باتری های باکتریایی با قابلیت تا شدن در حسگرهای زیستی کاغذی به کار گرفته می شوند
مدتی می شود که نمایشگرهای انعطاف پذیر دست کم برای به رخ کشیدن قدرت و تکنولوژی بالای شرکت هایی نظیر سامسونگ و ال جی تولید شده اند. اما اکنون مهندسان مشغول در دانشگاه بینگهمتون، موفق گشته ...
مدتی می شود که نمایشگرهای انعطاف پذیر دست کم برای به رخ کشیدن قدرت و تکنولوژی بالای شرکت هایی نظیر سامسونگ و ال جی تولید شده اند. اما اکنون مهندسان مشغول در دانشگاه بینگهمتون، موفق گشته اند تا نوعی از باتری را توسعه دهند که به راحتی قابل تا شدن است. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
قابلیت تا شدن، عالیست و می تواند در کاربردهای بسیاری مورد استفاده قرار گیرد اما باید توجه داشت که باتری های مورد بحث از کاغذ ساخته شده و متشکل از باکتری ها هستند.
گفتنیست که چنین باتری هایی، در مناطقی که مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت باتری های معمول وجود ندارد، گزینه ی خوبی به شمار می روند.
اما به این سوال می رسیم که چنین باتری هایی، چه مورد استفاده ای خواهند داشت؛ از طرفی می دانیم که سحگرهای زیستی از جنس کاغذ، مدتیست که توسعه یافته اند اما برای کاربردی بودن، نیاز دارند تا با برخی دستگاه های دیگر [نظیر HealthPatch ها] هماهنگ گردند.
اکنون محققان تلاش می کنند تا همین باتری های کاغذی را در حسگرهای زیستی به کار گیرند تا آنها نیز برای کارکرد، نیاز به منابع انرژی خارجی نداشته باشند. لازم به ذکر است که هر کدام از باتری های یاد شده هزینه ی ساختی برابر با ۵ سنت در بر دارند.
Seokheun Choi، یکی از اساتید دانشگاه بینگهمتون در همین خصوص می گوید: «کاعذ، بسیار ارزان است و قابلیت تجدید پذیر بودن را نیز داراست. نیازی هم به تکنولوژی دیگر برای استخراج انرژی نیست زیرا کاغذ به خودی خود می تواند با نیروی مویرگی، سوخت ساز انجام شده توسط باکتری ها را جذب کند.»
از طرف دیگر سوخت و ساز باکتریایی، انرژی محدودی را تولید خواهد کرد که برای کارکرد محصولاتی نظیر HealthPatch ها، کافی هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این در کنار صفحه نمایش تاشو چی بشه
به نظرمیرسه بخاطر مواد اپلیه ارزون قیمت زیادی هم نداشته باشه