ساختار نوین آلفابت؛ راهکار گوگل برای کاهش انتقادات نسبت به جمع آوری اطلاعات کاربران؟
یک ماهی از اعلام رسمی خبر تاسیس «آلفابت» و تحولات عظیمی که شاهدشان بودیم می گذرد اما بازسازی گوگل آنگونه که در خبرها مطالعه کرده اید، هنوز به شکل رسمی رخ نداده اند و باید ...
یک ماهی از اعلام رسمی خبر تاسیس «آلفابت» و تحولات عظیمی که شاهدشان بودیم می گذرد اما بازسازی گوگل آنگونه که در خبرها مطالعه کرده اید، هنوز به شکل رسمی رخ نداده اند و باید تا پایان سال جاری، برای به وقوع پیوستن آنها صبر کرد.
هنوز بخش زیادی از تغییرات، ناگفته مانده اند و خبری از آنها منتشر نشده؛ برای مثال، به احتمال زیاد شاهد برخی جداسازی های همیشگی (حذف برخی بخش ها) خواهیم بود، اینکه چه کسانی به شکل مستقیم، به مدیر عامل گوگل، آقای پیچای گزارش خواهند داد و در نهایت اینکه، آیا به طور کلی بازسازی و سازماندهی جدید به نفع گوگل است یا تبدیل به یک فاجعه خواهد شد؟ در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
در میان تمام این سوالات، یک پرسش خود نمایی می کند؛ اینکه روابط شرکت های تابعه آلفابت با یکدیگر چگونه خواهند بود؟
اکنون دیگر قرار نیست همه گزارشات از کانال «گوگل» رد شوند و با شرایط کنونی، رقابت در میان بخش های تابعه آلفابت نیز افزایش خواهد داشت. این بخش ها حتی می توانند برای یکدیگر، به همپوشانی درآمدها بپردازند. در این میان گفته می شود که ساختار جدید، تا حد زیادی می تواند منجر به کاهش نگرانی ها در مورد نقض حریم خصوصی گردد.
در ابتدای سال جاری خبر رسید که گوگل می خواهد سرویسی در خصوص بهبود حمل و نقل راه اندازی کند؛ سرویسی که می تواند تبدیل به یک رقیب مستقیم برای Uber گردد. این خبر از جایی جذاب می شد که گوگل، خودش در سال ۲۰۱۳، مبلغی معادل ۲۵۰ میلیون دلار را در اوبر سرمایه گذاری کرده بود. در این میان معاون ارشد حقوقی گوگل، «دیوید دروموند» در هیئت مدیره اوبر نیز جای داشت، و پس از انتشار چنین خبری، اعضای هیئت مدیره درخواست استعفای او را داشتند.
حال و با شرایط جدید، به نظر می رسد که گوگل می تواند راه خود را به شکلی بهتر باز کرده و با چنین مشکلاتی نیز مواجه نشود. «دروموند» اکنون برای آلفابت کار خواهد کرد نه گوگل، و سرمایه گذاران نیز دیگر نباید نگران درآمدهای کلی و ایده های بلندپروازانه اینچنینی باشند.
قوانین جدید
کمپانی های زیر مجموعه آلفابت حتی قادر هستند در صورت نیاز، از سوی منابع خارج از کمپانی نیز جذب سرمایه داشته باشند و در این میان، به شکل مداوم (همچون گذشته) نیازی به کسب اجازه از مقامات بلند پایه گوگل نیست.
نحوه اداره کردن هر بخش و نوع نگاه به پروژه های جدید، اکنون در قسمت های مختلف می تواند کاملا متفاوت از هم باشد. از سوی دیگر ساختار جدید و جدا شدن بخش های این کمپانی از هم، می تواند موجب گردد تا شک کاربران نسبت به ذخیره سازی گسترده اطلاعات کاربران از سوی گوگل، اندکی کمتر شود.
چنین اتفاقاتی پیشتر نیز رخ داده بودند و نتیجه ای مثبت به همراه داشته اند؛ برای مثال در سال ۲۰۱۴، گوگل استارتاپ Nest را خریداری کرد. محصولات نست، در خانه های کاربران قرار می گرفتند و پس از خریده شدن این استارتاپ توسط گوگل، نگرانی ها در خصوص حریم خصوص به اوج خود رسیدند. Nest نیز اعلام نمود که داده هایش را به هیچ عنوان با گوگل به اشتراک نخواهد گذاشت. از آن پس، بین نست و گوگل یک شکاف ایجاد شده است؛ دست کم از دید کاربران.
حال چنین شکافی میان بخش های مختلف آلفابت و حتی گوگل پدید خواهد آمد. البته ایجاد این دگرش در ساختار، موجب رفع کامل بدبینی ها نسبت به داده هایی که گوگل از کاربران جمع آوری می کند نخواهد شد اما در هر صورت، تا حد بسیار زیادی بار انتقادات را کاهش می دهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید
با فایرفاکس نمیتونم وارد سایت GOOGLE.COM بشم
اینو مینویسه و ۱۰٫۱۰٫۳۴٫۳۴ و میگه دسترسی به تارنمای فراخوانده شده….
خلاصه سایت گوگل فیلتره!!!!
ولی از کروم که میرم راحت باز میشه.
دلیلش چیه؟
من که نفهمیدم گوگل چرا اینکارو کرد و هدفش چی بود :(
ولی توجه کردید همه آدمای بزرگ فناوری تیپشون خیلی ساده و معمولیه
ایرانیا مدیر بخش تولت فرنگی پارک ارم کت شلوار مارک میپوشه و ماشین اجاره ای لیموزین :|
اینو
http://gooni.ir/telegram/index.php
برای ..... ایمیل کردم میگه حجمش زیاده با پست برام بفرست :|
من > :| پست > :| اینترنت لاکپشتی ایران > :| اون فیلمه > :|
سلام داداش دیشب سر کامنت آخری خوابم برد (:D) میشه برای منم بفرستی
ali.r9574@gmail.com
راستی اون مسابقه 300 هزار دلاریه امروز فهمیدم خیلی وقته تموم شده :||| :( حیف شد 300 هزار دلار از دست دادیم ( الکی مثلا من میتونستم هکش کنم :| )
دوست عزیز این مطلب هیچ ربطی به شرکت ندا رایانه نداره و کلاهبرداری بیش نیست ...
میتونید خودتون با شرکت تماس بگیرید
و البته جالبیش اون ایمیل انتهایش هست که طرف ادرس جیمیل داده
شرکت ندا رایانه به اون بزرگی یعنی هاست مخصوص به خودش نداره خخخخخ
اینو به ایمیل من هم بفرست : Sarah_west199@yahoo.com
هک تلگرام
هک تلگرامو واس منم بفرس:
masoudmataji004@gmail.com
در هر صورت حدفش هر چی باشه مطمعنن یه فایده ای داشته گوگل بیخود کاری نمیکنه ☺