مک بوک جدید اپل؛ نوت بوکی برای زمان حال یا فرستاده ای از آینده؟
بسیاری معتقد هستند که MacBook Air، بهتری کامپیوتر شخصی ساخته شده تا به حال است. زمانی که این محصول در سال ۲۰۱۰ دست خوش تغییرات اندکی شد، با نگاهی به آن، گویی ورقه ای از آلمینویم ...
بسیاری معتقد هستند که MacBook Air، بهتری کامپیوتر شخصی ساخته شده تا به حال است. زمانی که این محصول در سال ۲۰۱۰ دست خوش تغییرات اندکی شد، با نگاهی به آن، گویی ورقه ای از آلمینویم با مهارت کامل و با نازکی فوق العاده ای برش خورده، سپس به شکل جادویی، به آن قدرت انجام امور «کامپیوتری» بخشیده شده است. همه چیز در خصوص Air، بی نظیر است؛ از کیبورد بی همتا تا ترکپد و حتی عمر باتری بی رقیبش.
روز گذشته، اپل مانند قهرمانی که پس از سال ها موفق می شود تا رکورد خود را جا به جا کند، موفق شد تا محصولی را معرفی کند که حتی از Air هم بهتر است.
مک بوک جدید از ایر ۱۱ اینچ سبک تر و نازک تر بوده اما رزولوشن تصویر بسیار بهتری دارد؛ معمولا هر دوی این تغییرات باعث می گردند تا عمر باتری به شدت قربانی شود اما اپل همچنان وعده ی محصولی را می دهد که یک روز کاری را با کاربرش سپری خواهد کرد.
روی کاغذ، همه چیز برتر است، از طراحی هوشمندانه ی این محصول گرفته تا ترکپد جدید با تکنولوژی Force Touch و همین طور تعادل میان سایز نمایشگر مک بوک ایر ۱۱ و ۱۳ اینچ؛ اما، در هر حال مک بوک جدید محدودیت هایی هم دارد. محدودیت هایی که شاید در نگاه اول اجازه ندهد تا تاج را از سر Air برداشته و بر سر MacBook جدید بگذاریم. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
اجازه دهید مزیت ها و معیاب مک بوک جدید را با چند لپ تاپ دیگر مقایسه کنیم. ابتدا بیایید به سراغ محصول لنوو به نام ThinkPad X240 برویم؛ این لپ تاپ با سایز ۱۲.۵ اینچ خود، محصولی به شدت قابل حمل بوده و از کیبورد بسیار خوبی نیز بهره می گیرد؛ با این حال، انقدر عالی طراحی شده که اندازه و ورزنش تقریبا هم اندازه با یک تبلت است.
از سوی دیگر Dell XPS 13 نیز از مشخصاتی تقریبا مشابه مک بوک جدید بهره می برد و گویی هر دو محصول توانسته اند سایز درست و اندازه دقیق مورد نیاز کاربران در زمینه کامپیوتر های قابل حمل را به دست آورند.
در این میان لنوو Yoga 3 Pro نیز نباید از یاد رود؛ این محصول به شدت زیباست و از بدنه ای بسیار نازک و نمایشگری بسیار با کیفیت بهره می گیرد. قلب تپنده ی هر دو محصول پردازنده ی اینتل با کد Core M بوده که البته باعث می گردد تا سازندگان بتوانند محصولاتی به این نازکی را تولید کنند؛ این پردازنده نیازی به فن ندارد و مک بوک جدید نیز اولین لپ تاپ بدون فن از سوی شرکت اپل است.
تا اینجای کار همه چیز خوب به نظر می رسد اما تجربه ی کاربری بسیاری از افراد با Yoga 3 Pro نشان دهنده این موضوع است که این پردازنده حتی برای امور ساده ای نظیر وب گردی نیز، دست و پا می زند.
کامپیوترهای همراه اپل با سیستم عامل OS X، همواره توانسته اند از رقبای ویندوزی خود عمر بسیار بیشتری را تجربه نمایند اما این بار اینتل آمده تا به قول خودش با پردازنده ی Core M، انقلابی به راه بیاندازد. باید در نظر داشت که زمانی می توان گفت اینتل به موفقیت رسیده که در کنار قدرت بالا، مصرف پایین را نیز عرضه کند، قدرت پردازنده ی Core M صرفا در حد یک پردازنده ی موبایل است. پردازنده ی گرافیکی HD Graphics 5300 از اینتل نیز وظیفه پشتیبانی از یک نمایشگر با رزولوشن ۲۳۰۴ در ۱۴۴۰ پیکسلی را دارد و باید دید در عمل، چگونه پاسخگو خواهد بود. آیا می توان گفت این لپ تاپ از آینده آمده یا باید به انتظار نسل دوم و ارتقا یافته اش نشست؟
بسیاری اعتقاد دارند مک بوک جدید در نهایت کاربران زیادی را شیفته ی خود خواهد کرد و نیاز های تعداد زیادی از آنها در همین نسل اول نیز پاسخ گفته؛ پردازنده ی بدون فن، رزولوشن تصویر بالا، وزن پایین، نازک بودن و همچنین عمر باتری مناسب، مواردی نیستند که بتوان به راحتی آنها را در هر لپ تاپی پیدا کرد.
اپل با اشتیاق خاصی، پورت USB Type-C را در آغوش کشیده و جدا از همین یک پورت، صرفا یک جک هدفون را می توان بر روی بدنه ی آن مشاهده کرد. این اتصال USB Type-C تقریبا همه چیز را در دل خود پنهان کرده است و با اتصال یک دانگل گران قیمت (که صدای کاربران را در آورده) می توان از آن به عنوان پورت اینترنت، HDMI و کارت خوان SD و البته اتصال عادی USB استفاده کرد.
اپل و اینتل آینده ی کاملا بی سیم را متصور هستند؛ کاربران در آینده تصاویر دوربین های خود را توسط وایرلس به ابزارهای دیگرشان خواهند فرستاد، اما برای زمان حال، چندان نمی توان روی این قابلیت ها حساب باز کرد. باور نداریم که یک لپ تاپ «امروزی» بتواند دور کارت خوان SD را نیز خط بکشد.
مک بوک جدید و XPS 13 از Dell، هر دو از آینده آمده و طراحی امروزی ندارند. تبلت ها روزی که از راه رسیدند، قرار شد تا محصولاتی قابل حمل تر از لپ تاپ ها باشند اما با ارتقا هایی که در زمینه ی نوت بوک ها شاهد هستیم، می توان گفت دیگر آینده ای برای تبلت ها باقی نخواهد ماند و لپ تاپ ها، در ناباوری بسیاری، برنده ی این کارزار خواهند شد.
اولین نسل مک بوک جدید، برای افرادی که شیفته ی طراحی های زیبا و رنگ طلایی و در کنار آن، کارایی و نازکی هستند، انتخابی عالیست اما برای بسیاری از ما، نسل بعدی این مک بوک احتمالا انتخابی بسیار جذاب تر و عاقلانه تر خواهد بود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

یه نکتهی جالب!
توی مشخصاتش نوشته شده دارای دوربین با کیفیت ۴۸۰ پی!
یعنی کمتر از ۷۲۰ پی لپتاپای دیگهی اپل!
واقعا چرا؟! خیلی عجیبه...
باز مقاله های جهت داره این اقا شروع شد، باشه از ایندس بیخیال!!!
79دلار مگه سر گردنست
یکی از مزایای اپل گرون بودنش هست
اگه بخوام اینو بخرم خوب کروم بوک میخرم.. خیلی هم از این بهتره
اپلیاتووووو
مقایسه قرن رو کردی :)
این دیگه تهش بود!
دومین سیستم عامل پرکاربر دنیا رو با لپ تاپی که فقط یه مرورگره مقایسه میکنی؟!
کروم!
بابا شما ها خیلی باحالین.. کروم بوک شد یه لپتاپ که فقط مرور گر داره؟
اصلا کروم بوک تا حالا از نزدیک دیدی؟ خخخخخ.. من دیگه حرفی ندارم...خخخخخخخ
به نظر من فقط یک نسخه ارتقاع یافته نسل قبلی بود و همین الانش هم این باید با سرفیس رقابت کنه
قبل از منفی دادن یکم گوش کنید
من خودم مک داشتم و الان هیچ کدوم اینهارو ندارم ولی براتون دلیل میارم که سرفیس در بعضی موارد بیشتر می ارزه
1- سرفیس دارای همین رزولوشن هستش
2- دارای پورت های بیشتریه
3- از همه مهمتر دارای یک صفحه لمسیه
4- قلم داره که یک مزیت به حساب میاد
5- از نسل قبلی مک نازک تر هستش
6-با یک محصول کاملا متفاوت روبرو هستید چرا که این محصول از خانواده تبلت ها به دنیا اومده ولی تنه به تنه الترابوک ها و لپ تاب ها میزنه
و در اخر به نظر من باز هم به سلیقه فرد و نیازهاش بر می گرده
یکی هم من واست اضافه میکنم - قیمت - که قکر کنم سرفیس ۵۰۰ دلاری کمتر هست. ولی چیزی که خیلی از مردم نمیبینند «نرم افزار» هست نه «سخت افزار». جدا از نوآوری های بزرگی که از نظر زیبایی شناختی و تحول های سخت افزاری که تو مک بوک جدید هست، شخصا حاضرم ۱۰۰۰ دلار اضافه بدم واسه OSX که مشکلات ویندوز رو نداشته باشم.
متاسفانه شماها یک مشکل دارید حتی خود ویندوزی ها چرا فقط خوبی های خودتون رو میبینید
عزیزم بزرگترین جامعه پلتفرمی مال ویندوزه تمامی امکانات اولش برای ویندوز هستش
بعدش مگه خبرها رو نخوندی آسیب پذیرترین سیستم عامل سیستم عامل اپل هستش
بعدش چرا همش فکر می کنید چون تو فیلم ها یا دست خبرنگارها مک هست پس همه مک دارن یا همه گرافیست ها با ای مک کار می کنن این نشون دهنده اینه که شما جز سیب چیز دیگه ای نمیبینید 92 درصد کامپیوترهای جهان ( لپ تاب پی سی سرور ) روشون ویندوز نصبه
مک هم پای ویندوز بیرون اومد ولی نتونست خودشو به ویندوز برسونه هر چقدر هم بگی چیز بدیه این مردم هستن که می گن چی بده چی خوبه
ولی ارزوم اینه که هیچ وقت تکنولوژی به دست اپل نیفته چون فقط اجازه میده ادم های لوکس و پولدار از تکنولوژی بهره ببرن
حداقل اپل در مقابل چیزی که میده متعهد عه.... میکروسافت هم همچین کم پول نمیگیره و در مقابل یه چیز آشغال میده... بسیار کثیف و بدرد نخور. من حاضرم هسته خالی لینوکس بدون ui رو سیستمم نصب باشه جا ویندوز.
والا ما از هر هکری شنیدم جا Microsoft میگن Microshit ینی انقد آشغاله و هر روز باگ های امنیتی بیشتری ازش کشف میشه چون ساختار مذخرفی داره... مک و لینوکس دوتاشون بر پایه یونیکسن که یکی از safe ترین سیستم عامل ها بوده و هست...
و من ندیدم تا حالا کسی از گرفتن مک پشیمون باشه... :|
فکر میکنم هم اکنون هم تکنولوژی دست اپل عه متاسفانه.
اصلا اپل چی داره؟؟؟
فقط کلاس ....... همین
تا حالا از نزدیک دیدش که در موردش نظر میدی؟ببین واستفاده کن بعد در موردش حرف بزن
اپل یه پلتفرم داره که همه آرزوشو دارند. همینکه مایکروسافت و گوگل دنبال پلتفرم سازی رفته اند نشون میده اپل چی داره.
شما متعصب جدید سایتی؟
خوبه، مایکروسافت که نماینده داشت، اپل هم پیدا کرد به لطف شما!
گوگل/لینوکس/اندروید؛ نبود؟!
منظورتو متوجه نمیشم. تعصب رو واسم معنا کن. از اون فوتبالیش مطمئنن نیستم.
آخه یهو خیلی عجیب شد، تا الان دیوان میومد از تک تک کارای مایکروسافت دفاع میکرد، الان شما همون کار دیوان رو داری واسه اپل انجام میدی!
اپل تو آنتن دهی فور اس گند زد. تو بدنه آیفون سیکس پلاس هم همینطور. امنیت آیکلودش فاجعه است و یه سری چیزایی که الان یادم نیست. ساعتش هم به نظر چیز به درد بخوری نمیاد. ایرانیا رو هم که به چیزش حساب نمیکنه (کلی مشکلات برای خرید نرم افزار و این چیزا دارم).
---
الان دیگه متعصب نیستم؟
ظاهر فقط واسه کلاس نیست، این طراحی باعث وزن فوق العاده کم مکبوک شده.
وقتی یه بار سرفیس پرو 1 رو دستت بگیری، مزیت سبک بودن رو میفهمی که چقدر مهمه.
عزیز دل
من سرفیس 2پرو دارم و روزی که گرفتم گرون ترین گجتی بود که تو نظرم بود و ازش راضی نیستم به نظرم سری مک بهتره و بعدم سرفیس هم برای استفاده باهاش باید کیبرد بخری تا بشه مث لپ تاپ در غیر این صورت فقط یک تبلت قویه.
با اینکه انقدر براش پول دادم ولی هنوزم لگ داره.
این ویندوز لگش و اندروید فورس کلوزش رو مخه.
(با اینکه خودم خیلی اندروید رو دوس دارم ولی ویندوز و نه زیاد)
اول یه نکته اینکه سرفیس پرو 2 محصول آنچنان خوبی نبود، وزن بالایی داشت، دوربین فاجعه، صفحه نمایش با سایز نامناسب واسه کار کردن با ویندوز.
اما اینکه شما میگی باید کیبورد اضافه بگیری، قیمت سرفیس با اون کیبرد دقیقا میشه مثل مکبوک ایر.
به نظرم عادلانس که یک کم لگ رو تحمل کنی، اما به دنیایی از انواع و اقسام برنامه ها و بازی ها دسترسی داشته باشی.
شما گفتی سرفیس پرو
ینی سرفیس 2پرو پایین تره؟؟
بعدشم قیمت سرفیس بالا تره عزیز
من بجای سرفیس میتونستم اینو بخرم
http://www.digikala.com/Product/DKP-6015/Apple-MacBook-Pro-With-Retina-Display-13-MGX82/%D8%A7%D9%BE%D9%84-%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D9%88%DA%A9-%D9%BE%D8%B1%D9%88-13-%D8%A7%D9%8A%D9%86%DA%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%B4-%D8%B1%D8%AA%D9%8A%D9%86%D8%A7-MGX82
البته لازم نبود 300 تومنم بابت کیبرد بدم.
داداش کامنت منو کامل اشتباه برداشت کردی، منم میگم سرفیس پرو 1 برخلاف مکبوک وزن خیلی زیادی داشت و کار کردن باهاش آزار دهنده بود.
الان دیدم پرو 2 هم وزنش خیلی تفاوت نکرده.
شما هم درست میگی
دیجیاتو همش طرف اپلی کاملا مشخصه
مثلا چرا خبر عرضه اندروید 5.1 برای نکسوزی ها رو نگفتی
اپلیاتو
اسم سایت رو بزار اپلیاتو
همه تلاششون رو دارن میکنن خاطره قشنگ نارنجی رو خط خطی کنن متاسفانه!
گفتی نارنجی اشکم دراومد
...............
واقعا! اشکم داره
نارنجی یه ستاره بود که از جمع شدن زره به زره مواد تشکیل شد اما دیجیاتو با انفجار یه ستاره دیگه بوجود اومد.
هر چقد هم تلاش کنه دیگه اون نمیشه
چون خودش داره میگه من از اختری که فرو افتاد برامدم پس دیگه
نباس دنبال اون اختر بزرگ بود
اون رفت.
.
پسر كو ندارد نشان از پدر
تو بيگانه خوانش مخوانش پسر
این "بسیاری" که همیشه اعتقاد دارند "همه چیز" اپل خوب است، کجان دقیقا؟
چه تخصصی دارن که آقای مستکین بار ها و بار ها تو مطلبش استناد کرده به این "بسیاری" ؟!
امروز صبح گفتم، این مکبوک شاید حتی زیباترین محصول معرفی شده از اپل باشه.
ولی خب، تو کارایی همه چیز تموم نیست.
این واقعا خنده داره که محصول رو بخری که تگ خورده 1000 دلار، بعد برای استفاده از پیش پا افتاده ترین قابلیت ها ، باید 80 دلار دیگه از جیب مبارک بدی!
مقایسه ها هم فقط اسمش مقایسه بود، اول چند تا محصول اسم برده شد، بعد فقط تو دو خط به مشکلات لپ تاپ لنووو پرداخته شد!
استیون جان من یه جا دیگه هم یه همچین پستی به شما داده بودم الانم میدنم.
من خواهش میکنم دست از این ترول بازی ها و نظر دادن درباره اپل وردار.
خواهش میکنم شما کاریت با اپل نباشه.
من از روزیای اول که این سایت جای نارنجی اومد توش عضو بودم و همیشه نظرات کور کورانه و متعصبانه و ترول وارانتون شما اعصابم میریزه بهم.
اگه با آقای مستکین مشکلی داری میتونی به آقای مانی قاسمی ای میل بدی.
تورو خدا تو کامنتای اپل در این باره چیزی ننویس . تمام نظراتت درباره برند مورد علاقت سامسونگ و برند اپل کورکورانست و اگه کسی مخالف نظر شما رو داشته باشه بهش خیلی راحت توهین میکنی.
یه فایل دارم از نارنجی که چطوری ترول نشویم. یه خرده دیگه شما پیش بری اونو برات میزارم تا ببینی شما یه ترولی و شاید خودتو تغییر دادی.
در مورد مکبوک هم من میخواشتم یه مک بوک ایر بخرم تو خرداد ماه ولی اگه این سخت افزارش مثه بقیه سری کور ام باوشه(لپ تاپ ای دیگه) مجبورم ایر بگیرم.
من از رنگ خاکستری فضاییش خیلی خوشم اومد همرنگ گوشیمه.(خیلی دوس دارم سخت افزارشم خوب باشه)
برند مورد علاقه سامسونگ؟!
من کلا تو کل خونمون جز تلویزیون هیچ محصول دیگه ای از سامسونگ نداریم! حتی یخچال و ماشین لباسشویی!
این دوئل مسخره ای که امثال تو ، تو ذهنشون بین اپل و سامسونگ درست کردن کی تمومی داره خدا میدونه!
بهتره اون مقاله رو خودت حفظ کنی.
کامنتای من مشخصه، حتی سر کانسپت گلکسی اس 6 که خبرش اودمه بود کلی تیکه به سامی انداختم.
تو نارنجی هم اصلا عضو نبودم!فقط خواننده بودم. نمی دونم چی شد یهو حافظه تاریخیت گل کرد این وسط.
من نگفتم شما تو نارنجی بودی اینجا رو گفتم بعدم من هیچ دوئلی نمیبینم تمام شرکتا دارن سعی میکنن بهترین و بزنن.
ولی شما همیشه از اپل بد گفتی یعنی تو تمام پستای مربوط به اپل.
بعدم تو اینجا اون مقاله بدرد خیلی دوستان میخوره نه فقط شما ماکروسافت و اپل هم چنتا متعصب دارن.
(تعصب ینی اینکه چیزی که تو دوس داری کامل چیزی که دیگران دوس دارن یه آشغال(درباره تکنولوژی و برند البته اینطوریه))
من هیچوقت نگفتم یه آشغال داداش.
شما که انقدر خوب یادته، برو سابقه نظراتم رو بخون همین امروز صبح گفتم این مکبوک احتمالا زیباترین محصول تاریخ اپل باشه.
یا هنوزم میگم، هنوز که هنوزه هیچ اسمارت فونی به زیبایی آیفون 4s تولید نشده.
ولی اینا دلیل نمیشه یه محصول همه چی تموم باشه.
ایکه یه محصول 1300 دلاری یه پورت اضافه نداشته باشه، جز ایراد چیز دیگه ای نمیشه بهش گفت، مشکل من با اون عده ایه که میان از (به معنای واقعی) تک تک کارای اپل دفاع میکنن.
خریدن یه اداپتور اضافه به هر قیمتی واسه وصل کردن کابل شبکه یا hdmi به "لپ تاپ" یه توهینه!
ولی برعکس از صبح تا حالا مستر مستکین بکوب داره در مدح و ستایش اپل مینویسه، به بقیه هم فرصت نمیده.
راستی یه لینک گذاشتی از دیجی کالا، گفتی اون از سرفیس بهتره!
وزن این مکبوم 1.5 کیلوگرمه و سرفیس 3 700 گرم!
شارژ دهی این از سرفیس 3 کمتره!
در ضمن بازم قیمت این مکبوک از سرفیس پرو 3 (همراه با کیبورد 256 گیگ) بیشتره.
من قبول دارم خرید شارژر جدا توهینه ولی فکر نمیکنم واقعا اینطوری باوشه چون هنوز آنباکسش نیومده که ببینیم چی به چیه بزار اومد بعد دربارش میحرفیم(من خودم صد در صد مخالف این کارم که شارژر جدا باوشه) با این حال که از یو اس بی سی خوشم اومد
من منظورم واسه موقعی بود که سرفیس 2پرو خریدم که میتونستم جاش اونو بگیرم.(سرفیس 3 چرو غولیه ماله خودش ولی باز هم به دلیل آپدیت نشدن بعد از دو یا سه سال و اینکه 2پرو دلم زده دیگه از سری سرفیس کلا کشیدم بیرون)
یه چیز دیگه من به این باور دارم که لپ تاپ های سری زد سونی بهتر از مک بوک هستن. اونا تنها لپ تاپی هستن که دیدم ویندوز دارن و لگ ندارن(من حتی ویندوز و لینکوس رو با همم نصب کردم بازم لگ نداشت)
یادش بخیر...
دوست عزیز
دادن پول بابت زحمتی که کمپانی کشیده برای خدمات جانبی کار بدی نیست ابدا.
منتهی میشه از این منظر بررسی کرد که ایا ارزش پولی که میدیم در مقابل خدماتی که میگیریم چقدره.
برای ما خنده داره چون تابحال به اندازه ارزش واقعی پول پرداخت نکردیم بابت خدمات
ارزش چه خدمتی؟!
دیگه تو دنیای امروزی پورت hdmi و ethernet و یو اس بی لوازم جانبی به حساب میان؟!
این چه خدمتیه ؟
1300 دلار بدیم، بعد یو اس بی نداشته باشه!
دوست عزیز اول پولشو بده بعد عصبانی شو
دلیل برای عصیانیتت من نمیبینم
در ضمن در ازای حذف کردن اونا سبکی و نازکی و زیبایی رو به ارمغان اورده .
راه های ارتباطی هم همونطور که در مطلب گفته شد رو به وایر لس هست
من حتی روی لب تاب ویندوزم هم zapya نصب کردم. فوق العاده سریع و راحت هم هست
بلاخره باید از یه جایی شروع کرد برای تحول دوست عزیز
اولین نفر هم صدای من در اومد در مورد دانگل
یکی نیست بهم بگه مگه تو تا پنج سال آینده پولشو داری که نگران دانگلشی
وقتی میری مک رو بخری کلی چیزای جانبی هم میبینی و میخری. من خودم یه پول عجیبی دادم فقط به کیف که سیف باشه. کسی که ۱۳۰۰ دلار میده به مک (پایین ترین قیمتش)، ۷۹ دلار فشاری بهش نمیاره.
پول دادن واسه چند تا قابلیت بدیهی که حتی لپ تاپ 700 تومنی ایسر هم داره، چه 10 دلار چه 80 دلار زور داره!
درسته طرف برای لپتاپ اینقدر پول داده و به نوعی ارزشش رو هم داره ولی این که یه پورت ساده با این قیمت به فروش برسه نامردیه و کاملا بی انصافیه
فقط اپل میتونه با اپل رقابت کنه همیشه فکر میکردم طراحی ایر بهترینه تو این چند سال هیچ شرکتی هم نتونست برسه به ایر و این اپل بود که از ایر بالاتر رفت