استیو بالمر مالک ۴ درصد از سهام شبکه اجتماعی توئیتر است
استیو بالمر مرد جالبیست، شخصی که اگرچه در یکی از بزرگ ترین کمپانی های تکنولوژیک جهان با عنوان مدیر عامل مشغول به کار بوده اما مدتی پیش و پس از کناره گیری اش از مایکروسافت، تصمیم ...
استیو بالمر مرد جالبیست، شخصی که اگرچه در یکی از بزرگ ترین کمپانی های تکنولوژیک جهان با عنوان مدیر عامل مشغول به کار بوده اما مدتی پیش و پس از کناره گیری اش از مایکروسافت، تصمیم گرفت سر خود را با خرید یک تیم بسکتبال در لیگ آمریکا به نام «LA Clippers» گرم کند.
شب گذشته آقای بالمر تصمیم گرفت دنبال کنندگان اندک اکانت توئیتر خود را غالفگیر کند؛ وی اعلام کرد که اکنون ۴ درصد از سهام این شبکه اجتماعی متعلق به اوست البته آنطور که وی نوشته، چند ماه قبل و به شکل بی سر و صدا این اتفاق رخ داده و اکنون این خبر را به شکل عمومی اعلام نموده است. در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
وی روز گذشته این توییت را از اکانت خود ارسال کرده است:
حال نکته جالب اینجاست که با این ۴ درصد، وی تبدیل می شود به یکی از بزرگترین سهامداران توئیتر. در واقع سهام آقای بالمر اکنون از تاسیس کننده آن، جک دورسی هم بیشتر است که ۳.۲ درصد کل سهام را در اختیار دارد. اوان ویلیامس، دیگر موسس شبکه اجتماعی توئیتر اکنون با ۶.۹ درصد از کل سهام، بزرگترین سهامدار آن لقب دارد.
لازم به ذکر است که اکانت آقای بالمر پس از ارسال این توئیت با یک چکمارک آبی رنگ، به شکل «تاییده شده» درآمده است.
این در حالیست که بلومبرگ گزارش می دهد پس از اعلام بالمر، ارزش سهام این شبکه اجتماعی افزایش داشته. نکته جالب دیگر ولی نگاهی گذرا به تاریخ است؛ جایی که او در زمان مدیریتش در مایکروسافت، تصمیم گرفته بود دو خرید بسیار بزرگ اما نا موفق را انجام دهد.
با تصمیم استیو بالمر، مایکروسافت در هجدهم ماه مه سال ۲۰۰۷ کمپانی aQuantive را با قیمتی معادل ۶.۲ میلیارد دلار خریداری کرد. در دوم جولای ۲۰۱۲ اما، مایکروسافت اعلام نمود که این مبلغ را به عنوان یک زیان در تراز مالی خود در نظر گرفته. اتفاق مشابهی برای خرید نوکیا رخ داد. در سپتامبر سال ۲۰۱۳ مایکروسافت خبر داد که نوکیا را با قیمت ۷.۲ میلیارد دلار خواهد خرید. در ماه های گذشته بود که آقای نادلا، مدیر عامل جدید مایکروسافت اعلام کرد که این خرید ۷.۲ میلیارد دلاری را به عنوان یک زیان مالی برای شرکتش در نظر گرفته است؛ خریدی که مستقیما زیر نظر استیو بالمر انجام شده بود.
حال پاسخ به این پرسش باقی می ماند که آیا حضور استیو بالمر در توئیتر به عنوان یکی از بزرگ ترین سهامداران، باید به عنوان خبری خوب برای این شبکه اجتماعی به حساب آید یا بد؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
این روزا عاشق بالمر شدم یهویی !