گوگل در صورت دریافت دستور قضایی، می تواند از پسورد ۷۴ درصد دستگاه های اندرویدی عبور کند
بر اساس اسنادی که توسط یکی از دفاتر قضایی در ایالت نیویورک آمریکا انتشار یافته، شرکت گوگل به راحتی میتواند رمزهای عبور اغلب دستگاه های اندرویدی را دور زده، و یا آنها را ریست کند. ...
بر اساس اسنادی که توسط یکی از دفاتر قضایی در ایالت نیویورک آمریکا انتشار یافته، شرکت گوگل به راحتی میتواند رمزهای عبور اغلب دستگاه های اندرویدی را دور زده، و یا آنها را ریست کند. البته اعلام شده که این کار صرفاً در صورت درخواست رسمی از طرف مقامات قضایی ممکن خواهد بود.
همچنین این سند ذکر میکند که عمل فوق فقط در ابزارهایی که نسخه اندروید آنها قدیمی تر از نسخه 5 باشد امکان پذیر است. با ادامه مطلب دیجیاتو را همراهی کنید.
در متن این اسناد آمده که کاراگاهان قضایی می توانند به کمک گوگل، اقدام به دور زدن رمز عبور این دستگاه ها نمایند. در خصوص برخی مدل های دیگر هم گوگل می تواند رمزهای عبور را ریست کرده و راه را برای استخراج اطلاعات از ابزارهای مورد بحث فراهم سازد.
شایان ذکر است که برای این کار لزومی به دسترسی مستقیم به گجت مورد نظر وجود ندارد و شرکت گوگل می تواند از راه دور و از طریق اینترنت اقدام به هک نماید.
آن طور که مشخص شده موبایل های میزبان نسخه 5 و جدیدتر از آن به دلیل استفاده ی پیش فرض از رمزنگاری کامل حافظه (Full Disk Encryption) از این قائده مستثنا هستند. در حالی که این قابلیت امنیتی در نسخه های قدیمی تر به صورت پیش فرض غیرفعال است.
بر طبق اطلاعات Android Developer Dashboard در حال حاضر حدود 74 درصد از ابزارهای اندرویدی از نسخه ای استفاده می کنند که این رخنه امنیتی در آنها وجود دارد.
این در حالیست که برای محصولات اپل اوضاع بسیار متفاوت است. در تمام گجت های مبتنی بر iOS 8 و بعد از آن، رمزنگاری کامل حافظه در حالت پیش فرض فعال بوده و اپل امکان دور زدن رمز عبور چنین دستگاه هایی را از راه دور ندارد.
کاربران موبایل ها و تبلت های اندرویدی قدیمی تر می توانند در صورت تمایل گزینه رمزنگاری کامل حافظه را به صورت دستی فعال نمایند. برای این کار کافیست دربخش تنظیمات و زیرشاخه Security یا Storage به دنبال گزینه Full Disk Encryption بگردید.
البته این کار در صورتی شدنی است که چنین گزینه ای از طرف سازنده دستگاه حذف نشده باشد، چراکه فعال کردنش تا حدودی روی سرعت و عملکرد دستگاه تاثیر منفی خواهد داشت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
همه سیستم عامل ها مشکل دارن ما نفهمیدیم کدومو انتخاب کنیم !
android : که هنگرویده لگ و داغ کردن پیش از حد بخشی مصرف باتری داغون و مشکلات باتریش هم بخشی . امنیتشم جای خود دارد !
ios : دست پا گیر بودن رابط کاربری محدودیت شدید . ضعیف عملکردن در دوربین و امکانات درونش . اعمال محدودیت شدیتر از قبل بعد از هر اپدیت سیستمی
windows : همون مشکلات ios + بی مصرف بودن و بی کاربرد بودنش + سیستم عامل خیلی خیلی خسته کنند و بی کاربرد
پس زنده باد امنیت ios :| والا
vay che bamaze ?
:| مرسی گوگل :| مرسی هنگروید اوو ببخشید اندروید، دستم خورد :دی