درآمد بازار پوشیدنی های سلامتی تا سال ۲۰۲۱ به ۱۷.۸ میلیارد دلار خواهد رسید
گروه تحقیقاتی Tractica به تازگی در گزارشی پیش بینی کرده که درآمد سالانه حاصل از بازار در حال توسعه پوشیدنی های هوشمند مرتبط با سلامتی تا سال ۲۰۲۱ به رقم ۱۷.۸ میلیارد دلار خواهد رسید. مقدار ...
گروه تحقیقاتی Tractica به تازگی در گزارشی پیش بینی کرده که درآمد سالانه حاصل از بازار در حال توسعه پوشیدنی های هوشمند مرتبط با سلامتی تا سال ۲۰۲۱ به رقم ۱۷.۸ میلیارد دلار خواهد رسید. مقدار فروش نیز از ۲.۵ میلیون واحد فعلی تا ۹۷.۶ میلیون واحد در آن سال افزایش خواهد یافت.
سنجشگر فعالیت های بدنی، ابزارهای ردیابی علائم حیاتی و رصد کننده الگوی خواب روزانه تنها آغاز این راه هستند. ابزارهایی برای شرایط حاد یا بیماری های مزمن، کنترل کننده های درد و پایشگرهای شرایط جسمانی بیماران از راه دور دیگر پوشیدنی هایی هستند که انتظار می رود در آینده نزدیک وارد بازار شوند.
همین چند روز گذشته بود که دستبند سلامتی Fitbit توانست جان بیماری را نجات دهد. فرد مذبور مبتلا به بیماری AFib بود که سبب می شود در برخی مواقع قلب دچار اختلال در ریتم ضربان شود. پزشکان قبل از جراحی و از روی الگوی ضربانی که توسط این دستبند سلامتی ثبت شده بود، متوجه بیماری او شدند.
از دیدگاه مدیر تحقیقات موسسه Tractica، در حال حاضر پوشیدنی های هوشمند مرتبط با سلامتی با چند مشکل عمده دست به گریبان هستند که کل کسب و کار این ابزارها را به چالش کشیده است. Aditya Kaul اصلی ترین این مشکلات را عدم دقت کافی سنسورهای به کار رفته می داند. این مسئله ارتباطی مستقیم با میزان اعتماد مشتریان به این دستگاه ها دارد.
اگر قرار است روزی چنین گجت هایی جایگزین تشخیص های بالینی پزشکان شوند، می بایست که دولت ها قوانین و استانداردهای سختگیرانه ای را در خصوص دقت عملکرد آنها وضع کنند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.