معرفی بازی Restaurant Story: Hot Rod Cafe؛ به رستوران داری معتاد شوید
تاکنون به دلایل اعتیاد آوری بازی «اسمش را نبر» که حرف اول آن S بوده و لوگویی الماس مانند دارد فکر کردید؟ بر اساس پژوهشی که سال 2011 توسط روانشاسان صورت گرفت، یکی از مهمترین ...
تاکنون به دلایل اعتیاد آوری بازی «اسمش را نبر» که حرف اول آن S بوده و لوگویی الماس مانند دارد فکر کردید؟ بر اساس پژوهشی که سال 2011 توسط روانشاسان صورت گرفت، یکی از مهمترین شاخص ها در افزایش شادی انسان ها و درک بهتر این احساس، داشتن آزادی در انتخاب و استقلال است.
به بیان دیگر، آزادی و استقلال در تصمیم ها باعث می شود تا انسان بیشتر از دیگر متغیرها مانند ثروت از زندگی خود لذت برده و خوشحال باشد. طبیعی هم است، ما انسان ها همیشه دوست داریم کنترل کردن را تجربه کنیم. یکی از دلایل اعتیادآوری برخی سبک های بازی های ویدیویی، که قبلا هم در مطالبی به موارد دیگرش اشاره کردیم، همین است.
اگر بخواهیم برای درک بهتر این موضوع مثال بزنیم می توان به سبک های استراتژیک یا نقش آفرینی اشاره کرد. اما هیچ کدام به اندازه بازی های مدیریتی، که خود زیر شاخه استراتژیک هستند، این المان را در خود پرورش نداده اند. امروز قصد داریم به معرفی یکی از بهترین های این سبک بپردازیم. پس تا پایان همراه ما باشید.
قبل از پرداختن به توضیحات بازی اجازه دهید اشاره به نکته ای بسیار کلیشه ای کنیم. گاهی وقت ها بد نیست از کشتار در بازی های اکشن فاصله گرفته و با تجربه هایی متنوع تر استراحتی به ذهن و روح مان بدهیم. در این مواقع هم دست بازیکن بسیار باز بوده و می تواند بسته به سلیقه خود بازی های گوناگونی را امتحان کند. بگذریم.
پس از موفقیت های Restaurant Story، ساخت نسخه های گوناگون از آن دور از انتظار نبود. استودیو Storm8، سازنده بازی، در جدیدترین بازی این فرنچایز نیز راه قسمت های قبلی را پیش گرفته و سعی کرده با بهبود ضعف های آنان در کنار المان هایی جدید، مزه ای به مراتب خوشمزه تر را به بازیکنان بچشاند.
بنابراین دوباره باید در نقش فردی، رستورانی را اداره کرده و آن را گسترش دهید. مکانیزم گیم پلی بازی به سه بخش اصلی تقسیم می شود: غذا مورد نیاز رستوران را درست کنید، آن را بفروشید و با پولی که به دست می آورید دکوراسیون محل کار خود را تغییر دهید.
برای تولید خوراکی ها، باید روی اجاق یا فر کلیک کرده و آن چه را که می خواهید درست کنید. هر غذا یا دسر هم دارای زمانی مشخص برای ساختن است. پس طوری برنامه ریزی کنید تا همیشه غذا در رستوران داشته و مشتریان را راضی نگه دارید. در کنار این موضوع توجه داشته باشید غذاهایی که پختشان بیشتر طول می کشد، تجربه و پول بیشتری در اختیارتان می گذارد.
بنابراین سعی کنید تعادلی میان این دو برقرار باشد. بعد از پخت غذا نوبت به فروش آنان می رسد. برای این کار چیزهایی که درست کردید را در میزهایی مخصوص قرار دهید تا مراجعه کنندگان غذا یا دسرها را سرو کنند. اینجاست که اژدها وارد می شود؛ منظورمان اعتیاد آور ترین بخش بازی است.
پس از دریافت پول باید به بخش Design در پایین صفحه مراجعه کرده و وسایل جدیدتری برای رستوران خود بخرید. البته تغییر دکوراسیون داخلی تنها برای زیبایی نیست. بلکه در افزایش فروش و راضی نگه داشتن مشتری ها نیز تاثیر دارد.
چون هر چه تعداد میز و صندلی ها بیشتر باشد، می توانید تعداد زیادتری مراجعه کننده را بپذیرید. برای سخن پایانی باید بگوییم اگر از علاقه مندان به بازی های مدیریتی هستید توصیه می کنیم تجربه Restaurant Story: Hot Rod Cafe را از دست ندهید، زیرا تا مدت ها آیکونش در منوی تلفن همراه تان باقی خواهد ماند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.