کوالکام شهر فرنگ را به چین می آورد
دولت چین تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با صرف بودجه های هنگفت، تولید کنندگان داخلی چیپ را سر پا نگه دارد و بازار رقابت میان آنها را داغ تر کند. از آن ...
دولت چین تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با صرف بودجه های هنگفت، تولید کنندگان داخلی چیپ را سر پا نگه دارد و بازار رقابت میان آنها را داغ تر کند. از آن سو، شرکت های آمریکایی نظیر اینتل و کوالکام هم آستین ها را بالا زده اند و یکی پس از دیگری، شعبه های جدیدی را در سرزمین اژدهای سرخ می گشایند تا از این طریق هم به کسب و کار خود رونق بدهند و هم اینکه به شرکت های چینی کمک کنند تا محصولات خود را در خارج از خاک چین به فروش برسانند.
همانطور که احتمالا در خبرها خوانده اید، در سه ماهه آخر سال 2014، کوالکام با امید به متصل نمودن هوآوی، شیائومی و دیگر نام های نه چندان شناخته شده این سرزمین به بازارهای جهانی، شعبه جدید خود را در شنزن چین افتتاح کرد.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید.
اما همین شرکت های تولید کننده تلفن همراه که دل خوشی از شیوه قیمت گذاری کوالکام نداشتند عاقبت لب به گلایه گشوده و تصمیم گرقتند که در خاک کشور خودشان سرمایه گذاری کنند.
حالا حتی دولت چین هم مدعی شده که این شرکت آمریکایی قوانین آنتی تراست (این قوانین که در خاک ایالات متحده آمریکا به تصویب رسیده اند از شکل گیری کارتل ها جلوگیری کرده و در صورتی که الحاق شرکت ها و یا خریدشان رقابت را در بازار این کشور از میان ببرد با آن به مقابله می پردازند) را نقض کرده است و باید پاسخگو باشد.
از همین رو، این کمپانی تولید کننده چیپ تصمیم گرفت که به دریافت مبلغ 975 میلیون دلار از مشتریانش رضایت دهد و حتی حق امتیازی که بابت استفاده از چیپست هایش از شرکت های چینی دریافت کرده و از این طریق به فروش محصولات آنها در داخل خاک آن کشور کمک می کند را نیز پایین بیاورد.
حالا که کوالکام با مقامات دولتی چین به توافق رسیده، تمام تلاش خود را به کار گرفته تا نام خود را در این سرزمین بیش از هر زمان دیگری مطرح نمایید. این شرکت حتی اعلام کرده که برای کمک به استارتاپ های چینی حاضر است مبلغ 150 میلیون دلار را در این کشور سرمایه گذاری نماید و حتی همین چند وقت پیش یکی از مدیران عالی رتبه آن، همراه با برخی کاراکترهای کارتونی، به سطح یکی از خیابان های چین آمد تا به کودکان در مورد ایمنی عبور و مرور آموزش دهد.
با این حال، از زمانی که ادوارد اسنودن خبر داد که تجهیزات کامپیوتری وارد شده از خاک آمریکا قابلیت جاسوسی از شهروندان چینی را دارند، مقامات این کشور پهناور آسیایی همواره با دیده تردید به شرکت های آمریکایی فعال در حوزه فناوری می نگرند.
تلاش برای از میان بردن تصورات بد در مورد اعتبار شرکت های آمریکایی فعال در حوزه تکنولوژی کاری است بس دشوار اما این مساله برای شرکتی مانند کوالکام که به خاطر کم شدن حجم معاملاتش با سامسونگ کاهش قابل توجهی را در سودش تجربه کرده امری است حیاتی.
گفتنی است که نگرانی ها در مورد گرم شدن بیش از اندازه اسنپدراگون 810 باعث شد که سامسونگ، به استفاده از چیپ های بومی خود روی بیاورد و به جای محصولات کوالکام، از تراشه های داخلی اش در محصولات خود بهره بگیرد.
حالا کوالکام امید دارد برخی از شرکت های چینی را که از چیپست های اسنپدراگون استفاده می کنند با خود همراه نماید و این شرکت ها را به مصرف کنندگان تازه ای در آنسوی مرزهای چین معرفی نماید.
به این ترتیب، کمپانی مورد بحث می تواند بخشی از کسب و کار از دست رفته خود را جبران نماید و جایگزین های تازه ای را برای سامسونگ بیابد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اتفاقاً اينطوري بهتر شد كه سامسونگ چيپ خودشو زد ، هم ريش و قيچي دست خودشه و هم هزينه ها پايين مي ياد و هم مثل يكي دو سال قبل ديگه پرچمداراي اندرويدي همشون مشخصات داخلي يه جور در لباس مختلف و فوقش تفاوت در صفحه نمايش و دوربين نيستن و از نظر اجزاي داخلي هم ترازو به نفع يكيشون سنگيني مي كنه
كوالكام هم مي دونه كه سامسونگ داره راه خودشو ازش جدا مي كنه و كوالكام مجبوره براي بقا مشتري هاي جديدي پيدا كنه كه بازار رو به رشد و در حال پيشرف شيائومي بهترين گزينه هست
به کوالکام ایمان دارم می دونم می تونه دوباره با قدرت برگرده هر چی باشه هم شهری هستیم ، اما جدن همکاری با مایکروسافت و اینترنت اشیا می ترکونه
لینک زیر یه چند تا عکس باحال از رابط کاربری ویندوز 10 برای تلفن ها و pc نشون می ده که ماه January کنفرانسش بود بعضی هاشون الان می تونید تجربه کنید بعضی ها هم هنوز نمی تونید ، یه مقدمه برای کنفرانس 2 روز دیگه
https://onedrive.live.com/redir?resid=32b56df57204afa4!332842&authkey=!AJvp2Z8zotVX4Vw&ithint=folder%2cpng
یعنی کلا خوشم ازت دیوان جان .... اما برای من کلا سوال مونده که بین دیوا ها چرا ای جی رو انتخاب کردی ... کوچولوی فسقلی ... دیوا یعنی یکی مثل بت فینیکس .. یکی یک بشه قدرت رو درش دید ...
دی : ....
ببینیم این کنفرانس مایکروسافت چی میشه ...