ساخت کاوشگر فضایی تیر و مهر به پایان رسید
هرچند که سازمان فضایی کشور طی یک سال و نیم گذشته، در گیر و دار تغییرات و تعویض متولی بوده است اما پژوهشگران کشورمان با نهایت توان خود در پروژه های فضایی فعال بوده و ...
هرچند که سازمان فضایی کشور طی یک سال و نیم گذشته، در گیر و دار تغییرات و تعویض متولی بوده است اما پژوهشگران کشورمان با نهایت توان خود در پروژه های فضایی فعال بوده و هر چند وقت یکبار خبرهای مسرت بخشی از دستاوردهایشان را منتشر نمودند.
سازمان فضایی کشور که چهارسال قبل از زیر مجموعه وزارت ارتباطات به تابعیت نهاد ریاست جمهوری درآمده بود زمستان امسال از بلاتکلیفی درآمده و باز به وزارت ارتباطات بازگشت. هیات دولت همچنین تصمیم گرفت، مرکز ملی فناوری فضایی تحت نظارت معاونت علمی ریاست جمهوری درآید.
حالا پس از دو بخش شدن متولی گری فناوری فضایی در کشور، معاون اجرایی پژوهشگاه هوا و فضای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ساخت کاوشگرهای تیر و مهر خبر داده است. وی در این رابطه گفت: آمادگی داریم تا این دو کاوشگر را به نهادهای متقاضی ارائه کنیم.
در ادامه همراه دیجیاتو بمانید.
محمد علی فارسی اضافه کرد: این دو کاوشگر قبلا به سفارش سازمان فضایی ساخته شده اند و اکنون باید دید با تغییرات ایجاد شده و دو بخش شدن سازمان، چه تصمیمی برای این دو کاوشگر در نظر گرفته می شود. وی اظهار کرد: پروژه ساخت کاوشگر از سال 83 در کشور آغاز شد که دو کاوشگر تیر و مهر، در تداوم این پروژه ساخته شدند.
معاون اجرایی پژوهشگاه هوا و فضا توضیح داد: این دو کاوشگر اکنون آماده هستند و هر نهادی که بخواهد، آمادگی داریم طی مدت یک تا دو ماه نمونه عملیاتی آنها را تحویل آنها دهیم.
ایران تاکنون 8 کاوشگر به فضا پرتاب کرده است که از این میان 6 پرتاب موفقیت آمیز بوده. پروژه کاوشگرها در راستای اعزام انسان به فضا اجرا می شود و قرار است تا در مرحله نهایی، کاوشگر تک سرنشین E1، یک انسان را به ارتفاع 12 هزار کیلومتری زمین برده و بازگرداند.
گفتنی است محمود واعظی پس از واگذاری سازمان فضایی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محسن بهرامی را به ریاست این سازمان منصوب کرد و وی روز سه شنبه در یک مراسم رسمی معارفه خواهد گردید. در ۴ سال گذشته سازمان فضایی ایران بدون ریاست و با قائم مقامی حمید فاضلی اداره می شد.
باید منتظر بود و دید، سازمان فضایی ایران پس از انتخاب بهرامی، سر و سامان خواهد گرفت و پروژه های بلاتکلیف مانند پژوهشگر های تیر و مهر به منزل مقصود می رسند یا خیر.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این عالیه.. ایران توی این چند سال واقعا تو فضا خیلی پیشرفت کرده..خیلی امیدوار کنندس..
چه عجب اسم ايراني انتخاب كردن !
نه جماران ، كرّار و . . .
کرار نه ولی جماران ایرانیه
پیشرفت در زمینه موشک و نانو و علم و ... بسیار عالیه و من هم تبریک میگم منتها دولت محترم اول یه فکری برای معاش مردم بکنن ! در کره شمالی هم موشک بالستیک میسازن منتها مردم از گشنگی علف میخورن !!! تمرکز روی زیرساخت ها بیشتر باشه بهتره !
بنده به عنوان یک شهروند عادی نظر میدم ، نه یک متخصص ! مشکلات اقتصادی داره مردم رو خرد میکنه .
رسم ادب حکم میکنه این دستاورد رو خدمت متخصصان عزیز روس مقیم ایران تبریک عرض کنم.
خیلی زشته برای همچین سایتی هنوز هیچ خبری از ویندوز 10 موبایل و قابلیت هاش حتی دو خط خبری چیزی نداده! جالبه اگه پای اپل وسط بود تا یه هفته ثانیه ب ثانیه خبر و بررسی میزاشتین. من کسیم ک از وقتی نارنجی بود تا الان سایت و نویسنده هاش جزوی از زندگیم هستن! اما چ کنیم ک کم لطفی میکنین!
اون دوتا ماموریت ناموفق رو چرا صداش رو در نیاوردن؟!!
رفتارشون کپی رفتار شوروی سابقه
سلام آریا برا نکسوس فورت اندروید ۵.۱ اومده؟؟؟؟؟
نه
به نظر میرسه قرار نیست اصلن برای 4 بیاد
:(
5.1 اومد :)
ما هنوز منتظر تایید اسممون هستیم و همچنین یه گزارش توپ از دفتر دیجیاتو
امیدوارم شاهد موفقیت بیشتر ایران تو فضا باشیم!
--------------------------------
2 ساعت !
3.5 گیگ !
یه حس عجیبی دارم !
ممنون جناب قاسمی نراقی خبر خوبی بود
به امید شنیدن خبرهای خوب بیشتر در این حوزه....
خوبه .
بازم میخوان میمون هوا کنن؟