ویندوز ۱۰ اکنون روی ۲۵ الی ۲۷ میلیون کامپیوتر شخصی نصب شده است
هفته گذشته و در تاریخ ۲۹ جولای، مایکروسافت آن کلید قرمز رنگ و نمادین خود را فشرد و بر همین اساس، میلیون ها کاربر در سراسر جهان قادر گشتند به ویندوز ۱۰ دسترسی داشته باشند. ...
هفته گذشته و در تاریخ ۲۹ جولای، مایکروسافت آن کلید قرمز رنگ و نمادین خود را فشرد و بر همین اساس، میلیون ها کاربر در سراسر جهان قادر گشتند به ویندوز ۱۰ دسترسی داشته باشند. در همان روز، اینترنت پرترافیک ترین روز تاریخ خود را پشت سر گذاشت و از طرفی، مایکروسافت خود عنوان نمود که پس از گذشت ۲۴ ساعت، ویندوز ۱۰ روی ۱۴ میلیون کامپیوتر نصب شده است.
حال اما منابع مختلف خبر می دهند که پس از گذشت بیش از یک هفته، این تعداد از ۲۵ میلیون نیز بیشتر شده و گمانه زنی می شود که ویندوز ۱۰ اکنون نهایتا روی ۲۷ میلیون کامپیوتر شخصی نصب شده باشد. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
مایکروسافت با ارائه ویندوز ۱۰ قادر گشته تا رکوردهای بسیار جالبی را برای خود به ثبت برساند. برای مثال در روز اول، به ازای هر ثانیه، ویندوز ۱۰ بر روی ۱۵۰۰ دستگاه نصب گشته است. حال اما در هفته ی جاری حدودا ۱۰ میلیون نفر دیگه تصمیم گرفته اند (یا نوبت به آنها رسیده) تا ویندوز جدید را دریافت کنند که همین امر نشان از محبوبیت بالای پلتفرم جدید ارائه گشته و از سوی مایکروسافت دارد.
استقبال از نسخه دهم ویندوز فراتر از انتظار بوده و البته این موضوع را باید اندکی هم ربط داد به رایگان بودنش. نسخه های هفتم و هشتم از سیستم عامل توسعه یافته از سوی مایکروسافت نیز قادر بوده اند تا بازخورد خوبی داشته باشند اما هیچگاه چنین تقاضایی برایشان وجود نداشت.
بر اساس همین خبر می تواند به خرد و دانایی بالای ساتیا نادلا پی برد؛ شخصی که با رایگان اعلام کردن بروز رسانی ویندوز ۱۰ برای یک سال، قادر گشته اینچنین کاربران را به سوی آن جذب کند. اکنون باید منتظر عکس العمل توسعه دهندگان به کاربران زیاد ویندوز ۱۰ باشیم؛ به نظر می رسد این افراد دیگر بهانه ای برای توسعه ندادن اپلیکیشن ها برای پلتفرم یاد شده نداشته باشند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یکسال رایگان بودنِ ویندوز ایده خوبی یود...
چون هم فراگیر میشه هم پولِ بیشتری بدست میاد بعد از یکسال...
25 میلیون خیلیه!! اونم با این تفاوت سختافزارا و تنوعشون..
....
نو پلینگ .. دیس آجیلی.. زدبازی :D
:D آجیلی :D سیا زد هم گوش میدادی تو ؟ :D
پَع! O
من پرچمِ زاخارا تو دستمه... !
مانی هم پرچمداره...
زد بازا اینجا زیادن........
رفت رو ایرونی اِل اِی :D
:D ما رو اشتباه نگیر زاخار ... :D
دو ماله منم نصبه
برو خدا رو شکر کن مایکروسافت که من هستم
اگه من نیودم میشد 24999999 نفر
هرکس فکر میکنه سرعت ویندوز تو فایل اکسپلورینگ کمه ویندوز دیفندر رو غیرفعال کنه
بچه ها من رمز عبور outlook ام رو فراموش کردم و کد بازیابی رو هم ندارم. یک ماه پیش مراحل فراموشی رمز عبور رو انجام دادم و پیغامش هم این بود که باید 30 روز منتظر باشم ولی حالا 30 روز گذشته و هنوز ایمیلی برام نیومده! چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟
چندتاش کرکیه ؟؟ فکر کنم 50٪ این آمار مربوط به ایران باشه
اشتباه میکنی
چقدر کاملو مختصر... باشه من اشتباه میکنم...
بابا ول کنید این اپلی های عقده ای رو، بزارین خودشو خالی کنه، گناه داره!!
يه عينك بدين من بگردم تو اين كامنتا يه كلمه ي اپل پيدا كنم.
شما اينجا اپلي ميبيني؟بندگان خدا كاري هم ندارن شما توهم توطئه داري.
واقعا بذارید به حال خودشون باشن... یه مشت انحصار طلب
بله فلسفه ي Free Software بسيار فلسفه ي خوبيه.خودم به شخصه از طرفداراشم.ولي كمي دقت كني ميبيني اون فلسفه فقط در يك جامعه و دنياي آرماني قابل پياده سازيه(فضايي آرماني مثل فيلم Her رو تصور بكن كه نه جنگي هست نه ... ).ولي در اين دنياي ما كه شرايط طوريه كه اگر بسياري از نرم افزار ها پولي نباشه،دولوپر ورشكست ميشه آيا منطقيه؟الان ميگي دونيت ميكنن مردم،ولي آيا لياقت يه دولوپر دونيته؟
ما USER ایم یعنی اینکه هرچیزی راحت و کارآمد و ساده باشه استفاده میکنیم حالا چه میخواد انحصاری باشه چه اپن سورس!
حالا چون شما از گنو/لینوکس استفاده میکنی دلیل نمیشه ما هم ویندوز رو کرک کنیم! شاید باشن بعضی ها که لایسنس میخرن!
نه اشتباه می کنی صد درصدش کرکیه و کلن تنها جایی که ویندوز استفاده می کنه هم ایرانه کلن کشور دیگه ای به جز ایران هم وجود نداره / سوالات مزخرف جواب مزخرفی مثل ماله من می خواد
بله ممنونم بخاطر جواب مزخرفت و منم جوابمو از یه ادم مزخرفتر گرفتم خیلی ممنون :D
-48 امتیاز خخخخخ / خودش همه چی رو مشخص می کنه
۱۵۵۱۳ امتیاز خخخخخخ/ اینم بیکاری شمارو مشخص میکنه صبح تا شب ول میگردی :D
تاریخچه کامنت هاتم قشنگ معلوم می کنه که یه نیاز مبرم به پماد سوختگی داری
ول می گردم که جلوی غده های سرطانی مثل شما رو بگیرم
فعلا که مایکروسافت چندان در گیر و بند کرک و جنیون نیست. اولویت اول حال حاضر مایکروسافت جذب حداکثری کاربران به ویندوزه. چون بالاخره متوجه شد که درآمد حاصل از ارائه سرویسهای اینترنتی (سرچ، مپ، میل، کلاود و...) در دراز مدت خیلی بیشتر از فروش لایسنس ویندوزه
بله بله جذب بیشتر = جاسوسی بیشتر = درآمد بیشتر
درک میکنم
گوگل بزرگترین و قدرتمندترین حامی اوپن سورس و همزمان بزرگترین جاسوس اطلاعات کاربرانه. هر چند به قول شما گنو/لینوکس یک فلسفه است و هر. چند هم بخواد مثبت باشه در دنیای تجاری اقتصادی حال حاضر خود حامیان اپن سورس برای کسب درآمد از همون سوءاستفاده میکنن. نتیجه یکیه. نیازی نیست سنگ اینها رو به سینه بزنیم فقط استفاده کن، لذت ببر و تجربه ات رو با دیگران شریک باش. شما لینوکس رو ترویج کن ما ویندوز، اشخاص دیگری هم مک
جالبه خود مایکروسافت داخل این چند وقته خیلی بیشتر از بقیه شرکت ها و .... رو به اوپن سورس اورده اما با حساب و کتاب نه همین جور در هم بر هم
من بحثم سره اپن سورس نیست
بیشتر بحثم سره Free Software
نمیدونم فرقشو میدونی یا خیر
مثل اينكه تو باغ نيستي عزيز.
آخه ويندوز مجاني هم كرك ميخواد؟
البته شايد شما عادت داري،برنامه ي مجاني هم كرك ميكني،دست خودت نيست عادت شده. :D
#سخن_بزرگان
چقدر خوب که منو آگاه کردی
بیخیال امین.
اونا مو رو میبینن ما پیچش مو.
قولت میدم 90 درصد کاربرای این سایت هیچ وخ وارد جزئیات این جور مباحث نشدن.
درسته که اکثرا بدون اطلاع، نظر کارشناسی میدن ولی طبیعت دنیا همینه.
هدف ما ترویج نرم افزار آزاد و فلسفه ی گنو هست ولی خب برای کسایی که واقعا بفهمنش. کسی که صبح سیستمش رو روشن میکنه، میاد دیجیاتو. از اون ور آهنگ گوش میده. بعدش هم لینک دانلود سریال میذاره تو دانلود منیجر و اندکی هم بازی میکنه و فیلم نگاه میکنه و باقی وقتش رو هم باز میاد توی نت و این سایت و اون سایت چرخ میزنه، هیچ وخ نمیفهمه نرم افزار آزاد و گنو یعنی چی. بذاریم تو حال خودشون باشن. درک چنین چیزایی براشون سخته.
من و تو که لینوکس داریم میدونیم ویندوز10 هیچ چیز جدیدی نداره و صرفا به خاطر پالادیوم اینقدر مایکی داره بذل و بخشش میکنه. ولی اینا که نمیدونن. فکر میکنن ویندوز10 اوج نوآوری در جهانه. بذار تو تخیلاتشون شاد باشن.
چه عجب یه آدم با فهم و شعور اینجا پیدا شد!!! خیلی خوشحال شدم....
بله حق با شماست دوست عزیز... متاسفانه فضای جامعه اینجوریه...
اکثر کاربران مجازی هم مثه دونفر در اینجا که کاملا واضحه فقط بلدن ترول بازی دربیارن...
"چه عجب یه آدم با فهم و شعور اینجا پیدا شد!!!"
آره فضای جامعه اینجوری شده. کاریش هم نمیشه کرد. کسی اینجا ویندوز رو انتخاب نکرده. بهش تحمیل شده. وقتی دور و برت چیزی واسه انتخاب نداشته باشی (از سر ناآگاهی)، فقط یه چیز میمونه و انتخابش میکنی. ولی این دیگه انتخاب حساب نمیشه. اجبار به استفاده از تنها چیز موجوده که چون آگاهی نداری، فکر میکنی فقط تنها چیز موجوده.
اون دو نفر سهام دار مایکروسافتن. مایکی داره هر ماه پول به حساباشون واریز میکنه. مجبورن ازش تعریف کنن. البته اونم مفتی پول نمیده. پول میده اطلاعات میگیره.
برای آدمایی که به آزادی و نجات مردم (fsf) پشت و توهین میکنن، آیه و نشانه وقت تلف کردنه.
کسی که خوابه میشه بیدارش کرد. ولی کسی رو که خودشو زده به خواب، نمیشه :)
عجب همین جمله ای که گفتی کامل سطح شخصیتت رو رسوند.
پس از دیده شما هر کی ویندوز باز باشه و اهله لینوکس نباشه بی فهمو شعوره
خسته نباشی واقعن با طرزه فکرت
به نظره من لینوکس و ویندوزو بیخیال شما کمی رو تفکراتو نوعه اندیشیدنت تمرکز کن
شما به من بگو چه کاری با توزیع های گنو / لینوکس انجام میدی که با وین 10 نمی تونی انجام بدی (بدون بحث در مورد کپی رایت) بعدشم سطح استفاده کاربرا از سیستم عامل یکجور نیست که شما جمع میبندی هر کس نسبت به نیازش از ویندوز کار می کشه.
موقع معرفی ویندوز ۱۰ نادلا گفت انتظار یک میلیارد کاربر طی سه سال آینده داره. اون موقع گفتم داره رویاپردازی میکنه ولی با مشاهده این آمار و سرعت پیشرفت ویندوز ۱۰ (آپدیت اول دیروز منتشر شد) چندان هم دور از دسترس نیست. ویندوز رایگان = استفاده بیشتر کاربران از سرویسهای مایکروسافت = تهدید جدی امپراتوری گوگل
ینی این ویندوز در تاریخ ثبت میشه/ امروز داداشم داشت با "سیری" اختلات میکرد لپتاپم روشن بود داد زادم "کورتانا " پاشو حالشو بگیر :D خونه ترکید :D
دمت گرم خیلی باحال گفتی درود برتو خیلی حال کردم
و یک پیشنهاد به دوستان ویندوزی لطفا شما هم به این آمار کمک کنید کافیه که از نقاط قوت این ویندوز برای مردم بگید خودشون میان طرفش من تا به الان بالای 30 دستگاه رو به ویندوز 10 بردم فردا هم قراره برم یکی از محله سراها و 6 دستگاه دیگه رو هم به ویندوز 10 ببرم ویندوز 10 هم روون هم جذابیت بالایی برای مردم داره پس بهتره ما هم به این آمار کمک کنیم
این تلاشت برای توسعه ی نرم افزارای انحصاری واقعا قابل تقدیره... من و مایکی به وجودت افتخار میکنیم :D
دوست عزیز اوپن سورس هم مشکلات خاص خودش رو داره. وقتی یه سیستم عامل هر چند انحصاری، بهترین امکانات رو با یک تحربه کاربری منحصر به فرد و پشتیبانی از میلیونها نرم افزار رو ارائه بده چرا نباید به دیگران پیشنهاد کرد؟ در ضمن کسانی که قراره آپدیت کنن به ده فعلا کاربر همین سیستم عامل انحصاری هستن، چندان فرقی نخواهد کرد.
خب معلومه منطقی تر مودب ترین کاریری که از ویندوز دفاع میکنه شمایی و از بحث با شما لذت میبرم...
خب میشه به من چندتا از مشکلات نرم افزار اپن سورس رو بگی؟؟
وقتی کلمه انحصاری رو میاره یعنی 1-اون نرم افزار رایگان نیست و برای استفادش باید بهاش رو بپردازی! این قبوله؟؟ پس کرک کردن کاره اخلاقی نیست...
2-شما به منبع سورس نرم افزار دسترسی نداری... یعنی نمیدونی اون پست چی داره میگذره!!! پس نرم افزار میتونه شمارو کنترل کنه نه شما نرم افزارو...
در مورد استفاده بیش از حد این نرم افزار هم بخاطر سطح پایین آگاهیه
یک مدته سوزش زیاد شده البته اوپن سورس ها باید برن خودشون رو بکشن ویندوز 10 تونست تو 4 روز لینوکس رو رد کنه و این جامعه متن باز هم که ر....د به کلشون با اون حرفش
ویندوز 10 نصب نکنید خخخخ مزدم هم گوش کردند
من نمیدونم کی میخواید سطح آگاهیتون بره بالا!!!
دوست عزیز اولا لینوکس غلطه صحیحش گنو/لینوکسه
دوما گنو/لینوکس یک برند تجاری نیست... که بخواد تو بازار رقابت کنه
گنو/لینوکس یک فلسفست که تا زمانی که نخوای دست از انحصار و دزدی(کرک) برداری همینجوری جواب میدی... موفق باشی.. به افزایش آمارت برس :D
ببین همون حرف جامعه متن باز روشن فکرتون براتون بسته اومده میگه ویندوز 10 نصب نکنید و ما را برای افزایش و ترغیب مردم به اپن سورس یاری کنید اخه این چه حرفیه که میزنه حداقل بیا دو تامشکل بگو نه اینکه تبلیغ کن البته اثر منفی داشت خودم دیدم که دو تا اپن سورس غیور رفتن به ویندوز خخخ تو هم برس به همون 1 درصد
دقیقا دوست عزیز. تجربه ی 2 ساله ی من توی زومیت هم همینو میگه :)
وقتی با یه مایکروسافتی بحث میکنی، کلا بحث رو به حاشیه میکشونه و فحاشی میکنه و در آخر خودش رو مظلوم حساب میکنه و طرفی که داشته مثل ادم حرف میزده رو محکوم میکنه و چون اکثر کاربرای ویندوزی توی ایران، ویندوزشون رو از سرکوچه خریدن و اکتیو کردن، خیلی راحت طرفداری این کاربرارو میکنن و یهویی میبینی 100 امتیاز منفی از مایکیا گرفتی. بعد دیگران که نمیدونن جریان چیه، اون امتیاز رو میبینن، به اشتباه فکر میکنن آدم بده ماییم آدم خوبه اونان. دیگه نمیدونن اونی که داشته توهین و فحاشی میکرده، آدم بدهیه داستانه.
دنیا کاراش برعکسه دیگه. اینم یکی از اون کاراس.
منفی و مثبت هیچ ارزشی از حرفای ما کم نمی کنه. ولی تا وقتی ایرانی جماعت عقلش به چشمشه، این جور امتیازها ناعدالتی به وجود میاره.
مثلا به جای اینکه دیجیاتو، این کاربر فحاش و توهین کننده رو بلاک کنه، بی تفاوت رد میشه ازش و این میشه که این بنده خدا پیش خودش فکر میکنه کیه!! از صدتا کامنتش، 99 تاش تیکه پروندن به این اون و فحاشیه. ولی بیشترین امتیاز رو توی سایت داره. قشنگ مشخصه مردم ایران کدوم جبهه رو میپسندن. بعد هم بهمون میگن جهان سومی، ناراحت میشیم :)
چندسالته شما؟ قدیما خیلی رفتارت بهتر بود. ویندوز 10 بهت ساخته فکر کنم. شخصیت واقعیت رو پیدا کردی :)
وقتی شما هنوز نمیدونی سهم لینوکس از ویندوز بیشتره (کلی میگم. نه فقط دسکتاپ. چون هر جای دیگه ای هم که لینوکس باشه مسلما یه کاربر داره ازش استفاده میکنه. کاربرا فقط با دسکتاپ کار نمی کنن) دیگه چه توقعی ازت میره.مایکروسافت داره با هدف 1 میلیاردی ویندوز10 سعی میکنه به لینوکس برسه. یکم اطلاعاتت رو ببر بالا.
اون جامعه ی متن باز هم صلاح تو رو میخواد. وگرنه اگه fsf بفهمه تو چجوری آدمی هستی، که کلا معرفیت میکنه به سازمان های آمریکایی واسه گرفتن اطلاعات و جاسوسی. معلوم میشه خیلی اطلاعاتت بالاس، اونا میتونن ازت استفاده کنن :D
اگه fsf یه چیزی میگه، لابد یه چیزی میدونه که میگه. نکنه شما از برنامه نویس ها و هکرای کامیونیتی آزاد، بیشتر حالیته؟ اونم با ویندوزی که حتی در مالکیتت هم حساب نمیشه و حقی ازش نداری؟
کلا کسی که مدت کمی با لینوکس و نرم افزار های آزاد کار کرده باشه، هیچ حقی برای اظهار نظر نداره. و هر حرفش کاملا غیرمنطقی و از روی ناآگاهی هست. شما برو 10 سال لینوکس کار کن بعد تازه میفهمی fsf چیه.
خیلی دوست دارم یه بحث باهات داشتم باشم ببینم فازت چیه. چند سالته. چند وقته ویندوز کار میکنی و چند وقته لینوکس کار میکنی که اینجوری اظهارفضل میکنی.
قبلا بهم ایمیل زده بودی فکر کنم. خب پس خودم باهات تماس میگیرم. هرچند قبل از بحث با من یه چندماهی برو راجع به یونیکس و گنو و لینوکس و fsf و gpl و اپن سورس و free software و ... تحقیق کن لااقل کم نیاری توی بحث. :)
سلام دوست عزیز.مهندس لینوکس و یونیکس از خارج!!
درسته که لینوکس کاربران بیشتری نسبت به ویندوز داره و این داستان هم فقط به لطف کرنل منبع باز لینوکس و یونیکس.
من حدود نه ساله که دارم برای ویندوز و پلتفرم های دیگه برنامه می نویسم,با تمام زبان های مطرح دنیا هم کار کردم,و نرم افزار های زیادی هم برای لینوکس نوشتم.درسته که ویندوز مشکلاتی داره اما این مشکلات در لینوس هم دیده می شه حتی بیشتر!
اگر دوست داشته باشی با هم بحث هم می کنیم
اما هنوز برای من و کار من پلتفرمی بهتر از ویندوز نیست.
نگاه یک گسترش دهنده باید نگاه کاربری باشه !
نگاه توسعه دهنده گان لینوکس بجز گوگل این طور نیست!
Mrn.bakhtiari@hotmail.com
فحـــاشی!
.
فکت!
.
متـعصب !
.
امیر پارسا!!!!!!
.
بابا بی خیال
ای نا! متعصب
ای بادلجان
ای گوجه (فرنگی!!)
.
# غلط غیر املایی امدی
حرفت کاملا درسته. خیلی از کاربران دیوایسهای غیر تاچ به دلیل دوگانگی محیط کاربری نتونستن خودشون رو لا ویندوز ۸ وفق بدن و به ۷ داونگرید کردن. همونها هم الآن با توجه به تجربه قبلی از آپدیت به ۱۰ اکراه دارن. بهتره دوستان با نمایش قابلیتهای فوق العاده ویندوز ۱۰، سادگی در عین کارایی و سرعت عملش به دیگران اونا رو ترغیب کنن. آپدیت به ۱۰ اگه هیچ نفعی نداشته باشه قطعا امنیت دستگاه بیشتر میشه.
عالیه تو هشت روز تونسته به این رقم برسه پس فکر کنم بتونه تو یک ماه به 100 میلیون برسه
خداییش خیلی ویندوز 10 زیبا شده
..........................
بچه ها خیلی ها رو دیدم که مشکل با نصب سخت افزار دارن اگه مشکلی دارید Driver finder رو نصب کنید تمام سخت افزارهاتون رو نصب می کنه و آپدیت هم در یک فایل در اختیارتون میزاره
ابوالفضل حان لینک مستقیم داری از این برنامه / چه جوری میشه فهمید که درایور ها کامل نصب هستن ؟ /
اینم لینکش
http://dl5.downloadha.com/mohammad/1392/05/Driver%20Finder%203.2.0.0(www.Downloadha.com).zip
http://dl5.downloadha.com/mohammad/1392/05/Driver%20Finder%203.2.0.0(www.Downloadha.com).zip
من که هنوز گیر نیاوردم اپدیتشو
فايل ایزو. بعد از اتمام دانلود به دیسک یا حافظه فلش نیاز داری
http://dl.learnspot.org:81/Windows.iso