پاسخ ال جی به رقبا؛ فناوری هایی که باعث برتری تلویزیون های Ultra HD می شوند
روز گذشته بیانیه ای خبری از جانب دفتر روابط عمومی سامسونگ در تهران منتشر نمودیم که در آن به خصوصیات با اهمیت تلویزیون های UHD اشاره شده بود. در بیانیه مذکور، کمپانی یاد شده دیگر رقیب ...
روز گذشته بیانیه ای خبری از جانب دفتر روابط عمومی سامسونگ در تهران منتشر نمودیم که در آن به خصوصیات با اهمیت تلویزیون های UHD اشاره شده بود. در بیانیه مذکور، کمپانی یاد شده دیگر رقیب هموطن خود و محصولات آن در این عرصه را مورد حمله قرار داده بود و ذکر می کرد که تلویزیون های UHD مجهز به تکنولوژی WRGB گزینه ی مناسبی برای خرید نیستند و کاربران باید در مورد تهیه آنها تجدید نظر نمایند
امروز، ال جی که محصولاتش از این تکنولوژی بهره می برند در مقام دفاع از خود برآمده و بیانیه خبری دیگری را ارسال نموده که اهمیت و کاربرد WRGB در تلویزیون های UHD را تشریح می کند.
از شما دعوت به عمل می آوریم تا این بیانیه خبری را مطالعه فرموده و همچنین نظر تان در مورد اینکه کدام تکنولوژی می تواند برتری داشته باشد را با ما و سایر کاربران دیجیاتو در میان بگذارید.
از زمان رونمایی از فناوری OLED به دنیا در سال 2012، شرکت الجی بابت برداشتن این گام بزرگ در نسل بعدی فناوری تلویزیون مورد تقدیر بوده است.
شرکت الجی مدلهای 4K OLED TV را امسال در نمایشگاه CES 2015 در لاسوگاس ارائه کرد که با تحسین فوقالعاده کارشناسان این حوزه مواجه شد به خصوص که این تلویزیون هم در حوزه کیفی – فناوری و هم در قسمت طراحی یک محصول کامل و پیشرو محسوب میشود، نکتهای که طبعاً رشکبرانگیز نیز خواهد بود. پس با توجه به فراگیر شدن فناوری بهروز 4K و نشر برخی اخبار ضد و نقیض در مورد آن شاید شناخت بهتر این تکنولوژی خالی از لطف نباشد.
با 24 میلیون سابپیکسل
تلویزیون4k یا همان UltraHD در واقع به تلویزیونی گفته میشود که تعداد پیکسلهای آن چهار برابر تلویزیونهای Full HD است، یعنی 3/8 میلیون پیکسل در صفحه. پس هر تلویزیون UltraHD الجی حدوداً دارای 24 میلیون سابپیکسل است.
تولید انبوه تلویزیونهای 4K پس از کسب مجوزها و تأییدیههای گوناگونی نظیر استاندارد VDE و INTERTEK آغاز شده است. همچنین، کسب جوایز متعدد در جشنوارههای مختلف تأکیدی بر کیفیت تولید تلویزیون UltraHD است. تلویزیون الجی به پردازشگر Upscaling مجهز است و در 6 مرحله تصاویر Full HD را به Ultra HD تبدیل میکند. جالب است بدانید این عمل در تلویزیونهای سایر برندها در 4 مرحله انجام میپذیرد و ال جی انحصاراً از این عملیات برای پردازش بهتر تصویر استفاده می کند.
رنگ سفید ، یک گام بلند به پیش
تمامی پیکسلهای این تلویزیون دارای چهار سابپیکسل به جای سه سابپیکسل هستند . بگذارید موضوع را سادهتر توضیح بدهیم؛ در حالی که تلویزیونهای جهان از سه رنگ سبز، قرمز و آبی استفاده میکنند این محصول چهار رنگ سبز، قرمز، آبی والبته سفید را مورد استفاده قرار میدهد.
با استفاده از سابپیکسل سفید، امکان ارائه رنگ مشکی کامل و کنتراست بینهایت وجود دارد که این مهم در سایر برندها به دلیل عدم توانایی ساخت OLEDدیده نمیشود. ضمناً ساخت تلویزیونOLED و اضافه کردن یک سابپیکسل سفید بسیار پرهزینه است اما شرکت الجی این تکنولوژی برتر را با قیمت بسیار مناسب و قابل رقابت در بازار ارائه کرده است.
اکنون تلویزیون OLED الجی با کیفیت Full HD به بازار ارائه شده است که در آینده نزدیک با کیفیتهای بالاتری همچونUltra HD وارد بازار ایران میگردد. در این صورت، تعداد پیکسلهای تلویزیون 3/8 مگا پیکسل خواهد بود. نکته مهمتر آنکه تعداد سابپیکسلهای این تلویزیون 33 میلیون خواهد بود که این بالاترین میزان سابپیکسل در بین تلویزیونهای موجود در بازار است.
فناوری WRGB یا همان چهار سابپیکسل منحصراً متعلق به تلویزیونهای OLED است و غیر از الجی شرکت دیگری هنوز موفق به دستیابی به فناوری OLED نشده است. همچنین، فناوری WRGB هنوز بر روی هیچ تلویزیون Ultra HD پیادهسازی نشده است و همگی مدلهای Ultra HD شرکت الجی و سایر برندها از فناوری سه سابپیکسل استفاده میکنند.
از OLED چه می دانید ؟
شرکت الجی علاوه بر پیشرو بودن در زمینه تلویزیونهای UltraHD، تنها شرکتی است که موفق به ساخت تلویزیون OLED نیز شده است که انقلابی در صنعت تلویزیون است. لازم به ذکر است که بسیاری از برندهای موجود در بازار تلاشهای زیادی را برای ساخت صفحه نمایش OLED با سایز بزرگ انجام دادهاند اما تاکنون موفق به تولید آن نشدهاند و نهایتا در سایز گوشیهای همراه از این تکنولوژی استفاده کردند. تلویزیونهای منحنی سایر برندها با فناوری قدیمی و همراه با فن خنککننده در پشت تلویزیون به بازار ارائه شدهاند.
وجه تمایز الجی با سایر برندها در این است که در تمامی فروشگاههای الجی کارتهای مخصوصی برای تشخیص پیکسل های تلویزیون Ultra HD با تلویزیون Full HD جهت استفاده مشتریان قرار داده شده است، که به طور کاملاً شفاف محک مناسبی برای اثبات چهار برابر بودن پیکسلهای تلویزیون Ultra HD نسبت به Full HD است.
بنابراین، تبلیغات سوء و بدون پشتوانه علمی بر اساس تقسیمبندی UltraHD واقعی و غیر واقعی به دور از واقعیت است. شایان ذکر است در آینده نزدیک تلویزیونهای OLED الجی با کیفیت بالاتری همچون UltraHD با ضمانت گلدیران به بازار عرضه خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تنها کمپانی تو دنیا که پنلش چهار رنگه شارپه اونهم با اضافه کردن رنگ زرد، پیکسل سفید تو رنگ تلوزیون تاثیری نداره که هیچ کیفیت رو هم پایین میاره تازه الجی ادعا داره کمپانی شارپ این فناوری و از ما گرفته (فقط برندهای زاپنی)
دفاعیه ال جی از اساس ایراد داره، برای کاهش هزینه تولید پیکسل هایی که فقط قادر به تولید طیف سفید خاکستری هستند رو قاطی ساب پیکسل های قرمز و سبز و آبی کرده که کاملا مشخص و بدیهی است که روی کیفیت تصویر تاثیر منفی میذاره. فرض کنید قراره یک تصویر یکدست قرمز نمایش داده بشه، اون پیکسل های سفید برای نمایش رنگ قرمز باید روشن باشند یا خاموش؟ اگه روشن باشند طیف سبز و آبی (رنگ سفید از ترکیب قرمز و سبز و آبی بوجود میاد) قاطی رنگ قرمز میشه و اگه خاموش باشند تو تصویر نقاط خالی مشکی بوجود میاد. در هر دو حالت کیفیت تصویر افت می کنه.
من یک تلویزیون LG مدل 47LW95000 دارم ، چهارساله خریدم ، الان بدون اینکه ضربه ای بخوره ویا هرعلت دیگر ، تصویرنداره و تعمیرکار مجازش برده میگه ماژولش (پنل) خراب شده و شرکت برای تعمیرش ،تازه با20% تخفیف دومیلیون تومان هزینه اعلام کرده ، آیا باتوجه به اینکه مشکل از تولید وکیفیت محصول بوده ، عادلانه است که من 80% خسارت رو بپردازم تازه باپرداخت دومیلیون تومان ، یک تلویزیون تعمیری اون هم با برند بی کیفیت LG داشته باشم ؟
شنیدن کی بود مانند دیدن....
من کاری به بقیه ندارم
نظر همه محترمه..
ولی خدایش خودم بعد از مدتها تحقیق ...تو یه فروشگاه بزرگ صوتی وتصویری یه طرف سامسونگ یه طرف ال جی ....هر کی میدید شفافیت تصویر ال جی به مراتب بیشر از سامسونگ بود. از دوستام واشناهام هم ال جی خریدن خیلی هم راضی هستند .
نمیگم سامسونگ خوب نیست ولی ال جی امروزه هم از لحاظ امکانات هم از لحاظ کیفیت خیلی جلو زده.....