فیس بوک برنامه ساخت و استفاده از ماهواره اختصاصی خود را متوقف کرده است
بر طبق گزارشی که از جانب امیر افطاری در وبسایت The Information منتشر شده اینطور به نظر می رسد که فیس بوک برنامه ی خودش در مورد ساخت و ارسال یک ماهواره اختصاصی به فضا را ...
بر طبق گزارشی که از جانب امیر افطاری در وبسایت The Information منتشر شده اینطور به نظر می رسد که فیس بوک برنامه ی خودش در مورد ساخت و ارسال یک ماهواره اختصاصی به فضا را متوقف نموده.
این گزارش می افزاید غول شبکه های اجتماعی بودجه ای ۵۰۰ میلیون دلاری را برای ماهواره ی مذکور در نظر گرفته بوده و می خواسته از طریق آن امکان دسترسی ارزان تر کاربران کشورهای در حال توسعه به اینترنت را فراهم آورد، اما عدم مقرون به صرفه بودن این پروژه و هزینه های نهایی تمام شده ی ارائه ی خدمات از طریق آن در نهایت سبب گشته فیس بوک برنامه اش در این زمینه را به صورت کامل متوقف نماید.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
کمپانی مورد بحث مدت نسبتاً طولانی است که به آزمودن راه های مختلف می پردازد تا ضریب دسترسی جهانی به اینترنت را افزایش دهد (و البته این افزایش ضریب سبب خواهد شد کاربران بیشتری به محصولات فیس بوک روی بیاورند).
یکی از راهکارهای کلیدی در این راستا پروژه ی Internet.org بوده که فیس بوک از طریق آن و با همراهی چند کمپانی دیگر تلاش نموده بوسیله راهکارهای مبتکرانه هزینه ی استفاده از دیتا را برای برخی از ساکنین کشورهای در حال توسعه کاهش دهد.
البته Internet.org تنها برنامه ی کمپانی مورد اشاره محسوب نمی شود. آنها اندکی قبل دست به معرفی اپلیکیشنی اندرویدی و بسیار سبک با نام "فیس بوک لایت" زدند که امکان دسترسی به نسخه ای ویژه و بهینه از سرویس های شبکه ی اجتماعی شان را مهیا می کرد.
همه ی موارد فوق الذکر در حالی اتفاق افتاده اند که مارک زاکربرگ هنوز هم برای توسعه ی Internet.org و محقق شدن اهدافش بر استفاده از ماهواره ها تاکید می کند و آنها را یکی از موثرترین راهکارهای ممکنه می داند.
در همین راستا The Information در گزارش خود به نقل از فردی که مستقیماً در جریان پروژه ی مذکور و پروژه ی ماهواره ی فیس بوک بوده آورده، هزینه های بالا سبب شدند این شرکت از ماهواره ی اختصاصی خودش دست بکشد ولی این بدان معنا نیست که آنها تمایلی به استفاده از ماهواره های دیگر کمپانی ها نداشته باشند و از این طریق برنامه ی خود را پیش نبرند.
فیس بوک باور دارد با فراهم کردن ابزار مناسب دسترسی به وب برای کشورهای در حال توسعه، می تواند از بازارهای بسیار بکر و دست نخورده آنها میلیون ها و شاید میلیاردها کاربر را به جامعه ی کنونی استفاده کنندگان خدماتش بیافزاید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ای کاش یکی هم پیدا میشد یه فکری به حال ما می کرد.
از وقتی اومدیم منزل جدید، به خاطر فیبر نوری مجبورم از اینترنت ... مخابرات به جای اینترنت 12 مگ صبانت (سرعت دانلودم رو 1140 بود) استفاده کنم.
یعنی به مرز دیوونگی رسیدم. در روز بیشتر از 10 بار مودم رو خاموش روشن میکنم که جناب اینترنت وصل بشند. وقتیم که وصله ... چیزی نگم بهتره.
2020 هم که کلاً زنگ نمیزنم. چون یا فقط الکی پشت خطی یا اگرم جواب بدند انگار ارث پدرشون رو طلب دارند.
مجانی هم که نیست. کلی دارند پول میگیرند بابتش. به هیچ جایی هم دستت بند نیست یه شکایتی بکنی.
واقعاً دارم دیوونه میشم.
ببخشید حرف دلمو زدم یه کم سبک شم. :(
اینجور برنامه ها کار شرکت های بزرگه که مشکل بودجه نداشته باشن...
فیسبوک خودشو زیاد بزرگ حساب کرد.... هنوز براش زوده... بهتره صبر کنه... رشد کنه...... وقتی غول شد... بره آپولو هوا کنه...
غول نیست ؟!
Instagram
WhatsApp
Oculus VR
PrivateCore
اینا هیچی اصلا
رتبه ۲ الکسا فیسبوکم هم هیچی؟!
سال ۲۰۰۴ افتتاح شده واقعا خوب اومده بالا
حالت خوبه ؟
اگه فیسبوک غول نیست پس حتما کلوب و آپارات غولن !!!
پول... پول.... مقایسه کن با گوگل که از این پروژه ها انجام میده.....
نمیشه که کل درامد یه شرکت رو داد برا یه پروژه ی اینده نگرانه !!!
فیسبوک در برابر اونا هیچی نیست...
۱/۶ درآمد خالص یک سال فیسبوک میشه
مقایسه کن...
اونور دنیا 500 میلیون دلار میدن که مردم بتونن راحت تر به اینترنت وصل بشن
تو ایران هم 5000000 میلیارد میدن که مردم نتونن استفاده کنن
تفاوت را با ایران تجربه کنید ...
:(
خوب اون ها عاشق چشم و چال مردم دنیا نشدن:
«و البته این افزایش ضریب سبب خواهد شد کاربران بیشتری به محصولات فیس بوک روی بیاورند»
اون ها به فکر منافع خودشون هستند از این طریق.
هرچی باشه یک سمتش به سود کاربر هست
کاش اینجا هم از این فکرا میکردن ما حاظریم خودشون سود کنن اما به کاربران هم سرویس بدن !!!
ادم میمونه چی بگه به کسایی که به نظری که گفتن اینجا5000000میلیارد خرج میکنن که مردم نتونن از اینترنت استفاده کنن چی بگه ....؟یعنی واقعا" با این نظر مخالفین ؟؟؟؟خیلی هم از اینترنتتون راضی هستین درسته ؟خدایا با کیا شدیم 75 میلیون ...
ربطی نداره...
من با این جمله مشکل دارم ..
(( تفاوت رو با ایرتن نگا کنین...))
اونا کجا ما کجا..
اونا کجان ما کجاییم...
کلا حساسیت دارم به این جمله ها...
بعد اینکه نظرات مخالف رو قبول کنیم...
۷۵ ملیون سلیقه ی مختلف..
اتفاق" من هرجا این جمله رو میبینم که تفاوت رو با ایران نگا کنین به شرف نویسنده اش درود میفرستم مگه قبول نداری که تفاوت از زمین تا آسمونه بین اینترنت ایران و همه جای دنیا؟مگه نمیدونی سرعت اینترنت افغانستان از ایران بیشتره ؟؟اگه حساسیت داری به این جمله ها مشکل خودته چون دوست نداری واقعیت رو بشنوی حالا به هر دلیل اینکه نفعت تو اینه یا هر دلیل دیگه ای نظرات مخالف رو باید قبول کنیم ولی این چیزی که شما گفتین مثل اینه یکی بگه ایران 75 میلیونه شما بگین نه سیصد میلیونه این دیگه نظرمخالف نیست سر رو زیر برف کردن و ندیدن حقیقته ....
کمپانی هایی که به جای امروز و فردا ، پس فردا رو می بینند