براساس گزارشات تلفن هوشمند گلکسی اس 7 همراه با پورت USB Type-C عرضه می شود
نخستین سری تلفن های هوشمند بهره مند از پورت یو اس بی Type-C از راه رسیدند و مرتبا هم بر تعداد آنها افزوده می شود. اما این چه معنایی می تواند برای کاربران اندروید داشته ...
نخستین سری تلفن های هوشمند بهره مند از پورت یو اس بی Type-C از راه رسیدند و مرتبا هم بر تعداد آنها افزوده می شود. اما این چه معنایی می تواند برای کاربران اندروید داشته باشد؟ به لطف این تغییر، کاربران دستگاه های بهره مند از سیستم عامل متن باز گوگل قادر خواهند بود پورت دستگاه را از هر دو طرف به آن متصل نموده و داده ها را با سرعت بالاتری انتقال دهند.
در حال حاضر شمار دستگاه های بهره مند از این پورت بسیار محدود است و صرفا به وان پلاس 2، شیائومی Mi 4i و Mi 4C و نکسوس های جدید گوگل و احتمالا برخی موبایل های کمتر شناخته شده چینی محدود می شود. اما روشن است که سال آینده سال دستگاه های بهره مند از این استاندارد است و قطعا به تعداد آنها اضافه می شود.
در ادامه این مطلب با دیجیاتو همراه باشید.
براساس گزارش جدید سایت SamMobile (سایتی که خبرهای آن در مورد سامسونگ معمولا درست از آب در می آیند) منابع مطلع اظهار داشته اند که گلکسی اس 7 مجهز به پورت USB جدید خواهد بود.
اما مشخص نیست که آیا این شرکت تکنولوژی شارژ سریع را در ازای استفاده از پورت دو سر جدید کنار می گذارد یا نه چراکه تا به امروز هیچ موبایل بهره مند از تکنولوژی Quickcharge کوالکام همراه با این نوع پورت به بازار عرضه نشده است.
به غیر از این مساله روشن است که کاربران و هواداران محصولات سامسونگ از مزایای پورت جدید استقبال خواهند کرد و چه بسا حاضرند که در ازای این فناوری از تکنولوژی شارژ سریع چشم پوشی کنند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چه طراحی با کلاسی
گوشی های جدید ماکروسافت رو یادت رفت دیجآتو
بعید نیست سامسونگ شارژ وایلس رو حذف کنه چون با سابقه ای که سامسونگ داره حتی چیز هایی که خیلی روش تبلیغ میکرد از جمله ضد آب بودن اس 5 و یا حذف امکان تعویض باتری و یا حافظه رو به راحتی از گوشیاش برداشت
"چه بسا حاضرند که در ازای این فناوری از تکنولوژی شارژ سریع چشم پوشی کنند". من شخصا به عنوان کاربر سامسونگ حاضر نیستم چشم پوشی کنم.خیلی قابلیت خوبیه.خیلی دوست دارم که روی گوشی بعدیم USB-C باشه اما حالا این قدر فراگیر نیست که حضورش لازم و ضروری باشه طوری که بخوایم شارژ سریع رو فدا کنیم
این قابلیت در نسل اول آیفون وجود داشت
کدوم قابلیت رو؟
USB Type C منظورته؟ اگه این منظورته مطمعنی الان شما یه دنبال کننده اخبار تکنولوژی هستی و مطمعنی داری تاریخ درستی در مورد شروع و اختراع این نوع USB داری؟
وااااااای پسر :)) :))
چقدر جکی تو :))
بیشتر بیا این ورا خوشحال میشیم :)) :)) :))
تصاویر این کانسپت رو تو منبع ببنیدی، من دیشب دیدم با خودم گفتم واقعا چرا این شرکت های از این طرح ها استفاده نمیکنن.
واقعا میتونم بگم این کانسپت تنها کانسپتیه که تو عمرم دیدم که هم زیباست هم معقول و قابل پیاده سازی.
یعنی آمد حرص میخوره وقتی اون طرح های تکراری شبیه به هم رو میزنن و از این طرح ها استقبال نمکینن.
آدم بعضی وقتا فکر میکنه این شرکت ها خیلی خنگ میشن یهو.
برای این که کانسپت ها فقط طراحی خارجی رو نشون میدن. شرکت ها چالش بزرگی برای طراحی داخلی گوشی ها دارند.
درسته ولی این موردی که شما میگید بیشتر تو طراحی صنعتی برای خودروها صدق میکنه.
ولی تو گوشی ها همین طرح رو نگاه کنید، یه شیع مستطیلی که مثل بقیه دکمه power , Volume و port USB داره که میشه مکانهاشون هم مثلا در مورد port جابجای بشه وگرنه آنچنان Deform نیست که بگیم چالشی ایجاد میکنه.
سال پیش طراحان الجی و امسال طراحان سونی خیلی از سخت بودن غیرقابل تصور طراحی داخلی گوشی ها گفتن.من بر این اساس گفتم.
حرف شما کاملا درسته سخت هست ولی اون سختی *بیشتر* ربط به سخت افزار داخلی گوشی داره چون اصولا همه دارای یه بدنه مستطیلی هستن.
منظورم اینه که این بدنه الان چالش عجیبی ایجاد نمیکنه.
این طراحی کانسپیت هم تفاوت چندانی با همون طراحی s6نداره فقط از قسمت بالایی و پشت گوشی کمی دراز تره که برای به هم نریختن طراحی داخلی گوشی میتونه اون قسمت رو بدون قرار دادن قطعه ای بسازه و برای استحکامش هم میتونه از ساختار لانه پرنده ای استفاده کنه
کم کم این طرفدارای سامی هم دارن غلام حلقه به گوش میشن ! این قابلیتو اولین بار اپل در اولین نسل آیفون استفاده کرد ، نگید که اینو هم نمیدونستید !
خواهش میکنم آبروی طرفدارای اپل رو نبر وقتی اطلاعی نداری..
منم دقیقا موافقم، از روی تعصب نظر دادن و نظرات بیخود و خنده دار فقط باعث میشه طرفتار های یه برند تخریب بشن.
واااااای پسر
دمت گرم خیلی با حرفات حال میکنم بیشتر کامنت بذار:))))