معرفی بازی تا به تا؛ دنیای اوریگامی ها
این که بتوانید با محدودیت های موجود هنری ماندگار بسازید شاید همیشه طاقت فرسا باشد ولی طعم پیروزی نهایی اش را با هیچ چیزی نمی توانید مقایسه کنید. فلسفه ساخت اوریگامی ها هم همین است؛ ...
این که بتوانید با محدودیت های موجود هنری ماندگار بسازید شاید همیشه طاقت فرسا باشد ولی طعم پیروزی نهایی اش را با هیچ چیزی نمی توانید مقایسه کنید. فلسفه ساخت اوریگامی ها هم همین است؛ هنری که انسان با استفاده از کاغذ، کاردستی های فوق العاده زیبایی می سازد. جالب اینجاست با وجود این که قرن ها از معرفی اوریگامی ها می گذرد ولی مردم جهان همچنان به این سرگرمی سنتی روی خوش نشان می دهند.
بیایید با یکدیگر رو راست باشیم، ساخت اوریگامی پیچیدگی های خودش را دارد. به همین خاطر خیلی ها همچنان شیرینی تا کردن کاغذها را از خود محروم کرده اند. اگر از این دسته افراد هستید، نگران چیزی نباشید. چون استودیو آمولای با عنوان «تا به تا» سعی کرده است تجربه ای به مراتب ساده و بروز تر از این سرگرمی قدیمی را به بازیکن ها هدیه بدهد. با ما و معرفی امروز همراه باشید، تا بیشتر این عنوان چالش برانگیز را بشناسید.
ایده «تا به تا» از خودش نیست. پیشتر عنوانی مشابه با نام Paperama به انتشار رسیده بود که مکانیزم هایی همانند ساخته آمولای داشت. با این وجود، چرا باید تا به تا را تجربه کنیم؟ خیلی سادست، پرداخت مناسب به ایده ها. شاید هسته اصلی هر دو بازی یکسان باشند اما با تغییرات و مرحله های متفاوت آمولای، همچنان تجربه ای فراموش نشدنی خواهید داشت. جدا از این که محیط فارسی هم خود از محرک های تجربه این عنوان به شمار می رود.
هر مرحله از تا به تا یک اریگامی به بازیکن نشان داده شده و بازیکن باید با انجام تغییراتی روی کاغذ، چیزی که میبیند را بسازد. برای تا کردن برگه هم کار چندان سختی پیش رو ندارید؛ کافی است تا با انگشت خود لبه ای از کاغذ را گرفته و به قسمتی که می خواهید ببرید. خوشبختانه بازی به خوبی به حرکات دست واکنش نشان داده و شاهد هیچ گونه تاخیری نیستیم.
این نکته را اضافه کنیم که هر مرحله تنها می توانید چند بار کاغذ را تا کنید. ساده تر بگوییم، با محدودیت هایی مواجه هستید. اگر هم احساس کردید حرکت اشتباهی انجام دادید، قابلیت بازگشت را خواهید داشت. می بینید؟ همه چیز دست به دست هم داده اند تا تجربه ای ساده به بازیکن هدیه بدهند. از دیدگاه گرافیکی اگر قطعه های فوق العاده ای بازی نبودند، شاید تنها می توانستیم از واژه «خوب» استفاده کنیم.
ولی موسیقی های آرامش بخش و متناسب با فضا توانسته اند تا ساخته آمولای را از نگاه بخش دیداری هم دلنشین نشان دهند. قطعه ها به قدری زیبا هستند که گاهی اوقات تصمیم می گیرید بازی را رها کرده و به آن ها گوش فرا دهید. برای سخن پایانی باید بگوییم «تا به تا» نخستین عنوان شبیه سازی اوریگامی ایرانی است. همان طور که بالاتر هم اشاره کردیم، اگر خواهان تجربه ای مدرن از این سرگرمی هستید، ساخته استودیو آمولای را از دست ندهید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.