آشنایی با امگرند GS؛ محصول احتمالی جیلی برای بازار ایران
در یکی دو سال اخیر حضور خودروهای چینی در خیابان های ایران به امری عادی مبدل شده، خودروهایی که اغلب نه نشان با هویتی دارند نه شرایط فنی و ایمنی تایید شده ای، اما تنها ...
در یکی دو سال اخیر حضور خودروهای چینی در خیابان های ایران به امری عادی مبدل شده، خودروهایی که اغلب نه نشان با هویتی دارند نه شرایط فنی و ایمنی تایید شده ای، اما تنها دل خوشی قشر متوسط برای فرار از خودروهای قدیمی تولید داخل هستند.
حال شایعاتی از احتمال ورود خودرو جدید کمپانی جیلی به گوش می رسد، بنابراین بر آن شدیم تا به معرفی اولیه این جیلی جدید بپردازیم.
جیلی امگرند GS در کلاس خودروهای هاچ بک/ کراس اوور قرار می گیرد به بازار معرفی کرده است، این خودرو در مدل استاندارد قیمتی برابر با 77.800 یوان و در مدل اسپرت قیمتی در حدود 108.800 یوان دارد که با احتساب نرخ یوان و تعرفه های گمرکی به خودرو نسبتا گران قیمتی در بازار ایران تبدیل می شود.
شرکت وارد کننده با وجود حواشی متفاوت عرضه جیلی در ایران، سعی در ورود این خودرو به کشور دارد تا شاید شرایط دو سال گذشته خود را جبران کنند.
کمپانی جیلی برای این خودرو دو پیشرانه در نظر گرفته است، برای نمونه استاندارد پیشرانه 1.3 لیتری که به کمک توربوشارژر می تواند قدرتی برابر با 130 اسب بخار تولید کند و گشتاوری در حدود 185 نیوتن متر در اختیار راننده قرار می دهد.
برای مدل اسپرت موتور 1.8 لیتری تنفس طبیعی که قدرتی برابر با 133 اسب بخار دارد و می تواند گشتاوری در حدود 170 نیوتن متر را تولید کند.
این موتور دوم ظاهرا با جیلی های امگرند موجود در کشورمان مشابهت فنی دارد و یکی از موتورهای کپی برداری شده از روی محصولات تویوتا به حساب می آید.
برای هر دو مدل این جیلی گیربکس 6 سرعته دستی یا 6 سرعته اتوماتیک قابل سفارش خواهند بود.
در نمای ظاهری تفاوتی که بین مدل اسپرت و معمولی وجود دارد، سپر جلو، باله انتهای سقف، خروجی اگزوز و سپر عقب می باشد. امکانات قسمت داخلی این خودرو نیز شامل پدالهای الومینیومی، صندلیهای چرم و همچنین صفحه نمایشگری ۸ اینچی با امکاناتی مانند سیستم اپل CarPlay و اپلیکیشن مخصوص جیلی با نام G-link می شود که این خودروی چینی را به خودرویی خوب و مناسب بازار ایران تبدیل می کند.
بر اساس پیش بینی های اولیه، این خودرو در صورت ورود به ایران قیمتی بالاتر از 65 میلیون تومان خواهد داشت و باید ببینیم مشتریان ایرانی که به امکانات رفاهی خودروها بسیار اهمیت می دهند به این خودروی چینی روی خوش نشان می دهند یا این مدل هم مانند دو محصول قبلی جیلی در ایران دچار حاشیه های مربوط به بی مدیریتی می شود.
گفتنی است، کمپانی جیلی هم اکنون بخش قابل توجهی از سهام عمده را در تملک خود دارد و به لطف دانش این شرکت توانست با مدل جیلی امگرند ec7 چهار ستاره ایمنی از موسسه ایمنی اروپا را در تست تصادف کسب کند.
با این حال شرکت وارد کننده این خودرو به ایران در زمینه بازاریابی چندان موفق عمل نکرده است و در شرایط فعلی نیز سرنوشت ادامه عرضه محصولات جیلی در بازار ایران روشن نیست.
حال باید منتظر ماند و دید که پس از عرضه مدل های ec7 و x7، واردات خودروهای جیلی با مدل امگرند GS ادامه خواهد یافت یا خیر.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
حالا که قیافه رو از رو ام جی کپی کردن(به خصوص عقب)لااقل دیگه اسمو کپی نمیکردین.
البته این نشون از برابر نبودن خوروی چینی-انگلیسیه ام جی با سایر چینی ها داره که تو کت بعضیا نمیره.
این طراحی پشت ماشین شبیه محصولات ولوو هست که البته در تملک جیلی هست ! شبیه چه مدلی از ام جی هست دوست عزیز ؟ مطمئن باش پس همون ام جیه که کپی کرده نه این چون تو این مورد کپی قانونی بوده ! البته طراحی داخل کپی کارهای الفا رومئوس
دوست عزیز شما میتونید خیلی راحت تو اینترنت یه سرچی بکنید و عقب ام جی جی اس رو ببینید
در ضمن ام جی تی بخصوص جی اس به گفته ی من نه سایت هایی مثل موتور ترند و اتو کار با یه طراحی جدید و متفاوت روند یک دست شدن کراس اور ها رو به محصولاتش راه نداد.
و بحث فقط این نیست بلکه اسم رو هم کپی کرده و این نشون میده بی هدف نبوده.