والو ویدیوی جدیدی از استیم کنترلر منتشر نمود
استیم ماشین ها تا چند ماه دیگر از راه می رسند و شرکت های Alienware و CyberPower اولین شرکت هایی هستند که می خواهند اتاق نشیمن شما را با کامپیوترهای قدرتمندی که ساخته اند تصاحب ...
استیم ماشین ها تا چند ماه دیگر از راه می رسند و شرکت های Alienware و CyberPower اولین شرکت هایی هستند که می خواهند اتاق نشیمن شما را با کامپیوترهای قدرتمندی که ساخته اند تصاحب کنند. اما استیم ماشین بدون استیم کنترلر واقعا بی معنا خواهد بود.
کنترلرهای کنسولی از یک مشکل بزرگ رنج می برند و آن هم عدم دقت بالایی است که در ماوس ها داریم. در حقیقت کنترلی که کاربر با ماوس روی بازی خود دارد را با کنترلر نمی تواند داشته باشد. به همین دلیل است که بازی های شوتر با ماوس و کیبورد ساده ترند اما بعضی بازی ها مثل بازی های ریسینگ با کنترلر، تجربه بهتری را منتقل می کنند.
والو در این ویدیو می گوید: "برای مدتی طولانی، بازیکن ها باید بین دقت ماوس و احساس خودمانی کنترلرها، بین قدرت پی سی و راحتی مبل یکی را انتخاب می کردند، اما چرا شما هر دو را نداشته باشید؟"
ویدیوی زیر عملکرد کنترلر را در بازی های مختلف به خوبی به نمایش می گذارد و نشان می دهد تکنولوژی جدید والو تا چه حد می تواند روی تجربه گیمینگ در اتاق نشیمن تاثیر بگذارد. کنترلر استیم در تاریخ 10 نوامبر با قیمت 49.99 دلار به بازار عرضه می شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
نمیدونم شاید اینجا جاش نبود. بازم تبلیغ Apple Watch توی موزیک ویدیوی جدید Lit از رپر Wiz Khalifa --- چن روز پیش عکس از موزیک ویدیوی قبلی این رپر گذاشتم... این دومین بار هست. بعد Wiz کلی خالکوبی داره!
یه کنترلر که هم باهاش تلویزیون هوشمندو بشه راحت کنترل کرد(نه مثل این کنترلای داغون) هم بشه باهاش بازی و وب گردی کرد بشه باهاش راحت کامنت داد بشه باهاش راحت اسکرول کرد یا زوم این و زوم اوت کرد اونوقت میشه یه چیزه کاربردی
به شخصه با کنترلر ها خیلی راحت تر از موس و کیبورد هستم / اینم جالبه اما باید بیاد بیرون یه چند تا بررسی بشه ببینیم ، ایا در حد چیزی که می گه هست یا نه
این عکس پروفایل ایکس باکس منه؛یه لحظه فکر کردم خودمم!!!
خیلی چیز توپیه. کاش xbox و playstation یه چندتا کپی از کنترلر steam بردارن. حال میده باهاش call of duty زد
دیدم دیجیاتو مطلبی از مردن زده یه چند تا لینک گذاشتم برا اونایی که در این زمینه علاقه دارن استفاده کنن البته بر خلاف مطلب دیجیاتو که از لحاظ زیستی و شیمیایی بررسی کرده بود این از لحاظ فیزیکیه (بررسی مغز چند لحظه ی بعد از مرگ از طریق امواج) ولی تنها مشکل همشون اینه که لغات تخصصی زیاد دارن که امیدوارم دیجیاتو با ترجمه ی اونا این مشکل رو هم بر طرف کنه
http://goo.gl/JN7h1n
http://goo.gl/O0LlFm
http://goo.gl/Ec7Ay7
http://goo.gl/beXBhu
رفقا تا درودی دیگر بدرود
فدایی داری کی باز مرخصی میگیری میای؟