ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

چشم اندازهای اپل و مایکروسافت برای آینده تکنولوژی، تفاوت های زیبایی با هم دارند

تکامل مایکروسافت در سال های اخیر و گام برداشتنش در مسیرهای تازه، آن را بیش از هر زمان دیگری به اپل نزدیک کرده است. همانگونه که روزی ویندوز، مک را کپی کرد، حال کمپانی ویندوز ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۲۳:۵۹

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

تکامل مایکروسافت در سال های اخیر و گام برداشتنش در مسیرهای تازه، آن را بیش از هر زمان دیگری به اپل نزدیک کرده است. همانگونه که روزی ویندوز، مک را کپی کرد، حال کمپانی ویندوز ساز، ایده فروش موبایل و تبلت های خودش را همانند اپل عملی می کند، آپدیت های رایگان نرم افزاری را نیز شروع نموده و فروشگاه های فیزیکی خرده فروشی بسیاری را نیز افتتاح کرده است.

اصلی ترین فروشگاه فیزیکی مایکروسافت نیز حتی صرفا چند خیابان با فروشگاه اپل استور که در خیابان پنجم شهر نیویورک قرار گرفته و با نماد یک مکعب مزین شده، فاصله دارد. اما، این شباهت ها، کپی برداری ها و حتی نزدیکی های جغرافیایی را که کنار بزنید، در پس پرده با یک تفاوت دیدگاه بزرگ رو به رو خواهید شد؛ رنگ استراتژی ها، دیگر مثل سابق با یکدیگر همخوانی ندارد.

اپل آینده محصولات الکتریک را در شخصی سازی هر چه بیشتر آنها می بیند؛ دست کم این وعده ای است که ساعت هوشمند شرکت یاد شده از روز اول آن را شعار داده؛ ساعتی که آمده تا رابطه ای نزدیک و هوشمندانه تر با کاربر خود ایجاد کند. مایکروسافت از طرف دیگر، «تجربه های شخصی» را از «محصولات شخصی» برتر می داند؛ همانگونه که می بینید، دیدگاه ها به شکل دراماتیکی متفاوت شده اند. نکته مثبت آن است که البته هر دو نقطه نظر، می توانند در کنار یکدیگر به یک همزیستی مسالمت آمیز بپردازند. ایده های هر دو کمپانی و از سوی دیگر هدف هایشان، آنقدر از هم فاصله دارد که اکنون اپل و مایکروسافت بیش از هر زمان دیگری قابلیت همکاری با یکدیگر را پیدا کرده اند؛ دو غول بزرگ دنیای تکنولوژی را حال می توان مکملی برای یکدیگر دانست. با دیجیاتو همراه باشید.

رقابت اپل و مایکروسافت با هم، همواره یکی از جذابیت های دنیای تکنولوژی بوده است؛ سرفس در برابر آیپد، Zune در برابر آیپاد، پی سی در برابر مک و... . همواره هر دو غول دنیای فناوری بر سر یک هدف و به چنگ آوردن بخش بیشتری از مشتریان با هم به جنگ مشغول بوده اند. اکنون ولی مایکروسافت به برتری اپل و گوگل به عنوان برنده و غالب بر کارزار اسمارت فون ها اذعان دارد و با چنین شرایطی است که می توان بهترین همکاری این دو شرکت را در یک دستگاه مشاهده کرد. نوعی از همکاری که نمونه اش را در کنفرانس بیلد ۲۰۱۵ دیدیم؛ افزونه ی اپ Uber برای Outlook در یک آیپد به نمایش درآمد.

Microsoft-Satya-Nadella-cloud-780x520

اپل صرفا به یک پیوستگی ظریفانه به نام Continuity در iOS و OS X قناعت ورزیده.

مایکروسافت هرچه در چنته دارد را به کار گرفته تا دیوار میان محصولات موبایلی مختلف و پلتفرم ها را ویران کند. شرکت مورد بحث همچنین نشان داد که چگونه توسعه دهندگان می توانند اپ های خود را به پلتفرم ویندوز فون بکشانند. بلندپروازی های سخت افزاری مایکروسافت در دوران نادلا بسیار بیشتر از دوران بالمر شده اند؛ هدف کلی و نهایی مایکروسافت هم عمومیت و پیوستگی همه اپلیکیشن ها در همه پلتفرم ها و در همه دستگاه هاست. در حالیکه اپل صرفا به یک پیوستگی ظریفانه به نام Continuity در iOS و OS X قناعت ورزیده است. بله، حال می توان با مک، به تلفن پاسخ گفت یا جواب پیامکی را داد اما، فقط در حالی صاحب یک آیفون باشید؛ پیوستگی اپل نه به درد کاربران اندروید می خورد و نه ویندوزفون.

tim-cook-on-stage (1)

ساعت اپل؛ جذاب ترین «وسیله جانبی» برای آیفون.

اپل قابلیت های نرم افزاری و سرویس های جدید خود را به شکلی به محصولات خود می فرستد که آنها را سایر پلتفرم ها کاملا بیگانه سازد، سیاست مایکروسافت اما دقیقا برعکس است. شرکت ساکن کوپرتینو عاشق به نمایش کشیدن سخت افزار، نرم افزار و سرویس های مقایسه نشدنی اش با سایر شرکت هاست اما وقتی به گزارش های مالی که از سوی این کمپانی منتشر می شود دقت کنید، متوجه خواهید شد که اپل، این روزها شرکتی سخت افزاری شده و درصد بالایی از درآمدش را به واسطه فروش محصولات به دست می آورد، نه سرویس ها یا بخش نرم افزاری. هر اقدامی که اپل انجام می دهد، در جهت فروش آیفون، آیپد و مک بیشتر است - حتی از ساعت اپل می توان به عنوان جذاب ترین «وسیله جانبی برای آیفون» نام برد.

درحالی که اپل به شکل مداوم در پی فروش سخت افزار بیشتر است، مایکروسافت توجه خود را به سوی جذب بیشتر کاربران معطوف نموده. عرضه رایگان آفیس برای iOS و اندروید اگرچه در ابتدا عجیب به نظر می آمد اما حالا برنامه های بلند مدت مایکروسافت را به تصویر می کشد که چگونه در تلاش برای جذب بیشتر کاربران و عادت دادن آنها به استفاده از پکیج نرم افزاری آفیس است؛ این شرکت با ارائه رایگان آفیس برای پلتفرم های دیگر اگرچه منبع درآمد بالایی را برای رقبا ایجاد نمود اما همه نکات و آینده نگری ها، با ریزبینی نادلا-گونه ای سنجیده شده اند۱.

_20A8887_th

عبارت «پلتفرم» این روزها انقدر برای مسائل مختلف به کار رفته که دیگر به نظر کاربران بی معنی می رسد؛ یا دست کم دیگر کسی متوجه نیست مدیران دره سیلیکون از چه سخن می گویند. بیایید این عبارت را در دنیای تکنولوژی معنی کنیم؛ پلتفرم به هرگونه فضایی گفته می شود که بتوانید آن را به حدی جذاب کنید، که دیگران حاضر باشند برای استفاده  از آن-کرایه آن-، پول صرف کنند.

عبارت پلتفرم این روزها زیاد به گوش می رسد.

اپ استور و آیفون، هر دو بخش دیجیتالی و فیزیکی پلتفرم اپل را تشکیل می دهند. جرقه هایی درخشان که خیل عظیمی از کاربران مشتاق به استفاده از آنها هستند؛ این همان چیزیست که مایکروسافت این روزها سخت در تلاش برای رسیدن به آن است. قرار دادن ویندوز بر قله همین ایده ها و عرضه رایگان پلتفرم نرم افزاری ویندوز نیز بهایی است که مدیرعامل کمپانی ساکن ردموند برای همین امر می پردازند. اما نباید از خاطر برد که در زمان استیو بالمر، مایکروسافت گرایش بیشتری به طرح و ایده های اپل برای تجارت داشت اما تحت نظر نادلا، مایکروسافت بیشتر به سال های درخشان گوگل شباهت پیدا کرده و سعی دارد از سرویس ها کسب درآمد کند.

article-2761791-217E24E000000578-772_634x454

آینده تکنولوژی های شخصی به «موبایل» خلاصه می شود. برای اپل، موبایل به معنای «یک دستگاه» بوده در حالی که برای مایکروسافت، موبایل به معنای تجربه کاربری یکسان در همه دستگاه های همراه است. مهم نیست که آن موبایل، ویندوز فون، آیفون و یا اندروید باشد؛ پلتفرمی که بر روی اسمارت فون ها قرار گرفته صرفا برای مایکروسافت دریچه ایست برای رسیدن به فضای ابری و پردازش آن. حتی دیگر کامپیوترها نیز برای مایکروسافت ارزشی ندارند، در حالی که اپل همچنان حسابی ویژه روی مک هایش باز می کند.

پلتفرم اپل در دستان ماست؛ پلتفرم مایکروسافت در آسمان.

این دوگانگی، بیانگر نقطه ایست که هر کدام از این دو کمپانی بر رویش تمرکز نموده؛ اپل به دنبال نازکتر، سبکتر، بهتر و همچنین سریعتر شدن محصولاتش است، در حالی که مایکروسافت به بلندپروازی هایش با هولولنز می اندیشد. یک پلتفرم در دستان کاربران جای گرفته، دیگری در آسمان و ابرها. یکی سودآوری خود را با فروش بسیار بالای گجت ها به اثبات رسانده و دیگری، همه ارزش های پیشین اش را جا می گذارد تا وجود تازه اش را به اثبات برساند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (41 مورد)
  • علی
    علی | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    من همیشه آخر مقاله (؟؟) رو نگاه می کنم اگه ای ورج بود زود صفحه رو می بندم.

    شما هم همین کار رو بکنید. اکثرا این نوشته های ترولی تنها جهت جنجال و جذب مخاطب هستش. ترفندشون را از کار بندازید با بی توجهی.

  • محمد|Dante
    محمد|Dante | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    دعوا کنید دیگه، اه
    پس کو WAR !?

    • شوارتوفسکی
      شوارتوفسکی | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

      ایندفه دیگه همه 1طرفن و دیجیاتو طرف دیگه دعوا

  • محمد جواد
    محمد جواد | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    هم مایکروسافت و هم اپل که دو تا ابر کمپانی هستن تلاششون برای ارائه ی محصولات و خدمات مناسب به کاربرانشون هست و در راستای این کار با توجه به شرایط متفاوتشون درامد کسب میکنن.
    حالا منِ کاربر با توجه به نیاز و نوع استفاده ام حق انتخاب محصول مورد نظرم رو دارم.

  • TJBME.ir
    TJBME.ir | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    به شخصه از آینده ماکروسافت بیشتر خوشم میاد با اینکه از طرفداران اپلم(نه دو آتیشه)

  • sasan172
    sasan172 | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    Only Microsoft

  • ناروتو اوزوماکی
    ناروتو اوزوماکی | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    دوستان
    مدیونین فکر کنین theverge قصد تحقیر ماکروسافت رو داشته!!

    • A.R.T
      A.R.T | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

      :))) اقا با اجازت سند تو آل کردم :)
      قشنگ بود

    • حامد حامدی
      حامد حامدی | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

      واقعا دارم از دیجیاتو دلسرد میشم!

      آدمایی گیک و عاشق تکنولوژی نباید برای عقاید شخصی اینجوری روند پیشرفت رو حاشیه دار کنن

      قبول دارم هر پروژه ای تو دنیا با هدف درآمد زایی ایجاد میشه ، اما یه حرکت زیبا و نویی که از طرف یه شرکت شروع میشه رو نباید با این مدل صحبت ها زیر سوال برد.

      • داش مجید اگرسیو
        داش مجید اگرسیو | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

        نون اینجور سایتا در زدن حرفای چالش برانگیز هست
        ببینید اکثر مردم انقدر اطلاعات ندارن که بدونن چی درست و چی غلطه . سیاست این سایتها اینه که عوام رو با دادن اطلاعات کاذب "طرفدار" یک چیز بکنن و به جون هم بندازن. این در نهایت بازدید سایت رو بالا میبره و درامد تبلیغات زیاد میشه.
        صاحبان این سایت هم در بهترین حالت "مترجم" هستن وگرنه تحلیل های خودشون رو از بازار میزاشتن و صرفا مطالب جاهای دیگه رو کپی نمیکردن

        • حامد حامدی
          حامد حامدی | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

          دقیقا منم به همین نتیجه رسیدم

          قبلا دید و انتظار متفاوتی ازین سایت و نویسندگانش داشتم

          احتمالا ازین به بعد بجای دیجیاتو livescience رو بزارم تو مطالعه ی روزانه

    • Milad_Morady
      Milad_Morady | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

      انصافا iverge لقب خوبیه واسه این سایت

      از مترجم عزیز هم بابت دخل و تصرف تشکر دارم.

  • ط ـوسی
    ط ـوسی | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    اکثر طرفدارای اپل دشمن مایکروسافتن
    اکثر طرفدارای مایکی هم دشمن اپل
    خیلی عجیبه !!همچین دشمنی هم خود شرکتا با هم ندارن !

    اگه دوتا شرکتو دوس داشته باشم اپل و مایکروسافته

    باقی شرکتا میان و میرن حالا یکی با کپی یکی با تبلیغ فرقی نداره

  • A.R.T
    A.R.T | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    خواهشمند است کاربرانی که فکر میکنند سایت the verge صلاحیت ندارد اعتراض نامه ی خود را بصورت فایل پی دی اف به ستاد مبارزه با جرایم رانندگی ارسال فرمایند. الساعه پیگری میگردد.

    • امیرحسین
      امیرحسین | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

      شما کامنت هاتو بنویس رو کاغذ بنداز تو صندوق صدقات لااقل یکی بخونه.تازه منفی هم نمی خوری.

      • A.R.T
        A.R.T | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

        اتفاقا من کامنت میذارم شما و دوستان بی ادبتون منفی بدید که مرهمی باشه بر دل زخم خورده و ... سوخته ی تان!

        • Divan Greedy (thankyouaj)
          Divan Greedy (thankyouaj) | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

          ادب رو هم خوب اومدی ، چیزی که جنابعالی نداری اگر داشتی اینجوری جواب امیر حسین نمی دادی / انشالله روز به روز به ادب و شعورت اضافه بشه

          • A.R.T
            A.R.T | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

            افتخار دادی اقای با ادب!
            اتفاقا من خیلی اقا امیر حسین و سایر دوستان مایکروسافتی رو دوست دارم و بیشتر از همه مایکی رو و همیشه از سرویس ها و محصولاتش استفاده میکنم. اما مشکل اصلی تویی که گند زدی به هر چی مایکروسافتیه
            کسی رو تو سایت نمیشناسم که بهش توهین نکرده باشی! و جالبه که با قیافه ی حق به جانب ادعای ادب میکنی! تا همین جاش هم خیلی دست بالا گرفتمت که جوابتو دادم. سعی کن کمتر بیای سایت آسایشو به هم نزنی. البته گاهی سر بزن به سایت برای جنبه ی فانش خوبه! من برم اکس باکس بزنم

          • آیییخم و خونواده گلکسی s6 ( اسکی از آیفون و z3 )
            آیییخم و خونواده گلکسی s6 ( اسکی از آیفون و z3 ) | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

            ببین کی حرف از ادب میزنه

            کسی که خودش به پدر و مادر بقیه فحش میده :|

  • سوتابایت منتظر...
    سوتابایت منتظر... | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    چیز عجیب می دونی چیه؟! این دوتا با هم خوبن تو دادگاه ها پشت هم ان تو اختراع ها هم تو یه جبه ان!
    کاربراشون سایه هم دیگه رو می زنن!! برم متن رو کامل بخونم!

    • محسن
      محسن | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

      ساده خوشمزه جنگ زرگری
      شما پست و نظرات ببین این دو به صورت غیر مستقیم برای هم تبلیغ میکنن با ظرافت ژورنالیستی از هم انتقاد می کنند پست اکثرا هات و بیشترین کامنت به نظرت بهتر از نامریی بودن هر دو توی انفجار اطلاعات امروز نیست
      .
      اگر نبودش بر من میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی

  • JimLi
    JimLi | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

    خداییش هر کی این پایین الان دعوا درست کنه با من طرفه
    آقا دوتاشون خوبن
    ارزش نداره
    این تن بمیره تعصبی بازی در نیارین
    (ستاد پیشگیری از بحران های احتمالی)

    • BuBo
      BuBo | ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

      عزیزم اگه متن با حالت تمسخر و عادلانه نوشته شدخ باشی کسی سندی نداره بحثی کنه هر کی هم بحث کن اون وقت بی دلیل بوده ولی برو پایین کامنت منو بخون تا ببینی چقدر متن بالا که ترجمه شده با حالت تمسخر نوشته شده اونم از ب بسم الله

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی