ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

هشدار مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران به کاربران اینترنت نامحدود این شرکت

علیرضا صیدی، مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران نسبت به آنچه که آن را «استفاده ی غیرمنصفانه ی برخی مشترکان این شرکت از اینترنت» خوانده هشدار داده و از راهکاری برای برخورد با این موضوع خبر ...

پیام ادیب
نوشته شده توسط پیام ادیب تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

علیرضا صیدی، مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران نسبت به آنچه که آن را «استفاده ی غیرمنصفانه ی برخی مشترکان این شرکت از اینترنت» خوانده هشدار داده و از راهکاری برای برخورد با این موضوع خبر داده است.

صیدی این اظهارات را در واکنش به مشکل کیفیت برخی مشترکان اینترنت اظهار داشته و افزوده است: «بر اساس بررسی های صورت گرفته حدود ۸۵ درصد مشترکان اینترنت از کیفیت سرویس دهی مخابرات راضی هستند و میزان رضایتمندی مشترکان نسبت به سال گذشته با افزایش چشمگیری روبرو است. با این حال برای افزایش کیفیت سرویس دهی اینترنت، کمیته ی بررسی تعیین کیفیت را تشکیل داده ایم تا کیفیت این شبکه بهبود یابد».

وی در ادامه، بخشی از مشکل اختلال در اینترنت مخابرات را از موضوعات فنی خارج دانسته و گفته است: «نوع مصرف تعدادی از مشترکان خاص مخابرات باعث ایجاد مشکل در این باره شده است، به نحوی که این مشترکان به صورت نامتعارف از پهنای باند اینترنت استفاده می کنند و این موضوع باعث می شود سایر کاربران نتوانند به میزان مناسب از اینترنت استفاده کنند».

البته مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران مشکل یاد شده را به قرارداد هایی نسبت می دهد که قبل از سال ۹۰ برای اینترنت منعقد شده است و در توصیف قرارداد های یاد شده اظهار می دارد: «این قرارداد ها برای مشترکان نامحدود مخابرات بوده و آنها به صورت غیرمتعارف از اینترنت دانلود می کنند و یا تجهیزات خاصی برای دانلود نصب کرده اند که باعث اشغال شبکه ی اینترنت می شود».

صیدی با بیان اینکه مشترکان مذکور خسارت مالی زیادی به مخابرات زده اند، تأکید کرده است: «این مشترکان شناسایی شده اند و به زودی راهکار مناسبی برای آنها اعمال می کنیم».

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (19 مورد)
  • ahooramazda
    ahooramazda | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    «این مشترکان شناسایی شده اند و به زودی راهکار مناسبی برای آنها اعمال می کنیم».
    یعنی ببین چه موجودات حریصی هستند، حتی به قرارداد خودشون هم پایبند نیستند!
    نامحدود فروخته میگه دانلود نکن.

  • parsehe
    parsehe | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    مستقیم بگو میخوایم این طرح نا محدود رو جمع کنیم چرا می پیچونید!

  • amir hossein
    amir hossein | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    قرارداد بسته با نصف کشور حالا میخواد سود بیشتر ببره، علت اینم که ملت طرف مخابرات رفتن یکی نامحدود بودنش بود یکی این که میگفت پورت خالی نداریم حالا میخواد نامحدود رو جمع کنه داره تهدید میکنه :))

  • Ali
    Ali | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    مگه تعرفه های جدید اینترنت که از اول مرداد اجرایی شد بسته های نامحدودش محدودیت حجم نداشت؟؟

    • rozbeh amoei
      rozbeh amoei | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

      قرار شده بجای محدودیت حجم محدودیت سرعت بزارن

  • نوین
    نوین | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    این تجهیزاتی ک میگه چیه ؟
    قبلن دیده بودم بچه هایی ک میکرو تیک کار میکنن ازین روش ها استفاده میکنن ولی برام همیشه سوال بوده تجهیزات چی میتونه باشه
    اگر دوستان کسی میدونه خوشحال میشم منم در جریان بگذاره

  • mostafa yk
    mostafa yk | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    تجهیزاته که میگه چیه؟

    • Ali
      Ali | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

      به احتمال زیاد idm ، خخخ :-)

  • mostafa yk
    mostafa yk | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    ملت نامحدود میگیرن که نامحدود دانلود کنن. الان این اومده میگه کم دانلود کنن؟
    مثلا نامحدود بگیرین دو گیگ دانلود کنین?

  • محمد زوار
    محمد زوار | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    یعنی فقط های وب خوبه یه یک گیگ بخری فشفشه پنجاه گیگ بزاری روش تا خیلی خیلی کم شبیه نا محدود بشه.

    اینجا قوانینمون معنی کلمات رو نقص میکنن

  • Mobin.Programmer
    Mobin.Programmer | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    اینا هنوز معنی کلمه نامحدود رو نمیدونن.
    یکی بره بهش بگه :|

  • امینnew
    امینnew | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

    با این بهانه میخواهید نامحدود رو حذف کنید دیگه چرا فیلم بازی میکنید و ادای دلسوزهارو درمیارید من خودم نامحدود مخابرات دارم اصلا راضی نیستم جای این حرفها یه پشتیبانی برای اینترنت مخابرات بزارید که هروقت به مشکل برخوردیم زنگ میزنیم نگه زمان انتظار 30 دقیقه، زمان انتظار 20 دقیقه خدایی خودتون نیم ساعت صبر میکنید؟ هروقت به مشکل خوردم زنگ زدم وقتی زمان انتظار رو شنیدم از خیرش گذشتم یه نظرسنجی هم بزارید برای این پشتیبانی ضعیف بینید چندنفر راضی هستند؟

    • mostafa
      mostafa | ۱۷ مرداد ۱۳۹۵

      همون بهتر بیخیال میشید. اخه بعد از نیم ساعت جوابی که میدن ایناست : نمیدونم!! ، خبر ندارم!!! ، درست میشه !!!

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی