ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

باتری های شش ضلعی LG، عمر ساعت های هوشمند را افزایش خواهد داد

گویا بالاخره کم کم در زمینه تکنولوژی باتری هایی که در گجت های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند، شاهد تغییرات و البته پیشرفت هایی هستیم. در هفته گذشته برایتان نوشتیم که چگونه سامسونگ توانسته ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۹ تیر ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۰

گویا بالاخره کم کم در زمینه تکنولوژی باتری هایی که در گجت های هوشمند مورد استفاده قرار می گیرند، شاهد تغییرات و البته پیشرفت هایی هستیم. در هفته گذشته برایتان نوشتیم که چگونه سامسونگ توانسته تا ۴۰۰۰ میلی آمپر را در یک باتری معمول موبایل جای دهد. اکنون بخش تحقیقات ال جی نیز خبر از توسعه یک باتری جدید می دهد.

باتری ساخته شده از سوی ال جی، برای استفاده در گجت های پوشیدنی از جمله ساعت های هوشمند مناسب بوده و از یک طراحی شش ضلعی برخوردار است. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

به نظر می رسد که این باتری از پتنت «انباشته و تا شونده» که پیشتر از سوی ال جی به ثبت رسیده بود استفاده می کند. در این تکنولوژی، پس از انباشته شدن الکترود ها، لایه تفکیک کننده و همچنین کاتدها، سپس الکترولیت ها تزریق می گردند.

به این شیوه، طراحی باتری در اشکال مختلف آسان تر می گردد و از سوی دیگر نیز می توان انرژی بیشتری را در یک اندازه مشخص جای داد. این روش همچنین باعث می گردد تا ثبات باتری بیشتر شده و بتواند عملکرد بهتری را از خود بر جای بگذارد.

ال جی را می توان اولین شرکتی نام نهاد که توانسته باتری هایی شش ضلعی تولید کرده و آنطور که خود کمپانی یاد شده اذعان دارد، تا پایان سال میلادی جاری به تولید انبوه خواهند رسید.

ال جی در این زمینه می گوید: «یکی از دلایل تولید انبوه چنین باتری هایی، تقاضای بالای کاربران برای محصولات پوشیدنی با طراحی گرد است. ما در این خصوص با شرکت های تکنولوژیک دیگری برای بهره گیری از باتری های شش ضلعی در ساعت های هوشمند همکاری داشته ایم.»

مشخصا یک باتری ۶ ضلعی می تواند فضای بسیار بیشتری را برای طراحی در اختیار مهندسان سازنده ساعت های هوشمند بگذارد. از طرف دیگر ال جی باور دارد با این طراحی، می توان عمر باتری ساعت های هوشمند را تا ۲۵ درصد افزایش دهد که در اصل برابر با ۴ ساعت روشن ماندن بیشتر نمایشگر است.

کمپانی مورد بحث همچنین در حال کار بر روی توسعه باتری هایی برای سایر محصولات الکتریکی است که از اشکال متفاوتی از آنچه تا کنون دیده ایم برخوردار هستند؛ برای مثال باتری هایی L مانند و یا نمونه ای دیگر که با نام «دونات» شناخته شده و یک حفره در میانه اش وجود دارد.

باید در نظر داشت که موسسه تحقیقاتی Gartner باور دارد که تا سال ۲۰۱۶، چهل درصد از کل ساعت های تولید شده در جهان هوشمند خواهند بود و تا سال ۲۰۲۰ نیز ۲۰۰ میلیون از آنها فروش خواهد رفت. از همین رو، ال جی نیز از حالا و با توسعه تکنولوژی های مختلف خود را آماده می کند تا بتواند پاسخگوی این نیاز باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • Mohammad Reza
    Mohammad Reza | ۹ تیر ۱۳۹۴

    الان من باید بگم چه باتری خفنیه چون دست اون دخترست؟؟!!
    هنوز دلیل این نوع معرفی کره ای هارو نفهمیدم،نمی دونم تو کشور خودشون جواب میده یا نه ولی به نظر من که احمقانه است.

  • omid3963
    omid3963 | ۹ تیر ۱۳۹۴

    این زنه اون پشت چه غلطی میکنه؟؟؟

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی