ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کارآفرینی

21 حقیقت از زندگی ثروتمندترین زن کارآفرین آمریکا، الیزابت هولمز

تا همین سال گذشته شاید خیلی از ما با جوانترین خانم میلیاردر جهان یعنی الیزابت هولمز آشنایی نداشتیم. استراتژیِ به شدت نامعمول وی برای کسب و کار باعث شد بیش از یک دهه از مرکز ...

پیام ادیب
نوشته شده توسط پیام ادیب | ۱ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰

تا همین سال گذشته شاید خیلی از ما با جوانترین خانم میلیاردر جهان یعنی الیزابت هولمز آشنایی نداشتیم. استراتژیِ به شدت نامعمول وی برای کسب و کار باعث شد بیش از یک دهه از مرکز توجه رسانه ها دور بماند و در عوض به ساخت شرکت انقلابی آزمایش خون خود به نام تِرانوس بپردازد. هولمز در حال حاضر شماره ی ۱ فهرست صد نفره ی بیزینس اینسایدر از برترین های سیلیکون ولی است.

در ادامه ی این مطلب می توانید با ۲۱ حقیقت جالب توجه در مورد الیزابت هولمز آشنایی پیدا کنید.

با دیجیاتو همراه باشید.

۱- هولمز با ارزشی حدود ۴.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ و با در دست داشتن رتبه ی صد و دهم فهرست ۴۰۰ نفری فوربز از ثروتمندترین های آمریکا، رتبه ی نخست ثروتمندترین زن خودساخته ی این کشور را به خود اختصاص داده است.

۲- او در سال ۱۹۸۴ به دنیا آمده است. با در نظر گرفتن دستاورد های شگرف وی تا همینجا هم سن وی مایه ی تعجب بسیاری می شود.

۳- هولمز وقتی تنها ۹ سال داشته در نامه ای خطاب به پدرش نوشته است: «چیزی که واقعاً از زندگی ام می خواهم این است که چیز جدیدی کشف کنم، چیزی که کسی فکر امکانپذیر بودنش را هم نکرده باشد».

۴- او وقتی هنوز دبیرستانی بود سه دوره ی دانشگاهی زبان ماندارین (رایج ترین زبان در چین) را با موفقیت گذراند و به فروش کامپایلر های ++C به دانشگاه های چین می پرداخت.

۵- وی برای تحصیل در رشته ی مهندسی شیمی به دانشگاه استنفورد رفت و در همان دوران اولین اختراع خود را به ثبت رساند. هولمز هنوز به سال دوم دانشگاه نرسیده بود که استنفورد را ترک کرد.

۶- الیزابت هولمز برای گذراندن تابستانی در آزمایشگاه های ژنوم سنگاپور و مشارکت در تحقیقات مهم سارس به این کشور سفر کرد.

۷- او در ۱۱ سال نخست ساختن شرکت خود، کاملاً به پنهان کاری روی آورد و از وقتی در تابستان گذشته روی جلد مجله ی فورچون ظاهر شد سر و صدای زیادی به پا کرد.

۸- نام شرکت او یعنی Theranos، ترکیبی از Therapy به معنای درمان و Diagnose به معنای تشخیص است.

۹- ترانوس از زمان تأسیس در سال ۲۰۰۳، برای کمک به شناسایی چندین مشکل پزشکی از قبیل کلسترول بالا و سرطان تنها با استفاده از یک یا دو قطره خون از نوک انگشتان، آزمایش هایی فراهم کرده است.

۱۰- بخشی از انگیزه ی هولمز برای ساخت ابزار های جدیدش از ترس وی از سوزن آمپول ناشی شده است. مادر و مادربزگ او نیز حتی با دیدن سوزن از حال می روند.

۱۱- هولمز مجموعه ای از باتجربه ترین و موفق ترین متخصصین دنیای کسب و کار از جمله جورج شولتز، بیل پری، هنری کیسینجر، سام نان، و بیل فریست را گرد هم آورده است.

maxresdefault

۱۲- او زمانی که هنوز دبیرستانی بوده، در پکن با سانی بالوانی آشنا شد. بالوانی در آن زمان مشغول تحصیل MBA در برکلی بود و بعدها به مدیر عملیات شرکت هولمز بدل شد.

۱۳- هولمز اغلب با استیو جابز مقایسه می شود. او به مرکوری نیوز گفته است شرکت خود را بعد از فکر کردن به «بزرگ ترین تغییری که می تواند در دنیا به وجود بیاورد» تأسیس کرده است.

۱۴- هولمز نیز مثل جابز همیشه یک نوع لباس مشکی برای محل کار خود می پوشد.

۱۵- الیزابت هولمز تنها به زیر نظر گرفتن بازار آزمایش خون بسنده نکرده است. او می خواهد بازار کاملاً تازه ای به نام «فناوری سلامت مصرف کنندگان» ایجاد کند که به دنبال مشارکت بیشتر مصرف کنندگان در سلامتی خود خواهد بود.

۱۶- او مثل سال گذشته 84 گواهی اختراع به نام خود ثبت کرد (18 گواهی در داخل آمریکا و 66 گواهی خارج از آمریکا).

17- بر اساس گزارش CBS News هولمز تمام ساعات بیداری خود در طول شبانه روز را در دفتر کارش می گذراند و در منزل حتی تلویزیون هم ندارد.

18- هولمز در ماه مارس امسال به عنوان جوانترین فردی شناخته شد که به عضویت مادام العمر انجمن امریکاییان برجسته ی هوریشیو الگر در آمده است.

19- او به نقل از نیویورکر می تواند جملات کتاب های جین آستن را از حفظ بخواند اما دیگر برای رمان خواندن و دوستانش وقت ندارد. او ازدواج نکرده است، تلویزیون ندارد و 10 سال است که به مسافرت نرفته است. هولمز گیاهخوار است و چند بار در روز ترکیبی از آب خیار، جعفری، کلم، اسفناج، کاهو و کرفس می نوشد.

20- او از کافئین اجتناب، زمان خواب خود را محدود، و 7 روز هفته را کار می کند.

21- هولمز به مخفی کاری معروف است و با اینکه به این دلیل توسط همکارانش در این صنعت مورد سرزنش واقع می شود، اصرار دارد که باید از فناوری اش در برابر چشمان کنجکاو رقبا محافظت کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (26 مورد)
  • ali
    ali | ۲۲ اسفند ۱۳۹۴

    داستان کاملا ساختگیه دوره کامل زبان چینی 5 سال طول میکشه و
    به فرض نابغه بودن ایشان 2 سال در سه دوره چطور یاد رفت ؟
    من یا فوق لیسانس علوم ازمایشگاهی و ایمونولوژی هنوز این وسط گیجم در ضمن خودمم شرکت تجهیزات ازمایشگاهی دارم
    این چطور با ترم دوم دانشگاه 18 اختراع داره ؟؟؟

    اساسا این ها هجمه شرکت های بزرگ و کشور های پیش رفته اس که یکی رو جلو میندازن تو سایتش برید ببیندی چه کسانی مشاور شرکت هستند ؟؟

    اینها آدم های معمولی نیستند فقط ظاهرا ایشان ب - ز خودمونه انداختنش جلو
    دوستان زدن یه معرف به یه نمونه خون ساعت ها وقت میبره چطوره به یک باره ایشان کپسولی رو اختراع کردن که همه بیماری ها رو پیدا میکنه حتما هست ولی کار این نیست
    متاسفم که اینترنت دست این هاست و اینجور تبلیغات باعث کاهش اعتماد به نفس جوان ها میشه
    من 32 سالمه و 16سال کار کردم از شاگردی تا به اینجا یک هزارم ایشان ثروت ندارم ...
    اینها فقط سیاست کشورهایی مثل آمریکاست ازجمله اینکه رئیس فیسبوک هم همینطوره

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی