایکروسافت رو هم اضافه کنن)
جزئیات سیاست کره ای ها در رابطه با نحوه ی ارائه ی دو نسخه از یک پرچمدار هنوز دقیقاً مشخص نیست ؟؟؟؟؟ چرا مشخص نیست ؟؟ دو تا مدل کاملن متفاوته سایزشون که تفاوت فقط نداره / مثلن من خودم عاشق note edge یکی شاید note معمولی رو دوست داشته باشه چه جور یه تلفن با دو تا سایز مختلف سیاستش کاملن مشخصه بعد این مشخص نیست ؟؟
میخواد تو گرونی هم با آیفون رقابت کنه!
:D
رقابت نه تقلید!
اخه شایعه شده بود اپل میخواد گوشیش رو گرون کنه ، سامسونگ از رو شایعه هم تقلید کرده :D
(بعضی تحلیلا از پهنا باید رفت تو حلق)
قیمت note edge داخل best buy هم 1200 دلاره و جالب تر اینجاست که موجودی تموم شده و استقبال ازش عالی بوده
تو تهران من دیروز پاساژ پایتخت قیمت گرفتم 2 میلیون و 670
تو سایت گوشی شاپ با گارانتی 2.475
دیجی 2.610
اینجور پیش بره تا 2 تومن هم میره
دیجی جون میشه آخر شبی از سامسونگ بکشی بیرون؟
تازه این موقعا معمولا دیوان میاد تو سایت...
اون بیاد که دیگه اینجا مکافاتیه
خوبه حلال زادس خودش اومده :D
آقا من تنهایی حریف دیوان نیستم ماشاالله سوار تراکتور شده همینطوره داره تر تر میکنه :(
نگران اون نباشید بیاد من خودم دهنشو آسفالت میکنم :D
راستی یکی بره به سامی بگه داری گوشی میزنی نه اولترابوک :))
با مکبوک اشتباه گرفته :|
جنبه ی یه شوخی ساده هم ندارید.
باور کنید دیجی واسه ثبت نام تو شرایط بذاره بالای 15 سال خیلیا واجد شرایط نیستن.
باور کنید
نه باوا
اولش گرونه بعدش شدید افت میکنه
یه تبریک دیگه به دیجیاتو ، خیلی برام جالبه دو روز پیش 8 تا برنامه از پروژه گاراژ مایکروسافت اومده برای ویندوز و وین فون و اندرویید بعد نکته جالب اینجاست که فقط برنامه اندرویید پوشش داده شد داخل سایت ، این دلیلی که من و بقیه می گیم دیجیاتو عدالت خبری نداره ، دیگه قضاوت با شما و خودشون / اینم لیست برنامه های ویندوز فون و ویندوز که معرفیش کردن اون برنامه که چند وقت پیش شایعه گذاشتن توی خود دیجیاتو هم جزوشه
http://www.microsoft.com/en-us/garage/#garage-workbench
میشه لینک بدی که بقیه سایت ها اون ۷ تای دیگه رو پوشش داده باشن .چون فون ارنا و جی اس ام ارنا که پوشش نداده بودن. سایت های ایرانی هم فکر نکنم پوشش داده باشن.
اخبار سامسونگ و اپل رو از چه سایت هایی پوشش می دن ، Sam mobileو 9to5mac اخبار مایکروسافت ؟؟ the verge و business insider خوب حرف من اینه که پوششون رو بزارن روی windows central و win beta و ... خوب این خیلی مسخره است اخبار مایکروسافت برای پلتفرم های خودش رو پوشش نده خوب این به نظرت چی معنی می ده مثلن فرض کن نرم افزار سونی برای سامسونگ رو بگن اما برای تلفن های خودش رو نه / افیس تاچ واسه ویندوز چی ؟؟؟
اولا که دیجیاتو هیچ کدوم از نرم افزار های سونی رو پوشش نداد.چه جدیداشون چه اونایی که اپدیت شدن.بعدم این تشخیص نویسنده ها هست که چه خبری رو از کجا پوشش بدن.مثل اینکه من بگم چرا خبرای سونی رو بجای xperiablog از the verge پوشش میدید. بعدم اهمیت یه خبر مهمه اگر این خبر که شما گفتی رو همه سایت ها بغیر از دیجیاتو پوشش میداد یه چیزی اما هیچ سایت ایرانی هنوز اینو پوشش نداده.
مهندس هیچ کدوم از سایت های ایرانی این کیبورد برای excel رو پوشش نداده منم می گم یا کلی پوشش بدن یا کلن ندن نه اینکه بیان ذهنیت بقیه رو خراب کن نسبت به سیاست کاری یه شرکت / بعدش هم گفتم قرار بود دیجیاتو بهترین وبسایت فارسی باشه حالا من و بقیه اینا رو می گیم کن بشن بهترین اما انگار خودشون دوست ندارن بشن / در ضمن خود دیجیاتو چند وقت پیش یه مقاله گذاشت که نوشته بود سایت ها چه افکار متعصبانه ای نسبت به مایکروسافت داشتن یادته که اون مقاله ؟؟ پس بهترین کار اینه که اخبارش رو از منبع های درستش پوشش بدن
در ضمن اگه یادت باشه دیجیاتو قرار بود بهترین منبع اخبار توی بقیه وبسایت ها بود ، برای همین انتظارات ازش بیشتره و البته سایت های دیگه یا کلش رو گفتن یا اصلن نگفتن و باعث چی می شه ؟؟ باعث این می شه که طرف فردا بیاد بگه اره مایکروسافت به کاربرای خودش اهمیت نمی ده و ... باعث نااگاهی می شه
اولا دیجیاتو به هیچ عنوان بهترین سایت خبری ایرانی نیست. نصف خبرای سامسونگ و اچ تی سی و سونی رو نمیزاره. نصف لو رفتن ها رو هم پوشش نمیده.
اون کاربرایی هم که برای پیگیری اخبار تکنولوژی فقط بیان دیجیاتو احمق بتمام معناست چون از نصف خبرا مطلع نمیشه. خب توی این خبرای پوشش داده نشده چند تا خبر مایکروسافت هم هست
البته شما انتظار داری کوچکترین خبر های مایکروسافت هم پوشش داده شه.از تبلیغ های مایکروسافت بگیر تا ........
من برم بخوابم شب بخیرت
الکی جو گیر نشو من نمی گم تمام اخبارش رو بگن و ... تمام حرفم اینه که اخبار رو نصفه و نیمه نزارن یا کل پروژه های گاراژ رو بگن یا اصلن نگن ، همین و بس حالا دوست داری بخوابی یا ... به خودت مربوطه
حالا خوب شد گفتی تبلیغات ، اخرین تبلیغ محصولان مایکروسافت کی بود ؟؟ چند ماه پیش که داخلش ایپد حضور داشت ، الان چی ؟؟ هیچی به هیچی کلی تبلیغ از ویندوز و سرفیس اومده اما خبری نیست ، حالا چند بار این تیتر رو داخل دیجیاتو دیدی ؟ تماشا کنید : دو تبلیغ جدید اپل برای ایفون یا برای مثال قضیه اسکار تبلیغ اپل مهم بود اما 20 تا پیشبینی درست کورتانا نه
ساعت رو دیدی؟میخوام بخوابم هم باور نداری؟ عجبا! من نمیدونم کی پفته که باید همه خبر های گاراز رو پوشش بدن. نویسنده خودش تصمیم میپیره اونی که دوست داره رو پوشش بده.شما که نمیتونی زور بگی که همشو پوشش بده. در مورد تبلیغ هم من تو همون پست هم انتقاد کرده بودم که چرا فقط تبلیغ اپل رو گذاشتید.
سایت پوشش خبر های مایکی رو بیخیال شده چون میدونه شما پوشش میدی! :))
دمت گرم ترکیدم بخدا =))
مانی قاسمی پیش خودش گفته چرا وقتمون را برای مایکی بزاریم دیوان میاد خبرارو میده پس ما بریم جای دیگه
همش میگن خبراز اپل میزاره
یادشونرفته چقدر خبر از مایکی گذاشت و همین چند روزه چقدر از سامی
رفتم مشهد دعا کردم برای دیوان اما مثل اینکه مشکلش حاده خوب نمیشه :(
یکی از نقاط مثبت سامسونگ همین قیمت معقولانه ترش نسب به رقبا (تو ایران رو میگم) بود باتحلی هم که قبلا گذاشتین این امر ثابت شده قیمت خیلی تندی براش انتخاب کردن
جوری تیتر زدید فکر کردم قیمت پایش اینه!
فکر نکنم در مورد اس۶ معمولی درست باشه اما قیمت اج احتمالا همینه